FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Druže kontradiktoran si sebi prvo da ti kazem,na tvoje pitanje sta je uradio ja ti dam odgovor koji i javnost zna,ti onda govoris da nije sam normalno da nije sam kad se sama advokatska kancelarija zove Salihbegovic-Kapetanovic logicno da rade zajedno.Pricamo o milionskoj uštedi i to je samo jedna od stvari koju je uradio ,dali sam dali je sa svojom ekipom sta me briga svako ko je uradio pozitivnu stvar za moj klub ce uvijek imati moju podrsku , na kraju krajeva jedan je od osnivaca BP i da nije nebi bilo ni ovog sad Sarajeva sa investotorima nebi bilo nit bi mi mozda sad pricali na ovom PDF vec mozda dole sa Celikom,mada je i sad boba svakakako falila da se Ismir ne pojaviPapirnaMarka je napisao/la: ↑16 jun 2022, 16:31Samo što to nije djelo Hajre isključivo, već i Salihbegovića koji je isto toliko godina advokat kluba. Pravi se mit od čovjeka bez bilo kakve osnove. Daleko od toga da nije uradio dobrih stvari, al isto tako nije sam u tome i nije svetac kakvim ga se predstavlja ovdje.miky_hz je napisao/la: ↑16 jun 2022, 15:14Kroz angazman advokatske kancelarije svog tima umanjio milione maraka duga po osnovu odbijenih tužbi i pokrenutih postupaka protiv našeg kluba.Jedna eto od stvari koju cu spomenutiPapirnaMarka je napisao/la: ↑16 jun 2022, 14:57
A šta je to konkretno Hajro uradio za klub? Ne pitam da provociram niti se pravim budala ni bilo šta slično?
Fakat me zanima šta je to uradio za klub, jer se stvara nekakav mit o Hajri i tomo "koliko je uradio za klub", a 90% ovih koji to pišu ni sami konkretno ne znaju.
Cudi me kako "znaš" sve mahalske informacije a osnovne informacije se praviš da neznaš
Hajri zamjeram to što nije smijenio kasuma i sabrinu kada je imao priliku, jer je mogao to uraditi bez bilo kakvih problema, imao je većinu u Upravi i zbog toga me razočarao, jer ako nisi protiv nekoga to znači da si sa njim. Barem ja tako gledam na tu kompletnu situaciju i smatram da je pogriješio. To je isto da je Ismir sada ostavio njih dvoje kad zna kakvu štetu rade klubu i ima ovlasti da ih otjera.
A te tvoje mahalske iza paravana ko je sta mogao i ko je kako ovo,toga me zaobidji Bgt jel ovo sto sam ja tebi rekao sve je javnosti transparentno nije ni po babi ni po stricevima.
Druže tu si dva mjeseca,sve živo se pravis da daš,tvoj nacin djelovanja ovdje je nivo Anele Poture i njenog mahalanja u prime tajmu proslog mandata,il ga poentiraj jednom reci sve sto ti leži na duši da ti je krivo sto su te sklonili iz kluba il nemoj hinjski ovdje pljuckat na svaku.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Joj priča Allaha mi 

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Ma kakvo pljuvanje, sve regularno za sada.ajdohordas je napisao/la: ↑16 jun 2022, 15:33Sve od A do Ž.miky_hz je napisao/la: ↑16 jun 2022, 13:44Konkretna greška u vodjenu kluba za vrijeme ove uprave je sta? Izjava gdje kazu da cemo biti najbolji ok greška od koje te glava nece zabolit,o tužbama neznamo ni dali su povucene ni dali ih je tužilastvo odbilo kao neosnovane,i sta je uopste sa njima.Evo ti si sam rekao da su mozda uradili sve sto je do njih(vidjet cemo) ali vec im to zamjeras.SarajevoForza je napisao/la: ↑16 jun 2022, 13:17
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ajla- ... /220403070
Uz još raznorazna blamiranja po društvenim mrežama, a naravno i ovog mazanja očiju javnosti sa tužbama (osim ako izađu u javnost i dokažu da su uradili sve što je bilo do njih i da su imali 'reasonable doubt' da će tužba proći, ali da je tužilaštvo drugačije mislilo).
Sta je konkretno greška koja ce nas sutra koštati necega to je kao moje pitanje.Hocel nam baš naškoditi izjava da ova toliko da cemo biti najbolji da cemo se ugasiti zbog nje?
Neznam kako vi gledate ali evo recimo meni je puno bitnije od jedne izjave to što smo smanjili troškove na plate uposlenika za više od milion maraka u prvoj sezoni i sto smo bili u nekom malom minusu na kraju godine.A recimo uprave prije su sezone završavale godinu sa prosjekom od 4 miliona u minusu ili ti za neke 3/4 sezone skoro 15 miliona u minusu koliko se sjecam kad se to sve sabere.
Za mene je iskreno ovo zadnje najbitnije .I kad podvucem sve negativno vs pozitivno puno više je pozitivnih stvari,iako i ja imam zamjerke ali više su zbog gluposti koje su u rangu koje je cipele obukla , sto je zapratila Hanu i te budalaštine ,cjelokupno je više puno dobrih stvari uradjeno,puno.
Ovdje se gleda i komentariše ko je kakve cipele/patike obukao, ko je koga zapratio na društvenim mrežama itd.
I dalje bih volio da neko napiše konkretan razlog zašto grozna uprava ? Gdje su nas zakinuli, osramotili (ne računajući evo ovu izjavu za najbolji klub), gdje su nas pokrali, unazadili ili uradili bilo šta što bi kočilo napredovanje kluba...
Premali je period prošao da bi mi mogli nešto sudit i tjerat. Hajde da jednom u životu, znači jednom u životu nekoga da pustimo da radi pa da onda sudimo. Nije problem tjerati i pljuvati ako se vidi da ne ide.
Ali konkretno za sad apsolutno nijednog razloga za to nema.
-
- Kontakt:
Nama treba da je svejedno, da li su jaci ili slabiji protivnici, na pocetku ili na kraju, vazno je da spremni
docekamo prvenstvo.
Suljic je suspendovan prvu utakmicu, ne bi valjalo da bude neki jak protivnik u prvom kolu hahah
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Svako ko pise protiv F. K. Sarajevo to radi iz licnih losih razloga i pobuda. Treba da je svakome jasno kada se takvi pojave u jednini, takvi su razlog dobrog I jakog
F. K. Sarajeva.
Samo je razlika sto je Tan uzeo klub za 2M nabio reklamu na dres dao nesto para i bolio ga kur.ac, kakva je carlama izmedju njega i Nama bila kad je ovaj drugi uzeo klub to bog samo zna.zagorski je napisao/la: ↑16 jun 2022, 16:38Tako smo govorili ma nije Tan budala da ga levati jedan Ibrak ili Dino pa znamo kako zavrsi.
Pa smo govorili nije Nam levat da ga uzima jedna Sabrina ili Emir pa opet znamo kako zavrsi.
Sada govorimo nije Mirvic budala da ga munta jedna Ajla ili Emir (opet) …… na Balkanu lopovluk je u krvi i da si ne znam kakav uspjesan biznismen zayebace te.
Nece niko ko nije 100% zainteresovan za klub biti tu svakom prilikom i davati se ovoliko kao Ismir.
Meni je ovo puno ozbiljnija prica sto on radi nego i jedan od ove 2 sto su. Bar vidis pomak u nekoj transfer politici u zadnja dva roka u odnosu na prije. Lahko je bilo levatit Tana i Nama kad su bili tamo u pripizdini svojoj
Sta bi sa onim mejlom za prijave korupcije, zna li se sta
joj ubleha mayku im uhljebljenu !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Lazic u borcu
-
- Kontakt:
Kaže kako je za klub najvažnija podrška navijača i da rezultat ne može doći preko noći.
"Nama je podrška navijača najvažnija. Oni su naš 12. igrač i niko ne može voljeti klub više od njih, ali sve ovo na čemu mi sada radimo je proces. Rezultat ne može doći preko noći. Prethodna uprava i menadžment su imali odlične sportske rezultate, ali su ispod tepiha gurali sve probleme s kojima se klub suočavao, zarađivali novce za sebe na račun kluba i to niko nije primjetio sve dok klub zamalo nije bankrotirao. Ovaj put ćemo raditi drugačije i 100 posto transparentno. Ismir nije došao tu, da bi otišao za nekoliko godina. Došao je da od Sarajeva za dvije godine napravi najbolji klub na Balkanu i to ćemo i biti, ili ne trebamo biti tu", kaže Alimanović.
Kako ova izjava moze proci ispod radara ? Kako Sabrina ne reaguje ? Izjava je bombasticna, blago receno. Izgleda da nikom ne odgovara da se talasa.
Ponovno sam poceo pratiti FKS unazad mjesec dana kad je vas vecina pocela da talasa oko uhljeb igraca. Jesu, ali su najmanje krivi uhljeb igraci.
Ovim prekobrojnim je kao nagradu trbalo dati ugovore do juna 2020 g., a oni dobili ugovore do juna 2023 g.

"Nama je podrška navijača najvažnija. Oni su naš 12. igrač i niko ne može voljeti klub više od njih, ali sve ovo na čemu mi sada radimo je proces. Rezultat ne može doći preko noći. Prethodna uprava i menadžment su imali odlične sportske rezultate, ali su ispod tepiha gurali sve probleme s kojima se klub suočavao, zarađivali novce za sebe na račun kluba i to niko nije primjetio sve dok klub zamalo nije bankrotirao. Ovaj put ćemo raditi drugačije i 100 posto transparentno. Ismir nije došao tu, da bi otišao za nekoliko godina. Došao je da od Sarajeva za dvije godine napravi najbolji klub na Balkanu i to ćemo i biti, ili ne trebamo biti tu", kaže Alimanović.

Kako ova izjava moze proci ispod radara ? Kako Sabrina ne reaguje ? Izjava je bombasticna, blago receno. Izgleda da nikom ne odgovara da se talasa.
Ponovno sam poceo pratiti FKS unazad mjesec dana kad je vas vecina pocela da talasa oko uhljeb igraca. Jesu, ali su najmanje krivi uhljeb igraci.
Ovim prekobrojnim je kao nagradu trbalo dati ugovore do juna 2020 g., a oni dobili ugovore do juna 2023 g.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ognjen Mudrinski u potpunosti slobodan igrač sa čistim papirima, ne treba Jagieloniji ništa platiti 

Proglasen za najboljeg igraca slovenske lige ove godine, cisto sumnjam da nema boljih opcija. A vjerujem da bi i za njega rekli da ga je prosralo ove godine i da je nikakav igrac.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E to je ubica i tip igrača kakav nama treba ali mu je plata jedno 50 hiljada maraka mjesečno

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Njemu nebi mogao reci da ga je prosralo jer covjek ima 6/7 klubova u kojim je bio na 10+ golova,to je vec klasa i neko za kojeg imas osnova da se nadaš da ce isto to ponoviti. Al skupa igracka vjerujem al sigurica sa golovima jbg,zato i jest skup

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Skup je on za nas.Ali bas preskup da ne dolazi ni u obzir
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Rekao sam neki dan Celje nudi 22.000 € i on hoce jos.
-
- Kontakt:
Treba ove hejtere sve blokirat
Ne vidim zasto ga onda maribor ne bi htio opet nakon ove sezone. Msm da je to nerealna cifra ipak su mu klubovi zadnjih godina spartak subotica, cukaricki, jagielonia, gorica i posudba maribor. Sumnjam da je takve cifre uzimao u ovim klubovima.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Burberry46, MSOZ101, Pena, skoJaa, tutankamon1905 i 34 gosta.