FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma kakav Mabella drazi mi je Nardin pogotovo sto ima nase drz
Ma dobar je Nardin, jos je sigurno Dudiceva zelja a za igraca je veoma vazno da zna da ima povjerenje trenera i to ce mu dosta pomoci. Po meni on i Hamza dvije dobre konkurencije na poziciji spica. Neka se bore za startnih 11 to ce sigurno dobro doci obojici. Ako ih bude sluzila igra tima a pogotovo mislim ako trojka iza njih suljic avramovski i ikic bude na nivou, ne sumnjam da ce se nazabijati golova.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2022, 14:42Nemojte se bezveze previše nadati jer je Nardin dosta blizu potpisa.
Kažem ovo da ne yebete svima u klubu od do jer eto nisu doveli Mabellu nego Mulahusejnovića.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Daj nam bilo koga ko ce dati 15 golova. To je poenta svega. Ni imena, ni CV, ni liga iz koje dolazi.
- FKS -
ma Dzafic i Nardin . Treba imati sirinu a plus imamo i previse odlazaka
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Kakav Mudrinski nece ni da pogleda 22k eura sto mu Celje nudi,sta treba da opet bez marke ostanemo.Da je Neymar za nasu ligu niko ne treba imati ni u pola toliku platubelosevic23 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 14:40Napadac Roko Baturina dosao u Maribor, sad zaganjati Mudrinskog![]()
Daj Dzafica,Nardina nekog desnog beka i dosta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
S Džafićem i Nardinom bi skroz upotpunili ofanzivni dio. Džafić može igrati prednjeg veznog kao i lijevo krilo, znači alternativa šejtanu bi ti bio on.
Plus Nardin nek se tuče s Hamzom za prvih 11. Onda do odlaska u Sloveniju dogovoriti desnog beka, vidjeti još situaciju s Andrejom pa nekog dobro zadnjeg veznog zaganjati, i to bi bilo to za ovaj rok.
Plus Nardin nek se tuče s Hamzom za prvih 11. Onda do odlaska u Sloveniju dogovoriti desnog beka, vidjeti još situaciju s Andrejom pa nekog dobro zadnjeg veznog zaganjati, i to bi bilo to za ovaj rok.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
tisina danas. Ni igraca ni stadiona 

Joj svinjskom karine i rasporeda
uzese sve na posudbu iz dinama
Iskreno se nadam da nije tacna info. Vala, do sad bi bio najtanje pojacanje, sto naravno ne mora znaciti, mozda se pokaze kao najbolje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2022, 14:42Nemojte se bezveze previše nadati jer je Nardin dosta blizu potpisa.
Kažem ovo da ne yebete svima u klubu od do jer eto nisu doveli Mabellu nego Mulahusejnovića.
Ono sto gledam, Hamza je Benzema za ovoga..
Ma ne treba na osnovu highlightsa i cv-a nikakve zakljucke pravit. Gledo sam i susiceve eurogolove i driblinge protiv bilbao i takvih primjera kakvih hoces, pa meda nisu mogli.nokee je napisao/la: ↑17 jun 2022, 15:17Iskreno se nadam da nije tacna info. Vala, do sad bi bio najtanje pojacanje, sto naravno ne mora znaciti, mozda se pokaze kao najbolje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2022, 14:42Nemojte se bezveze previše nadati jer je Nardin dosta blizu potpisa.
Ako bude Nardin klupa onda je to dobar transfer.
-
- Kontakt:
100% drug, pa niko ne stavlja svoje loše poteze u CV, a s druge strane ne može ni svaki dobar staviti. Zato ja mislim da će Nardin biti dobar, jer ga Feđa zna dobro, ne bi ga dovodio da nema dobro mišljenje o njemu.keli je napisao/la: ↑17 jun 2022, 15:20Ma ne treba na osnovu highlightsa i cv-a nikakve zakljucke pravit. Gledo sam i susiceve eurogolove i driblinge protiv bilbao i takvih primjera kakvih hoces, pa meda nisu mogli.nokee je napisao/la: ↑17 jun 2022, 15:17Iskreno se nadam da nije tacna info. Vala, do sad bi bio najtanje pojacanje, sto naravno ne mora znaciti, mozda se pokaze kao najbolje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2022, 14:42Nemojte se bezveze previše nadati jer je Nardin dosta blizu potpisa.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Neka se svako bori za prvih 11 pa tako i hamza. Ne treba odmah pravit razliku ko je klupa ko starter. Zdrava konkurencija je bitna.
Ja znam kako Nardin igra ako on bude prije Hamze prvi 11 onda nek Hamza isti dan napusti fudbal.
Ma sve ti znas, stari fan mure, kopera i nardina mulahusejnovica.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma tačna je info, garantujem ti. Ali eto nadam se da bi mogao i Džafić doći pa bi to onda bilo taman.nokee je napisao/la: ↑17 jun 2022, 15:17Iskreno se nadam da nije tacna info. Vala, do sad bi bio najtanje pojacanje, sto naravno ne mora znaciti, mozda se pokaze kao najbolje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2022, 14:42Nemojte se bezveze previše nadati jer je Nardin dosta blizu potpisa.
Pratim i radim za tu ligu 5+ godina. i znam sta pricam.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
..............Čataković........
Suljić.......Avramovski.....Ikić
...........Čirjak..Đokanović
Tomašević..Drobarov..Aničić...Mulalić
...............Dizdarević
Evo ekipe.
Moje želje - gurati Mulalića ko drugog U21, a prodati Đokanovića i dovesti pravo dobrog trkača sa iskustvom( ne preko 30 god )
+ Nardin, a Džafić ako bi došao to bi samo bonus bio.
Suljić.......Avramovski.....Ikić
...........Čirjak..Đokanović
Tomašević..Drobarov..Aničić...Mulalić
...............Dizdarević
Evo ekipe.
Moje želje - gurati Mulalića ko drugog U21, a prodati Đokanovića i dovesti pravo dobrog trkača sa iskustvom( ne preko 30 god )
+ Nardin, a Džafić ako bi došao to bi samo bonus bio.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot], boki86, Evander, inzomni, Kaunas, miguelramos, r3m1, USB, zagorski i 130 gostiju.