FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Maribor nema para za njega. tu platu ima on sada u Polskoj. zato hoce sada vise ako napusti klub.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Inflacija moj keli

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Maribor ima finansijskih problema, a to hoće da iskoristi Celje i da učini Mudrinskog najplaćenijim igračem slovenačke lige.
Mudrinski je i dalje igrač poljske Jagelonije, ali ovaj klub traži samo 50.000 evra obeštećenja za napadača iz Srbobrana. A uz to su spremni da mu ponude mjesečnu platu jednaku onoj iz Jagelonije, što je 22.000 evra nedjeljno, odnosno čak 264.000 evra godišnje!"
Celje ima investora iz Rusije i baca sa parama. isto ko u Olimpiji sada onaj svabo.
Mudrinski je i dalje igrač poljske Jagelonije, ali ovaj klub traži samo 50.000 evra obeštećenja za napadača iz Srbobrana. A uz to su spremni da mu ponude mjesečnu platu jednaku onoj iz Jagelonije, što je 22.000 evra nedjeljno, odnosno čak 264.000 evra godišnje!"
Celje ima investora iz Rusije i baca sa parama. isto ko u Olimpiji sada onaj svabo.
Aldin Turkes?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Mi smo popunjeni sa strancima, ne znam kako mislite strpati u ekipu još nekog stranca ?
Fin napadač samo koliko traži i kolike su šanse da dođe.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Kakav crni Turkes, prosle godine u januaru imao operaciju koljena, jos nije poceo igrat.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 16 jun 2022, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mislim da bi se i mogla pokriti njegova plata, al sigurno da je skup
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- ElCartel11
- Kontakt:
Zbog novonastale situacije glede rata ne znam bas koliko ce taj Rus moci upumpavati novca u Celje. Definitivno bi se trebali i mi upetljati u igru za njegov potpis.Zukanovic je napisao/la: ↑16 jun 2022, 19:31"Maribor ima finansijskih problema, a to hoće da iskoristi Celje i da učini Mudrinskog najplaćenijim igračem slovenačke lige.
Kakav crni Turkes lik zadnju utakmicu odigrao 2020.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Bit ce veselo na Istoku! Kad ce te godisnje karte, zna li ko?
Nešto kontam, možda bi sutra u Savezu mogli donijeti odluku o ukidanju statusa stranaca, za igrače iz ex Jugoslavije, jer mi je nepojmljivo da Borac ima ovoliko igrača iz Srbije, a da svako kolo njih 1-2 izvise van zapisnika i sjede na tribinama, a pritom ih fino plačaju.Sutra je izvlačenje parova za prvenstvo, pa možda prije ili nakon toga bude neki sastanak vezano za to.
- Na konferenciji sam u Madridu. Ovdje se nalaze predstavnici mnogih evropskih klubova. Razgovaramo o mogućoj saradnji kao i o transferima igrača, rekao je Hadžić za portal "Avaza".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Početkom sljedećeg mjeseca
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:

Sa novim dresovimaJerryLouis je napisao/la: ↑16 jun 2022, 21:42Zna li neko iz provjerenih izvora da li cemo u novu sezonu sa novim dresovima ili cemo i ovu garnituru nositi vise godina.
![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Vidjeces kad donesu odluku o tome kad se zavrsi prelazni rok.Lucas je napisao/la: ↑16 jun 2022, 21:32Nešto kontam, možda bi sutra u Savezu mogli donijeti odluku o ukidanju statusa stranaca, za igrače iz ex Jugoslavije, jer mi je nepojmljivo da Borac ima ovoliko igrača iz Srbije, a da svako kolo njih 1-2 izvise van zapisnika i sjede na tribinama, a pritom ih fino plačaju.Sutra je izvlačenje parova za prvenstvo, pa možda prije ili nakon toga bude neki sastanak vezano za to.
Do tada vecina klubova ce izbjegavati da dovode igrace sa ex-yu prostora zbog postojeceg pravila, a ovi iz Borca ce ih svejedno dovoditi jer ce mozda imati informaciju o tome unaprijed i tako ce na neki nacin steci prednost u igrackom kadru.
Ja bas otisao u Fan Shop kad je bilo ono snizenje dresova na 60KM, pitam onog sto radi jel' ovo dolaze nove garniture, on meni kaze da dolaze ali da jos nisu poceli dizajnirati, ali kao vjerovatno bi trebale biti iste boje kao i ove sezone na sve tri garniture (bordo, bijeli, zeleni)JerryLouis je napisao/la: ↑16 jun 2022, 21:42Zna li neko iz provjerenih izvora da li cemo u novu sezonu sa novim dresovima ili cemo i ovu garnituru nositi vise godina.
![]()
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Bice novi dresovi, spreman je dizajn i čitava nova oprema. Doći će do početka sezone. Iste su 3 boje u igri, samo drugačiji dizajn.Ghost67 je napisao/la: ↑16 jun 2022, 22:15Ja bas otisao u Fan Shop kad je bilo ono snizenje dresova na 60KM, pitam onog sto radi jel' ovo dolaze nove garniture, on meni kaze da dolaze ali da jos nisu poceli dizajnirati, ali kao vjerovatno bi trebale biti iste boje kao i ove sezone na sve tri garniture (bordo, bijeli, zeleni)JerryLouis je napisao/la: ↑16 jun 2022, 21:42Zna li neko iz provjerenih izvora da li cemo u novu sezonu sa novim dresovima ili cemo i ovu garnituru nositi vise godina.
![]()
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, johntravolta123, OzmoodPinglewood, Varijantas8 i 41 gost.