Zezas!noah je napisao/la:Od svih ovih desavanja mozemo izvuci sigurno jednu cinjenicu: Susic je nesposoban da vodi BiH reprezentaciju.
Susicu odlazi

Zezas!noah je napisao/la:Od svih ovih desavanja mozemo izvuci sigurno jednu cinjenicu: Susic je nesposoban da vodi BiH reprezentaciju.
Susicu odlazi
woooooooow koje poredjenje, vrlo poucan postZa_raju je napisao/la:E vidis ja sam u osnovnoj bio odlikas a u srednjoj se provlacio jedva se upisao na fax itd....
Tako i Safet bio dobar fudbaler ali i extremno los trener koji je za kratko vrijeme odveo dosta klubova u nizi rang takmicenja i pored svih logistickih podrski od strane tih klubova
I za kratko vrijeme je sutiran iz dosta klubova naravno zbog znanja i inteligencije![]()
![]()
Ako ce vam biti lakse recicu da je Safet bio dobar irget a prelos majstor...
eh vidis on je svoje znanje naplatio dosta dobro a ti? eh sad posto tvrdis da ih je dosta poslo u nizi rang molio bih te da navedes te klubove,hmm ne znam bas poredjenje irget majstor razmisli o cemu pricas jer te irgete gledas svaki dan igraju za tvoju i njihovu zemlju i opet pitanje, sta ti radis i u koliko kvadrata ali licno tvojih ne tatinih?Za_raju je napisao/la:E vidis ja sam u osnovnoj bio odlikas a u srednjoj se provlacio jedva se upisao na fax itd....
Tako i Safet bio dobar fudbaler ali i extremno los trener koji je za kratko vrijeme odveo dosta klubova u nizi rang takmicenja i pored svih logistickih podrski od strane tih klubova
I za kratko vrijeme je sutiran iz dosta klubova naravno zbog znanja i inteligencije![]()
![]()
Ako ce vam biti lakse recicu da je Safet bio dobar irget a prelos majstor...
Zasto,zar se Pape nije konsultovao sa Spahicem kao kapitenom a ovaj sa svim igracima.sto je i potvrdio.harry_90 je napisao/la:Zasto Susic nije kao Kodro se usprotivio odlasku na dalek put u sred sezone,naravno kad su culi da ce dobit 300.000 dolara,odmah poletili da odigraju mec.
Pa jarane stvarno nema smislia.Pa non stop ponavljas jedno te isto a hiljadu puta se spomenulo da su igraci bili prvo pitani.Covjece njihovi Evropljani se odazvase bez po muke a mi od tog havariju pravimo.Pa skontaj da ce jos Mexikanci morati platiti za tu "patnju"...harry_90 je napisao/la:Zasto Susic nije kao Kodro se usprotivio odlasku na dalek put u sred sezone,naravno kad su culi da ce dobit 300.000 dolara,odmah poletili da odigraju mec.
Džabe ti to očekuješ,realno budimo iskreni , kad bi čovjek i uradio tako nešto tipa da za Rumune ne zove ove koji nisu htjeli doći svi mediji bi osuli paljbu ej nije zvao Džeka,ovog ,onog,narod je takav odmah bi ga stavili na stub i kamenovali,jednostavno naš mentalitet je takav,ili da ih ne pozove a reprezentacija doživi debakl od Rumuna isto bi bilo svi bi ga otjerali,a niko ne bi konstatovao upravo to što sad neki govore kako treba kazniti ove što nisu htjeli doći odigrati prijateljsku.Mandrak je napisao/la:Ocekujem da im Pape yebe mame svima redom za ovu blamažu, svima ovima kojima je mrsko i daleko ici u Ameriku.
Rigorozne sankcije za nafurane zvijezde![]()
toliko o tome.
A Šeha ce sutra pokazati kako se brani za sveti državni dres.
Ma zvace on Džekamelanholicar je napisao/la:Džabe ti to očekuješ,realno budimo iskreni , kad bi čovjek i uradio tako nešto tipa da za Rumune ne zove ove koji nisu htjeli doći svi mediji bi osuli paljbu ej nije zvao Džeka,ovog ,onog,narod je takav odmah bi ga stavili na stub i kamenovali,jednostavno naš mentalitet je takav,ili da ih ne pozove a reprezentacija doživi debakl od Rumuna isto bi bilo svi bi ga otjerali,a niko ne bi konstatovao upravo to što sad neki govore kako treba kazniti ove što nisu htjeli doći odigrati prijateljsku.Mandrak je napisao/la:Ocekujem da im Pape yebe mame svima redom za ovu blamažu, svima ovima kojima je mrsko i daleko ici u Ameriku.
Rigorozne sankcije za nafurane zvijezde![]()
toliko o tome.
A Šeha ce sutra pokazati kako se brani za sveti državni dres.
posto si ti ogranicen i ne mozes malo pretraziti,evo sam se ja potrudioAnalitico je napisao/la:A odakle vi to znate da se savez dogovorio sa Safetom a Safet sa Spahicem a Spahic sa igracima??
Rekla kazala...
usro si sefa, stanicu i pola prugeAnalitico je napisao/la:A odakle vi to znate da se savez dogovorio sa Safetom a Safet sa Spahicem a Spahic sa igracima??
Rekla kazala...
ti si svoje rekao,dovoljno od tebeAnalitico je napisao/la:to je sve rekla kazala, pise se da ljudi citaju, milion neprovjeenih informacija...Cuj oni lesinari iz saveza ce pitati nekog da li ce doci i igrati ako im se ponudi koja kinta..Pa nisu ludi, onito omdah ugovaraju a igrat ce neko, makar ona postava iz zenice sto je igrala protiv azerbejdzana kad je bilo 45 gledalaca, sta njih briga...
E jeste vi naivni ko lizalo...
ovo sto si ti rekao spada u "rekla kazala"...a ono za Susica, ne. cini mi se da sam sebe motikom po glavi mlatis...Analitico je napisao/la:to je sve rekla kazala, pise se da ljudi citaju, milion neprovjeenih informacija.Cuj oni lesinari iz saveza ce pitati nekog da li ce doci i igrati ako im se ponudi koja kinta..Pa nisu ludi, oni to odmah ugovaraju.. a igrat ce neko, makar ona postava iz zenice sto je igrala protiv azerbejdzana kad je bilo 45 gledalaca, sta njih briga...
E jeste vi naivni ko lizalo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.