btw. nije mi jasno zasto se dizu navijaci Chelsea,kada su bas mali klub,ali realno bez podhebavanja.Imaju titula koliko ima i Sheff Wednesday,a trebaju stici Sunderland,Everton i Villu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
BluesForever je napisao/la:Ne zanima me gdje ce preci Fabregas ako bude išao iz Arsenala to je sigurno Barcelona.A ako ne bude išao u Barcu mozda bi mogao u Čelzi.Prešao bi u manji klub jer manji klub osvaja trofeje.Cuj mi cudnovati klubovi.....pa naravno da nemozemo imati ko vi titula.(Nemogu ni ja ovih klubova koji im sudije pomazu tipa Mancester utd.)
BluesForever je napisao/la:PA mi neka smo u Championshipu ja navijam za Chelsea.Ja prvo nisam od nekih što navijaju recimo za Barcelonu što igra Messi ili znam raje dosta što je pocela navijati za Mancester utd radi Cristiana Ronalda.Samo me nemojte pogrešno shvatiti samo sam dao primjer za Mancester i Barcu znam da ima i navijaca koji navijaju za ove klubove vec 20,30 godina.Drago mi je da imate 18 titula.......
Evo ti mailove, pa upitaj kompetentne osobe:Faraon iz Visokog je napisao/la:A ti meni reci zasto bi presao u manji klub
A ko je to Mourinho?Strucnjak za nogomet,a slucajno analitik?Nije.Koliko je meni poznato 2 coach-a imaju samo obrazovanje i to su AW i Bilic,mozda jos pokoji,al' cisto sumnjam.Mourinhovo misljenje uopce nije relevantno a i izuzeo si ga potpuno iz konteksta vremena i okolnosti.Saurman je napisao/la:Jose Murinho-"Neka Wenger radije navijačima Arsenala objasni kako to da od 2005. godine nije uspio klubu donijeti niti jedan trofej", rekao je otrovni Portugalc dodavši:
"Priča o mladoj momčadi i mladim igračima do danas je trebala postati povijest. Sagna, Clichy, Walcott, Fabregas, Song, Nasri, Van Persie, Aršavin... više nisu djeca. Danas su to vrhunski igrači."
Sve jasno ko pasuljnema potreba da pisete kilometarske postove...
hahahahhaRomariooo je napisao/la:Nadam se da ce navijaci Arsenala prestati sa zalopoljkama o tome kako im pokusavamo oteti Fabregasa, evo i iz uprave kluba je potvrdjeno kako nece biti nikakvih nemoralnih astronomskih ponuda za ovog igraca, te cemo prljave poslove ostaviti Celziju ili Citiju, a Gabregas ce kod nas doci samo ako klubovi postignu normalan i kulturan dogovor, bez toga da lupamo sa 60 miliona po stolu
Ne bi vam dali 80 miliona funti za Fabregasa, kompletnu vasu ekipu, velikog vodju i onaj mutvak od stadiona, sve to zajednoFaraon iz Visokog je napisao/la:hahahahhaRomariooo je napisao/la:Nadam se da ce navijaci Arsenala prestati sa zalopoljkama o tome kako im pokusavamo oteti Fabregasa, evo i iz uprave kluba je potvrdjeno kako nece biti nikakvih nemoralnih astronomskih ponuda za ovog igraca, te cemo prljave poslove ostaviti Celziju ili Citiju, a Gabregas ce kod nas doci samo ako klubovi postignu normalan i kulturan dogovor, bez toga da lupamo sa 60 miliona po stolu
pa vi ste oni koji bale za njim,uvrstavaju ga u formacije itd itd![]()
![]()
![]()
![]()
80 miliona funti i cao fabregas
pa sta onda balite za njim hahahahRomariooo je napisao/la:Ne bi vam dali 80 miliona funti za Fabregasa, kompletnu vasu ekipu, velikog vodju i onaj mutvak od stadiona, sve to zajednoFaraon iz Visokog je napisao/la:hahahahhaRomariooo je napisao/la:Nadam se da ce navijaci Arsenala prestati sa zalopoljkama o tome kako im pokusavamo oteti Fabregasa, evo i iz uprave kluba je potvrdjeno kako nece biti nikakvih nemoralnih astronomskih ponuda za ovog igraca, te cemo prljave poslove ostaviti Celziju ili Citiju, a Gabregas ce kod nas doci samo ako klubovi postignu normalan i kulturan dogovor, bez toga da lupamo sa 60 miliona po stolu
pa vi ste oni koji bale za njim,uvrstavaju ga u formacije itd itd![]()
![]()
![]()
![]()
80 miliona funti i cao fabregas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.