nije iz cista miraLovacnaJelene je napisao/la: ↑17 jun 2022, 22:14Iz cista mira yebat mamicu, moze samo pitar sa istoka![]()
prvo procitaj pa onda komentarisi
ako nezz da ti ja prevedem
boli briga lava sta ovce(navijaci)missle
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nije iz cista miraLovacnaJelene je napisao/la: ↑17 jun 2022, 22:14Iz cista mira yebat mamicu, moze samo pitar sa istoka![]()
Ja nez sto vi mislite da svaka objava fudbalera il sportiste opcenito ima veze sa fudbalom, navijacima, klubom itd. I da jeste objavio ovo u smislu u kojem ti kazes, sto si se bas ti nasao uvrjedjenim jer ovo nije upuceno svima.benko21 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 22:18nije iz cista miraLovacnaJelene je napisao/la: ↑17 jun 2022, 22:14Iz cista mira yebat mamicu, moze samo pitar sa istoka![]()
nisam se pronasao ali ko je on da omalovazava bilo kojeg navijacaFkSa46 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 22:31Ja nez sto vi mislite da svaka objava fudbalera il sportiste opcenito ima veze sa fudbalom, navijacima, klubom itd. I da jeste objavio ovo u smislu u kojem ti kazes, sto si se bas ti nasao uvrjedjenim jer ovo nije upuceno svima.benko21 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 22:18nije iz cista miraLovacnaJelene je napisao/la: ↑17 jun 2022, 22:14Iz cista mira yebat mamicu, moze samo pitar sa istoka![]()
A jbg, prvi Velkoski je dizao srednjak zapadu, a na avataru ti je. Nemoj duplih arsina.benko21 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 22:38nisam se pronasao ali ko je on da omalovazava bilo kojeg navijaca
ajd da je sta pokazao otkada je dosao pa rekao bi ajde pusti
frajer otkako je dosao samo se zali nesto
Bolja opcija nego Nardin ,prvo što izlazi iz dobre sezone gdje je bio prvi strijelac lige,drugo sto ima slobodne papire(za razliku od ovog drugog spominjanog),i trece jeftin je skroz jel je najbolji strijelac lige bio iz bzvz Petrovca.Ako smo se odlucili za rezervu i jeftinog igraca svakako poželjan igrac
koliko trofeja ima Krste sa Sarajevom a koliko ovajnapoleon72 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 22:44A jbg, prvi Velkoski je dizao srednjak zapadu, a na avataru ti je. Nemoj duplih arsina.
Lazić i jest Maldini za ovu ligu
Definitivno. Ipak postoji razlog sto je ovog neko doveo u sloveniju, a sto ovaj drugi truhne u dnu mrtve crnogorske ligeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2022, 23:25Iako sam ja za nekog boljeg špica od Nardina, on je dosta dosta bolja opcija od ovog Bašića( neovisno gdje će, jer lik uopšte nije neki kvalitet ) .
Ma mozemo ovako laprdat i ja i ostali doci ce onaj ko bude dudiceva zelja i upadne u dozvoljen budzet i tjt. Ja vjerujem da zna kakvog spica trazi i da nece fulit.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2022, 23:25Iako sam ja za nekog boljeg špica od Nardina, on je dosta dosta bolja opcija od ovog Bašića( neovisno gdje će, jer lik uopšte nije neki kvalitet ) .
Traži Nardina, zato sam ga i uporedio s Bašićem jer je raji žao ako ode kod konakeli je napisao/la: ↑17 jun 2022, 23:32Ma mozemo ovako laprdat i ja i ostali doci ce onaj ko bude dudiceva zelja i upadne u dozvoljen budzet i tjt. Ja vjerujem da zna kakvog spica trazi i da nece fulit.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2022, 23:25Iako sam ja za nekog boljeg špica od Nardina, on je dosta dosta bolja opcija od ovog Bašića( neovisno gdje će, jer lik uopšte nije neki kvalitet ) .
Dobro,izvini sto imam svoje mišljenje koje je drugacije od tvog i što ne hvalim svakog ko ima bilo kakve veze ili se provuce uz naš klub.keli je napisao/la: ↑17 jun 2022, 23:19Ovaj lik u sloveniji nije mogo skupit 5 nastupa a kamoli sta vise. Bolja rezerva je neki junior nego ovaj lik.miky_hz je napisao/la: ↑17 jun 2022, 22:56Nije prošle nego pretprošle,prošle je dao 4 a Basic je prošle 14 btw.Fino sam naglasio izlazi iz bolje sezone završne
Da se razumijemo nisam ni za jednog ,ali ako je opcija jeftiniji rezervni spic da je iza Catakovica na klupi onda Basicu bi dao prednost zbog gore recenih razloga,al generalno nisam ni za jednog nego se vodim paralelom da se ovaj drugi provlaci sa nama pa poredim po svom
Rekao sam da je Nardin solidan i da moze proci, svakako da se i ja nadam jacem spicu od Nardina, ali ovaj lik iz crne gore kome je petrovac vrhunac karijere sa 25-26 godina nez otkud vam on.miky_hz je napisao/la: ↑17 jun 2022, 23:33Dobro,izvini sto imam svoje mišljenje koje je drugacije od tvog i što ne hvalim svakog ko ima bilo kakve veze ili se provuce uz naš klub.keli je napisao/la: ↑17 jun 2022, 23:19Ovaj lik u sloveniji nije mogo skupit 5 nastupa a kamoli sta vise. Bolja rezerva je neki junior nego ovaj lik.miky_hz je napisao/la: ↑17 jun 2022, 22:56
Nije prošle nego pretprošle,prošle je dao 4 a Basic je prošle 14 btw.Fino sam naglasio izlazi iz bolje sezone završne
Da se razumijemo nisam ni za jednog ,ali ako je opcija jeftiniji rezervni spic da je iza Catakovica na klupi onda Basicu bi dao prednost zbog gore recenih razloga,al generalno nisam ni za jednog nego se vodim paralelom da se ovaj drugi provlaci sa nama pa poredim po svom
Nardin je zlatna lopta,jel može![]()
Ja cu poželit svakome srecu ko potpiše za nas, ne hejtam nešto bzvz samo dajem svoje misljenje koje sam dao u poredjenju njih ,valjda možemo to jbg diskutujemo,nekome se svidja ovaj nekome onaj sve regularno,sve iz dobre namjere.Ko god da potpiše nek mu je sretno i to je tokeli je napisao/la: ↑17 jun 2022, 23:49Rekao sam da je Nardin solidan i da moze proci, svakako da se i ja nadam jacem spicu od Nardina, ali ovaj lik iz crne gore kome je petrovac vrhunac karijere sa 25-26 godina nez otkud vam on.