Kad znas sta pricas ne moze djokanovic na tm-u vrijedit skupa ko savic i basic nikako.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Zna li neko malo bolje status Sevelja za narednu sezonu?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sa prvom postavom na prvoj pripremnoj ćemo vidjeti drugNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2022, 15:49Zna li neko malo bolje status Sevelja za narednu sezonu?
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Cim dođe bek njega ce pustiti da ode.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2022, 15:49Zna li neko malo bolje status Sevelja za narednu sezonu?
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sta se ovo oduzilo s Sabanovicem
ne bih se ja sloziosoe je napisao/la: ↑17 jun 2022, 16:03Cim dođe bek njega ce pustiti da ode.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2022, 15:49Zna li neko malo bolje status Sevelja za narednu sezonu?

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hadžija je rekao da ga samo ljekarski dijeli od novog kluba međutim on je još u Sarajevu, valjda ide ubrzo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Jedva čekam novo pojačanje, da mu Zukanović nađe manu 

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
dobar za klupeumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 17:07Jedva čekam novo pojačanje, da mu Zukanović nađe manu![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- f0rest1946
- Kontakt:
Samo kukaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 17:07Jedva čekam novo pojačanje, da mu Zukanović nađe manu![]()

- ElCartel11
- Kontakt:
Raspored je pravo seksi
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
aha ma znam da je onaj frizer prije par dana najavio ja sam konto ici ce odmah sutradan
ja jos ne mogu vjerovati da ce u ligu1
da nije rumunski Arges umjesto francuski Angers bgm
-
- Kontakt:
Odigrao je strasnu polusezonu u Radomlju i fkt odlicno odradio posudbu(sto rijetko koji igrac kojeg posaljemo uspije).Nije jedne minute fulio+nisu utakmice izgubiliDave je napisao/la: ↑17 jun 2022, 15:51Sa prvom postavom na prvoj pripremnoj ćemo vidjeti drugNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2022, 15:49Zna li neko malo bolje status Sevelja za narednu sezonu?
Definitivno pokazao da ima kvaliteta i da je top potencijal,da nije tako sigurno ne bi dosao do prvog tima Hajduka.Nepune 22 godine ima i bila bi steta tek tako rijesit ga se ali ako vec dolazi novi desni bek treba pustit momka da ide dalje jer stranac na klupi nam ne treba.I sam Dudic je rekao da ukoliko dovedu desnog beka,prva zamjena ce biti neki junior,u ovom slucaju to je mali Mulalic
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
e ako nam je Dario bolji ja nezzNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2022, 17:39Odigrao je strasnu polusezonu u Radomlju i fkt odlicno odradio posudbu(sto rijetko koji igrac kojeg posaljemo uspije).Nije jedne minute fulio+nisu utakmice izgubiliDave je napisao/la: ↑17 jun 2022, 15:51Sa prvom postavom na prvoj pripremnoj ćemo vidjeti drugNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2022, 15:49Zna li neko malo bolje status Sevelja za narednu sezonu?
Definitivno pokazao da ima kvaliteta i da je top potencijal,da nije tako sigurno ne bi dosao do prvog tima Hajduka.Nepune 22 godine ima i bila bi steta tek tako rijesit ga se ali ako vec dolazi novi desni bek treba pustit momka da ide dalje jer stranac na klupi nam ne treba.I sam Dudic je rekao da ukoliko dovedu desnog beka,prva zamjena ce biti neki junior,u ovom slucaju to je mali Mulalic
a uz to je i on stranac
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Legao bi nam Džafić fino kao alternativa za Suljića + može igrati i kao desetka. Kad bi došao, svakako bi protiv Tuzle u prvom kolu bio starter.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Dzafica i Sulju dovesti i udri nejac
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nesto sumnjam da mu mi mozemo ponuditi bolje uslove od Husica. Ocito je namirisao da vani ide
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Polahko dok pocne pa cemo vidjeti, svakako nam je jedini cilj sami vrh tj titula jer smo mi fks !

04.10.2009 !