English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Topnici veliki poznavaoci fudbala, whats new
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dobar Vieirinha. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Portugalci ga hvale na sva usta. Mega pojačanje, sta drugo reci
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jel u pitanju ovaj kokcu il viera
Kokcu mu nije ni do koljena
-
- Kontakt:
Evo bas citam navijaci Porta placu jer je cijena prejeftina. Proklinju upravu jer smatraju da bi vec sljedece sezone vrijedio preko 80 mil. Edu

Dobro ikako opstaju koliko igraca su prodali u posljednjih nekoliko godina, bas su lose prosli i s Vieirom i s Diazom, ne znam da li su uspjeli izvuc sveukupno 80m za njih dvojicu

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Edu je čarobnjak.
Ramsdale, White i Vieira za samo 100 mil.

Ramsdale, White i Vieira za samo 100 mil.

- HuseinKapetan9
Ramsdale,White,Vieira +Pepe i Sambi Lokonga =200 miliona euraCipiripiblicblic je napisao/la: ↑16 jun 2022, 21:37Edu je čarobnjak.
Ramsdale, White i Vieira za samo 100 mil.![]()
![]()
Kakav gigant je Edu

Pitanje je vremena kad ce ga Perrez dovesti u Madrid.
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Nakon što su se izblamirali sa svojim bajkama o Ramsdaleu i Whiteu, ovi sada sami sebe zatrolavaju postovima o ovom neuhranjenom Portugalcu.
Jbte, Arsenal će vjerovatno dovesti i Jesusa za 50 miliona. Čitam da je i Tielemans i dalje aktivna priča, 40miliona. To je skoro 300 miliona za dva ljeta hahahahahahaha
Jbte, Arsenal će vjerovatno dovesti i Jesusa za 50 miliona. Čitam da je i Tielemans i dalje aktivna priča, 40miliona. To je skoro 300 miliona za dva ljeta hahahahahahaha
41:34
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Lik je za vjesanja, hebo li ga otac favelaski.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑16 jun 2022, 21:44Ramsdale,White,Vieira +Pepe i Sambi Lokonga =200 miliona euraCipiripiblicblic je napisao/la: ↑16 jun 2022, 21:37Edu je čarobnjak.
![]()
Kakav gigant je Edu![]()
.
Pitanje je vremena kad ce ga Perrez dovesti u Madrid.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
A jbt sta ti ocekujes, nemate ni LŠ ni para a ni trener nije neko zvucno ime pa da dolaze neka cudovista. I Liverpool je tako krenuo s Wijnaldumom i slicnima pa se na kraju isplatilo. Ni dan danas ne mogu da se takmice s Realom oko istog igracaBenWhite je napisao/la: ↑16 jun 2022, 21:48Nakon što su se izblamirali sa svojim bajkama o Ramsdaleu i Whiteu, ovi sada sami sebe zatrolavaju postovima o ovom neuhranjenom Portugalcu.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bice zanimljiva borba Arsenala i Tottenhama za trece mjesto.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑16 jun 2022, 21:37Edu je čarobnjak.
![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.