Analitico je napisao/la:vi znate ko je koga obavijestio hahahahahahah, joj bolesnika ebote zivot.Nije ni cudo sto nam je drzava ovakva....
Citao si nekad novine ? Knjige nisi, vidi se odmah, al novine mislim da jesi, ako nista u hali. I tu je pisala Safetova izjava da je preko Spahe obavijestio igrace i da su pristali. Razumijemo li se ? Il treba detaljnije ?
bosanac723 je napisao/la:Analitico je napisao/la:daj ba nemoj da ti pjesmu napisem.....nemoj me ljutit....vidis da si iz cekrcica....
vi znate ko je koga obavijestio hahahahahahah, joj bolesnika ebote zivot.Nije ni cudo sto nam je drzava ovakva....
@Analtico...hajde ti dokazi da bi Savez dogovorio utakmicu s Meksikom i da igraci nisu bili za...isto tako hajde dokazi da Safet nije kontaktirao Spahica i da Spahic nije pricao s ostatkom ekipe? Ako ces nas nazivati bolesnicima onda imaj dokaz, jer ti ga apsolutno nemas. prateci tvoje postove da se primjetit da vrlo rijetko..pardon..NIKAD ne koristis mozak u toku pisanja.
Normalno, ne treba ni ovo da je kontaktirao Spahu, a on ostale igrace uzimati za gotovo, kad smo to citali samo od nasih kvazi novinara. Da je bio kakav video clip,da sam svojim ocima vidio da te rijeci izlaze iz Papetovih usta onda uredu, al ovako nista za sigurno. Bar ovi razumniji.
Al analni, gmizavac i ostale poganstine da traze nekakve dokaze

Oni, koji na svaku glupost plasiranu u novinama kao Safetovu izjavu, dodju ovdje pljuvati po covjeku, a nisi sigurni da je to izjavio, imaju obraza trziti nekakve dokaze, ti ljigavci...
EDIT
Da je bilo srece ovakve i slicne spodobe, ne bih ni izasle citave iz cekrcica, pa bi nam sigurno i drzava bila bolja.