O Kleyu Avdic rekao sve: "Thompson u ovoj utakmici samo kos sam sebi nije dao!"

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
MORANTtheBUST je napisao/la: ↑17 jun 2022, 10:19E moj Grizliji od koga vi izgubište, dozvolište da u 6 utakmica uhvate 100 lopti više od vas. A i jesu vam ga zavukli s rasporedom, prva utakmica protiv GSW se igrala 36h nakon serije sa Minesotom.
Ne, ne i ne. Da ne sirim dalje pricu. On nije nivo ove dvojice, ni po trofejima, a niti je 2 way sila kao ova 2 igraca uz sve postovanje.Makar za mene, a vjerujem i sve ozbiljnine poznavaoce NBA prilika.BosniaBoston je napisao/la: ↑17 jun 2022, 09:46Curry=Duncan>Kobe
Factos, top 10 igrač ikad nakon danas. Maestro!
Što se tiče Bostona, i finale je uspjeh koji bi potpisao pred sezonu ovo je mlada ekipa i siguran sam da će kad tad osvojiti titulu. Čestitke šampionima
Rekoh ja zelenim jedno 5 puta, oni ne vjeruju
Milion puta prezvakana tema. Nije individualno bolji ali je ekipa gdje igra Steph bolja nego ekipa gdje igra Kobe. Isto važi i za KDa, Giannisa, Dončića, Hardena i sve ostale Herro Ball igrace. Košarka je timski sport à ne igra 1 n'a 1.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 jun 2022, 11:02Ne, ne i ne. Da ne sirim dalje pricu. On nije nivo ove dvojice, ni po trofejima, a niti je 2 way sila kao ova 2 igraca uz sve postovanje.Makar za mene, a vjerujem i sve ozbiljnine poznavaoce NBA prilika.BosniaBoston je napisao/la: ↑17 jun 2022, 09:46Curry=Duncan>Kobe
Što se tiče Bostona, i finale je uspjeh koji bi potpisao pred sezonu ovo je mlada ekipa i siguran sam da će kad tad osvojiti titulu. Čestitke šampionima
Tu se apsolutno slazemo.Nikad 1 covjek nece donijeti titulu, ma koliko dobar bio. Potreban je tim i Curry je dokazao da je najbolji igrac jednog od najboljih timova ikad.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑17 jun 2022, 11:33Milion puta prezvakana tema. Nije individualno bolji ali je ekipa gdje igra Steph bolja nego ekipa gdje igra Kobe. Isto važi i za KDa, Giannisa, Dončića, Hardena i sve ostale Herro Ball igrace. Košarka je timski sport à ne igra 1 n'a 1.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 jun 2022, 11:02Ne, ne i ne. Da ne sirim dalje pricu. On nije nivo ove dvojice, ni po trofejima, a niti je 2 way sila kao ova 2 igraca uz sve postovanje.Makar za mene, a vjerujem i sve ozbiljnine poznavaoce NBA prilika.BosniaBoston je napisao/la: ↑17 jun 2022, 09:46Curry=Duncan>Kobe
I u januaru se govorilo da Boston nece ni PO izboriti, pusti se predpostavki i uzivaj u ljetuNail for Real je napisao/la: ↑17 jun 2022, 07:30Nece Boston iduce sezone dogurati do finala svakako, ovo vam je bila zlatna prilika.
Pa da se prica o top10 individualno najboljih, onda bi Durant brat bratu bio na prvom ili drugom mjestu na All time listiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 jun 2022, 11:49Tu se apsolutno slazemo.Nikad 1 covjek nece donijeti titulu, ma koliko dobar bio. Potreban je tim i Curry je dokazao da je najbolji igrac jednog od najboljih timova ikad.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑17 jun 2022, 11:33Milion puta prezvakana tema. Nije individualno bolji ali je ekipa gdje igra Steph bolja nego ekipa gdje igra Kobe. Isto važi i za KDa, Giannisa, Dončića, Hardena i sve ostale Herro Ball igrace. Košarka je timski sport à ne igra 1 n'a 1.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 jun 2022, 11:02
Ne, ne i ne. Da ne sirim dalje pricu. On nije nivo ove dvojice, ni po trofejima, a niti je 2 way sila kao ova 2 igraca uz sve postovanje.Makar za mene, a vjerujem i sve ozbiljnine poznavaoce NBA prilika.
Medjutim, prica se o top 10 INDIVIDUALNO najboljih i najostvarenijih igraca, ako sam dobro shvatio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.