FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 232

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 16 jun 2022, 15:33

miky_hz je napisao/la:
16 jun 2022, 13:44
SarajevoForza je napisao/la:
16 jun 2022, 13:17
ajdohordas je napisao/la:
16 jun 2022, 13:12

Po čemu grozan potez ?
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ajla- ... /220403070

Uz još raznorazna blamiranja po društvenim mrežama, a naravno i ovog mazanja očiju javnosti sa tužbama (osim ako izađu u javnost i dokažu da su uradili sve što je bilo do njih i da su imali 'reasonable doubt' da će tužba proći, ali da je tužilaštvo drugačije mislilo).
Konkretna greška u vodjenu kluba za vrijeme ove uprave je sta? Izjava gdje kazu da cemo biti najbolji ok greška od koje te glava nece zabolit,o tužbama neznamo ni dali su povucene ni dali ih je tužilastvo odbilo kao neosnovane,i sta je uopste sa njima.Evo ti si sam rekao da su mozda uradili sve sto je do njih(vidjet cemo) ali vec im to zamjeras.

Sta je konkretno greška koja ce nas sutra koštati necega to je kao moje pitanje.Hocel nam baš naškoditi izjava da ova toliko da cemo biti najbolji da cemo se ugasiti zbog nje?

Neznam kako vi gledate ali evo recimo meni je puno bitnije od jedne izjave to što smo smanjili troškove na plate uposlenika za više od milion maraka u prvoj sezoni i sto smo bili u nekom malom minusu na kraju godine.A recimo uprave prije su sezone završavale godinu sa prosjekom od 4 miliona u minusu ili ti za neke 3/4 sezone skoro 15 miliona u minusu koliko se sjecam kad se to sve sabere.

Za mene je iskreno ovo zadnje najbitnije .I kad podvucem sve negativno vs pozitivno puno više je pozitivnih stvari,iako i ja imam zamjerke ali više su zbog gluposti koje su u rangu koje je cipele obukla , sto je zapratila Hanu i te budalaštine ,cjelokupno je više puno dobrih stvari uradjeno,puno.
Sve od A do Ž.
Ovdje se gleda i komentariše ko je kakve cipele/patike obukao, ko je koga zapratio na društvenim mrežama itd.

I dalje bih volio da neko napiše konkretan razlog zašto grozna uprava ? Gdje su nas zakinuli, osramotili (ne računajući evo ovu izjavu za najbolji klub), gdje su nas pokrali, unazadili ili uradili bilo šta što bi kočilo napredovanje kluba...

Premali je period prošao da bi mi mogli nešto sudit i tjerat. Hajde da jednom u životu, znači jednom u životu nekoga da pustimo da radi pa da onda sudimo. Nije problem tjerati i pljuvati ako se vidi da ne ide.
Ali konkretno za sad apsolutno nijednog razloga za to nema.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 jun 2022, 15:36

Pitar6785 je napisao/la:
15 jun 2022, 20:34
Samozdravlje je napisao/la:
15 jun 2022, 17:42
Lucas je napisao/la:
15 jun 2022, 12:29
Koliko pričamo i pišemo kako treba forsirati te akademce u prvih 11 radi njihove prodaje, čovjek bi rekao da smo u prošlosti milione i mlione uzeli na prodaji mladih igrača :facepalm:
Sarkazam ili saljiva provokacija.

Mujakic (??), Mihojevic(500k€),Kova(300k€),Pidro(300 k€),Hadzic(300k€),Sadiku(300k€),Kurdic(150 k€), Catakovic(150 k€), Mustafic(130 k€)...
Potencijal: Sabanovic, Djokanovic, Dizdarevic...uporedi sa recimo Oremusem,Pejovicem i Pavlovicem

- Ono sto zaboravljamo je koliko su nas kostali recimo:Pavlovic,Oremus,Zlatkovic, Pejovic,Lazic i dr.(mislim na plate i ugovore, stranci), a koliko su nas kostali : Kovacevic , Sabanovic, Mujakic, Pidro, Djokanovic...
- Uzeli smo vise € na Akademiji, nego svi timovi PL u zadnjih 5 god. Ocit profit. :bih:
Drug moj ti znas da sam ja za akademiju vise nego iko, al upravu si samo 65%. Tacnoje da nas parmakovski oremus ikanda stepanov duhovac isporucilinam dusevnu bol financiski i mentalno
Znam ahbabu da Ti podrzavas Akademiju, pa od tebe sam prvi put cuo da Kova,Djokanovic i ostali igraju za klikere, a ovi sad prekobrojni su imali bar 4-5 + njihovih plata.
Ok, ja sam 65% upravu, onda tebi ostaje 35% :urnebes: . Da budem malo zlocast :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 16 jun 2022, 15:38

Sve nekakvi branioci i advokati Sabre, Ajle, Kasuma, Hajre. Biće bolje u oktobru hahahaha. Yebem ti Alija majku, neka ti sina i snahe još 20 godina. Ova marva ništa bolje nije zaslužila.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 jun 2022, 15:48

16 jun 2022, 15:28
Rule_hz je napisao/la:
15 jun 2022, 16:20
Ocito da vecina raje ovdje ne vidi stvarnu realnost u ovoj nasoj drzavi i sportu.. ne vide da ovdje selameta nema... ne vide da nismo ebtope izborili... ne vide da niko nece doci ovdje da igra... koga ocekujete da dovedu?? Lautara martineza? Kylan mbapea? Ma dajte uozbiljite se ba... dovede ti igraca od 30+ godina( samo su takvi voljni doci da igraju ovdje tj da zavrse karijeru) odma paljba sta ce nam takav igrac star ovo ono daj mladje.... ocekivat nekog 24 25 26 27 godina da bude strasan igrac a uvijek moze u hrvatsku sloveniju srbiju ili negdje gdje je bolje nego ovdje... ovako ljudi odu da probaju dovest igraca koji moze i koji je pokazao(koliko toliko) da moze igrat ovdje... i relativno je mlad mozes ga tusnut negdje za godinu dvije ako se pokaze ovdje... malo realnosti ljudi dragi nije na odmet... ljudima dati podrsku i rekli su da treba 2 prelazna roka da naprave ekipu...

Molim te da se ne ljutis,ali post ti je uopsten i prazan, bez konkretnih pokazatelja. Kontradiktoran si( ovo plavo/bold).Ja cu biti konkretniji, dovodili se Oremus,Bodul,Bagaric, Secerovic uzeli nas lopatom i cao zdravo. Rezultat nikad gori. Naravno Gosp.Mirvic nema nista sa ovim, ali imaju oni koji su ostali od prethodne nesposobne,zlonamjerne i pljackaske Uprave. Nadam se da ce se mjenjati i biti puno pozitivniji(druga sansa).
Nije tacno da se ne mogu dovesti igraci sa 24+ god. Primjer su Rahmanovic,Stanojevic, tatar. Sva trojica igrali odlicno, najzasluzniji za trofeje i DK i fakticki igrali dzaba.
Ono gdje se slazemo jeste DATI PODRSKU, ali prvenstveno Gosp.Mirvicu. Ova i sve buduce Uprave se trebaju ocijeniti po sportskim i finansijskim rezultatima. Vjerujem da je Gosp.Mirvic dobronamjeran i da nije levat kao Gosp.NAM i da ce blagovremeno reagovati ako njegovi i nasi uposlenici budu .....
Pozdravljam prosli i ovaj prelazni rok, podrzavam prevnstveno raskide ugovora. Da za pozicije stopera trebaju iskusniji i nadati se da ce opravdati svoj CV. Suljica,Catakovica,Mujakica,Ikica,Cirjaka bih i ja pozelio i zato cu obnoviti clansku i godisnju, dakle podrska Klubu tj. Gosp. Mirvicu bez kojeg bi vec bili Celik.
Mislim da nisi bas pohvatao na sta se odnosi post, prica je o komentarima na moguci dolazak Nardina Mulahusejnovica.
Kontradiktorni su najvise forumasi o tome se radi, ne valja igrac kad je star a kad je mlad nije mu dovoljna preporuka ni to sto je bio najbolji strijelac slovenske lige...Tako nesto od prilike.
Ja sam uvijek za to da se niko ne hvali i ne pljuje dok ne pokaze svoje na terenu.
Za Hamzu sam mislio da ce pokidati a on skoro nista nije pokazao, Suljic mi se cinio kao los potez a dao nam je u prosloj sezoni mnogo vise nego Hamza... Tesko je bilo sta prognozirati.
You are someone else I am still right here

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 16 jun 2022, 15:55

**** ti to sve, mi sa ovim rosterom ne mozemo napasti titulu. Borba za trece mjesto sa velezom i tuzlom plafon.
Treba opet da gledamo ocajni vezni red sa kapicem i djokanovicem. Ma mrs, **** te vise i emir hadzic i ajle i ostale ublehe, na celu sa ovom ublehom od prezidenta.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 jun 2022, 15:56

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
16 jun 2022, 15:55
**** ti to sve, mi sa ovim rosterom ne mozemo napasti titulu. Borba za trece mjesto sa velezom i tuzlom plafon.
Treba opet da gledamo ocajni vezni red sa kapicem i djokanovicem. Ma mrs, **** te vise i emir hadzic i ajle i ostale ublehe, na celu sa ovom ublehom od prezidenta.
Pa imaš Čirjaka, ne kontam ?
Nek ubleha zavrne pipu pa ćemo se dobro zapitati kako i šta. Da ima grešaka - ima, ali da je ubleha, e hajd da vidim jel bi nam bilo bolje bez njega..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 16 jun 2022, 15:57

Dosao je Cirjak, a nije iskljuceno jos pojacanja. Tek je 16. juni. Svasta. Tuzla ce iduce sezone biti uzasna.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jun 2022, 15:59

Dobro bi bilo kad bi na početku sezone igrali sa ovim jačim protivnicima, imali bi više šanse jer se oni moraju fokusirati na europska takmičenja.
VIdjet ćemo sutra poslije 12h, bio bi zadovoljan sa recimo 2 teža protivnika odmah na početku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 jun 2022, 16:04

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
16 jun 2022, 15:56
Nek ubleha zavrne pipu pa ćemo se dobro zapitati kako i šta. Da ima grešaka - ima, ali da je ubleha, e hajd da vidim jel bi nam bilo bolje bez njega..
Covjek te spasi od duela sa Vrbanjusom i Vratnikom kad se tzv.'legende' nisu oglasave ali neki ga proglase ublehom :urnebes: :urnebes:
Moj Ismire nisi trebao ni dolaziti...Da su nekom ovako plate redovne,pojacanja i trener po zelji itd.pa kip bi mu podigli

Istina ima gresaka koje se mogu rijesiti ali rijec ubleha...

@Mortem imaj na umu da nam prvo kolo nema Suljica
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 16 jun 2022, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 16 jun 2022, 16:04

miky_hz je napisao/la:
16 jun 2022, 15:14
PapirnaMarka je napisao/la:
16 jun 2022, 14:57

A šta je to konkretno Hajro uradio za klub? Ne pitam da provociram niti se pravim budala ni bilo šta slično?

Fakat me zanima šta je to uradio za klub, jer se stvara nekakav mit o Hajri i tomo "koliko je uradio za klub", a 90% ovih koji to pišu ni sami konkretno ne znaju.
Kroz angazman advokatske kancelarije svog tima umanjio milione maraka duga po osnovu odbijenih tužbi i pokrenutih postupaka protiv našeg kluba.Jedna eto od stvari koju cu spomenuti

Cudi me kako "znaš" sve mahalske informacije a osnovne informacije se praviš da neznaš
Da, ti se izrazito pravis budala u ovom slucaju jer si ti neko ko je radio u klubu i dobio otkaz, a i dalje imas veze i vezice i odatle dolazis do odredjenih informacija. Otkako si se registrovao na forum i poceo pisati, svi tvoji postovi vode ka ovoj tvrdnji. Ti dobro znas sta je gospodin Hajrudin Kapetanovic uradio za Fudbalski klub Sarajevo. ;)

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 16 jun 2022, 16:05

NajvecaRadosti je napisao/la:
16 jun 2022, 16:04
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
16 jun 2022, 15:56
Covjek te spasi od duela sa Vrbanjusom i Vratnikom ali neki ga proglase ublehom :urnebes: :urnebes:
Moj Ismire nisi trebao ni dolaziti...Da su nekom ovako plate redovne,pojacanja i trener po zelji itd.pa kip bi mu podigli

Istina ima gresaka koje se mogu rijesiti ali rijec ubleha...

@Mortem imaj na umu da nam prvo kolo nema Suljica
Ma prvo kolo igman na grbavici odmah :D
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 jun 2022, 16:05

MortemHz je napisao/la:
16 jun 2022, 15:59
Dobro bi bilo kad bi na početku sezone igrali sa ovim jačim protivnicima, imali bi više šanse jer se oni moraju fokusirati na europska takmičenja.
VIdjet ćemo sutra poslije 12h, bio bi zadovoljan sa recimo 2 teža protivnika odmah na početku.
Daj Zrinjski i Borac prva dva kola, da se muški pobijemo odmah. Ili ćemo imati na čemu da gajimo optimizam za ostatak sezone, ili se prizemljiti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 jun 2022, 16:21

fera je napisao/la:
16 jun 2022, 15:48

Mislim da nisi bas pohvatao na sta se odnosi post, prica je o komentarima na moguci dolazak Nardina Mulahusejnovica.
Kontradiktorni su najvise forumasi o tome se radi, ne valja igrac kad je star a kad je mlad nije mu dovoljna preporuka ni to sto je bio najbolji strijelac slovenske lige...Tako nesto od prilike.
Ja sam uvijek za to da se niko ne hvali i ne pljuje dok ne pokaze svoje na terenu.
Za Hamzu sam mislio da ce pokidati a on skoro nista nije pokazao, Suljic mi se cinio kao los potez a dao nam je u prosloj sezoni mnogo vise nego Hamza... Tesko je bilo sta prognozirati.

Hvala @fera, u tom dijelu sam promasio, ali ostajem pri onom poredjenju Oremus,Bodul,Bagaric(30+) u odnosu na Rahmanovica,Stanojevica,tatara(24).

Prokomentarisat cu i ovo tvoje (Suljic,Catakovic). Nema tih igraca koji su mogli vise sa onakvom atmosferom u svlacionici i onakvom Upravom koja je mogla poslije DK 2019g, od FKS napraviti mozda klub koji je top 8-15 na Balkamnu. Sad smo mozda 30+ poz. na Balkanu. Bit ce bolje aBd u narednom periodu. Vidimo se na Kosevu aBd. :thumbup:

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 16 jun 2022, 16:30

Gasi sve motaj kablove, je.bo ti nas ba. Vidis ti kakvi sve debili pisu po forumu, to zabraniti tastaturi sa pridje. Krampu citav dan i ne odvajati se od nje!
A sta bi bilo maestro da nije ovaj ublehas doso? Pa jel moguce fakat da neko ovoliko nema mozga?

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 16 jun 2022, 16:31

miky_hz je napisao/la:
16 jun 2022, 15:14
PapirnaMarka je napisao/la:
16 jun 2022, 14:57
izdzezveubrazil je napisao/la:
16 jun 2022, 14:36
Kad ti uradis koliko je Hajro uradio za klub, budi siguran da ce se znati i za tebe. Bar kod normalnih. A ovaj ostatak komunikacije pokazuje samo o kakvoj se osobi radi. Ides na ignore, pa kad naucis komunicirati, mozda ti opet repliciram.

Sve nekakvi nabijaci na ****, pitam se komunicirate li tako u stvarnom zivotu.
A šta je to konkretno Hajro uradio za klub? Ne pitam da provociram niti se pravim budala ni bilo šta slično?

Fakat me zanima šta je to uradio za klub, jer se stvara nekakav mit o Hajri i tomo "koliko je uradio za klub", a 90% ovih koji to pišu ni sami konkretno ne znaju.
Kroz angazman advokatske kancelarije svog tima umanjio milione maraka duga po osnovu odbijenih tužbi i pokrenutih postupaka protiv našeg kluba.Jedna eto od stvari koju cu spomenuti

Cudi me kako "znaš" sve mahalske informacije a osnovne informacije se praviš da neznaš
Samo što to nije djelo Hajre isključivo, već i Salihbegovića koji je isto toliko godina advokat kluba. Pravi se mit od čovjeka bez bilo kakve osnove. Daleko od toga da nije uradio dobrih stvari, al isto tako nije sam u tome i nije svetac kakvim ga se predstavlja ovdje.

Hajri zamjeram to što nije smijenio kasuma i sabrinu kada je imao priliku, jer je mogao to uraditi bez bilo kakvih problema, imao je većinu u Upravi i zbog toga me razočarao, jer ako nisi protiv nekoga to znači da si sa njim. Barem ja tako gledam na tu kompletnu situaciju i smatram da je pogriješio. To je isto da je Ismir sada ostavio njih dvoje kad zna kakvu štetu rade klubu i ima ovlasti da ih otjera.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 jun 2022, 16:38

Tako smo govorili ma nije Tan budala da ga levati jedan Ibrak ili Dino pa znamo kako zavrsi.
Pa smo govorili nije Nam levat da ga uzima jedna Sabrina ili Emir pa opet znamo kako zavrsi.
Sada govorimo nije Mirvic budala da ga munta jedna Ajla ili Emir (opet) …… na Balkanu lopovluk je u krvi i da si ne znam kakav uspjesan biznismen zayebace te.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 jun 2022, 16:38

MaroonBjelave je napisao/la:
16 jun 2022, 15:38
Sve nekakvi branioci i advokati Sabre, Ajle, Kasuma, Hajre. Biće bolje u oktobru hahahaha. Yebem ti Alija majku, neka ti sina i snahe još 20 godina. Ova marva ništa bolje nije zaslužila.

Ne preostaje nam nista nego da zamolimo Gosp Ismira Mirvica da bude oprezan, ako ne zbog nas i FKS, onda zbog svijih para i da ne ispadne levat.
Padne li Gosp. Mirvic, nema nam vise sanse ni hajra.
Bas sam bio pametan i mangup(teska srca)sto od 2020 g. nisam pratio FKS, nista clanska, nista godisnja. Te pare bi se nasle u dzepovima ubleha, uhljupa i lopova.
Vraca se @Sz na Zapad aBd i zdravlje ga posluzi.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 16 jun 2022, 16:40

Osobe koje tjeraju Mirvica su najveći neprijatelji kluba. Čovjek radi i ulaze ogromne pare. Grešaka ima,ja najviše mislim na aajlu i ali što se tiče trenera i igrača za sada je prekucao. Sabura ljudi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 jun 2022, 16:44

Puno bolje nego borba sa Stupcanicom za opstanak u Federalnoj (ako bi i igrali uopste taj rang).

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 16 jun 2022, 16:51

16 jun 2022, 16:38
MaroonBjelave je napisao/la:
16 jun 2022, 15:38

Ne preostaje nam nista nego da zamolimo Gosp Ismira Mirvica da bude oprezan, ako ne zbog nas i FKS, onda zbog svijih para i da ne ispadne levat.
Padne li Gosp. Mirvic, nema nam vise sanse ni hajra.

Bas sam bio pametan i mangup(teska srca)sto od 2020 g. nisam pratio FKS, nista clanska, nista godisnja. Te pare bi se nasle u dzepovima ubleha, uhljupa i lopova.
Vraca se @Sz na Zapad aBd i zdravlje ga posluzi.
Da se ne ponavljam, boldirao tvoje :D
Da mu Bog dragi da što više zdravlja, para i što manje ili nikako "dobrih poštenih Bošnja" oko njega.
Isto to želim i svom komši i vidimo se na zapadu aBd.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, juka55, napoleon72, propoklopac, riki46, Rodman i 57 gostiju.