Znam ja zašto je otjerana iz iNovina zato se ja konkretno ničemu ne nadam, al eto.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
pa reci zasto . Zasta nam forum i sluzi

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
A to je brate sve sta bi bilo kad bi bilo sto govoris.Shvatam ja i tebe,opržili smo se svi,ali opet nemogu ih preventivno baš ocjenit bez da su mi naštetili,sad vidim pozitivne stvari i nemogu protiv svojih ociju,kad provalim da kradu i mazijaju i rade štetu ko prošli sto su radili u meni ce imati najveceg dušmana,ovako nemogu jer kazem vidim dobre stvari da se rade sad.Kad budu radili loše dobit ce moju kritiku argumentovanu.SarajevoForza je napisao/la: ↑16 jun 2022, 13:57Volio bih da mogu dijeliti tvoj optimizam i nadam se da si u pravu i da ja gledam na ovo kao koga zmija ugrize i guštera se boji pa da od sitnice pravim nešto veliko, ali čisto sumnjam da ćemo se usrećiti sa ovom upravom. To za rezanje troškova bi trebalo valjda Mirvić da je glavni, da je Ajla bila umjesto Sabrine u ona doba ne vjerujem da bi išta drugačije bilo.miky_hz je napisao/la: ↑16 jun 2022, 13:44Konkretna greška u vodjenu kluba za vrijeme ove uprave je sta? Izjava gdje kazu da cemo biti najbolji ok greška od koje te glava nece zabolit,o tužbama neznamo ni dali su povucene ni dali ih je tužilastvo odbilo kao neosnovane,i sta je uopste sa njima.Evo ti si sam rekao da su mozda uradili sve sto je do njih(vidjet cemo) ali vec im to zamjeras.SarajevoForza je napisao/la: ↑16 jun 2022, 13:17
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ajla- ... /220403070
Uz još raznorazna blamiranja po društvenim mrežama, a naravno i ovog mazanja očiju javnosti sa tužbama (osim ako izađu u javnost i dokažu da su uradili sve što je bilo do njih i da su imali 'reasonable doubt' da će tužba proći, ali da je tužilaštvo drugačije mislilo).
Sta je konkretno greška koja ce nas sutra koštati necega to je kao moje pitanje.Hocel nam baš naškoditi izjava da ova toliko da cemo biti najbolji da cemo se ugasiti zbog nje?
Neznam kako vi gledate ali evo recimo meni je puno bitnije od jedne izjave to što smo smanjili troškove na plate uposlenika za više od milion maraka u prvoj sezoni i sto smo bili u nekom malom minusu na kraju godine.A recimo uprave prije su sezone završavale godinu sa prosjekom od 4 miliona u minusu ili ti za neke 3/4 sezone skoro 15 miliona u minusu koliko se sjecam kad se to sve sabere.
Za mene je iskreno ovo zadnje najbitnije .I kad podvucem sve negativno vs pozitivno puno više je pozitivnih stvari,iako i ja imam zamjerke ali više su zbog gluposti koje su u rangu koje je cipele obukla , sto je zapratila Hanu i te budalaštine ,cjelokupno je više puno dobrih stvari uradjeno,puno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tako jemiky_hz je napisao/la: ↑16 jun 2022, 14:04A to je brate sve sta bi bilo kad bi bilo sto govoris.Shvatam ja i tebe,opržili smo se svi,ali opet nemogu ih preventivno baš ocjenit bez da su mi naštetili,sad vidim pozitivne stvari i nemogu protiv svojih ociju,kad provalim da kradu i mazijaju i rade štetu ko prošli sto su radili u meni ce imati najveceg dušmana,ovako nemogu jer kazem vidim dobre stvari da se rade sad.Kad budu radili loše dobit ce moju kritiku argumentovanu.SarajevoForza je napisao/la: ↑16 jun 2022, 13:57Volio bih da mogu dijeliti tvoj optimizam i nadam se da si u pravu i da ja gledam na ovo kao koga zmija ugrize i guštera se boji pa da od sitnice pravim nešto veliko, ali čisto sumnjam da ćemo se usrećiti sa ovom upravom. To za rezanje troškova bi trebalo valjda Mirvić da je glavni, da je Ajla bila umjesto Sabrine u ona doba ne vjerujem da bi išta drugačije bilo.miky_hz je napisao/la: ↑16 jun 2022, 13:44
Konkretna greška u vodjenu kluba za vrijeme ove uprave je sta? Izjava gdje kazu da cemo biti najbolji ok greška od koje te glava nece zabolit,o tužbama neznamo ni dali su povucene ni dali ih je tužilastvo odbilo kao neosnovane,i sta je uopste sa njima.Evo ti si sam rekao da su mozda uradili sve sto je do njih(vidjet cemo) ali vec im to zamjeras.
Sta je konkretno greška koja ce nas sutra koštati necega to je kao moje pitanje.Hocel nam baš naškoditi izjava da ova toliko da cemo biti najbolji da cemo se ugasiti zbog nje?
Neznam kako vi gledate ali evo recimo meni je puno bitnije od jedne izjave to što smo smanjili troškove na plate uposlenika za više od milion maraka u prvoj sezoni i sto smo bili u nekom malom minusu na kraju godine.A recimo uprave prije su sezone završavale godinu sa prosjekom od 4 miliona u minusu ili ti za neke 3/4 sezone skoro 15 miliona u minusu koliko se sjecam kad se to sve sabere.
Za mene je iskreno ovo zadnje najbitnije .I kad podvucem sve negativno vs pozitivno puno više je pozitivnih stvari,iako i ja imam zamjerke ali više su zbog gluposti koje su u rangu koje je cipele obukla , sto je zapratila Hanu i te budalaštine ,cjelokupno je više puno dobrih stvari uradjeno,puno.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eto uspostavilo se da je advokat i po.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 jun 2022, 12:27Pomalo s tim debilnim optužbama, nemate pojma ni ko je ni šta je Hajro, a dajete sebi ovakve stvari za pravo. Čuj Hajro **** teška.Lucas je napisao/la: ↑16 jun 2022, 12:17Klupski advokat, kar.ina ustvari teška. Bilo bi lijepo da on da neku izjavu za medije, da sve to objasni.Ali ne, ostat ce sve zataškano kao da se ništa nije desilo.MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jun 2022, 12:07Najveće razočarenje Hajrudin Kapetanović, ne znam kako mu se ova bruka mogla dogoditi.
Čuj znam li ko je Hajro? Zna li on ko sam ja, yebo te on u pakaš.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Isti razlog zbog kojeg je Potura otjerana iz kluba u prvom mandatu. Ugrađivanje u ugovore.
Licno ne, za nju sam cuo prvi put iz medija oko onog izvlacenja para iz ZOI-a sa Magodom. Tako da nije mi mirisala od pocetka, a Boga mi i od dolaska kod nas vise se istakla po gafovima, nego po nekom radu. Jednom lopov, uvijek lopov, samo bosnjo misli da se eto lopovi mijenjaju i pocnu raditi kvalitetno, a ne za svoju guzicu influensersku.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Kad ti uradis koliko je Hajro uradio za klub, budi siguran da ce se znati i za tebe. Bar kod normalnih. A ovaj ostatak komunikacije pokazuje samo o kakvoj se osobi radi. Ides na ignore, pa kad naucis komunicirati, mozda ti opet repliciram.
Sve nekakvi nabijaci na ****, pitam se komunicirate li tako u stvarnom zivotu.
sve recenojoker90 je napisao/la: ↑16 jun 2022, 14:29Licno ne, za nju sam cuo prvi put iz medija oko onog izvlacenja para iz ZOI-a sa Magodom. Tako da nije mi mirisala od pocetka, a Boga mi i od dolaska kod nas vise se istakla po gafovima, nego po nekom radu. Jednom lopov, uvijek lopov, samo bosnjo misli da se eto lopovi mijenjaju i pocnu raditi kvalitetno, a ne za svoju guzicu influensersku.

FC United Of Manchester !
Pa ok, valjda covjek koji je napravio takvu karijeru poslovnu moze provaliti da ga neko hapa. (ako uzmem da je to sa zoi-em tacno) Kako se lako proculo za Sabru isto ce i za nju, tako da sam ok s njoj sve dok valja Ismiru.joker90 je napisao/la: ↑16 jun 2022, 14:29Licno ne, za nju sam cuo prvi put iz medija oko onog izvlacenja para iz ZOI-a sa Magodom. Tako da nije mi mirisala od pocetka, a Boga mi i od dolaska kod nas vise se istakla po gafovima, nego po nekom radu. Jednom lopov, uvijek lopov, samo bosnjo misli da se eto lopovi mijenjaju i pocnu raditi kvalitetno, a ne za svoju guzicu influensersku.
Samo sam htio reci da vala suditi joj po nekakvoj obuci ili nespretnoj izjavi, daaaj ba smijesno.. Ako ima kakav konkretan kiks daj da je razapnemo odma.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
A šta je to konkretno Hajro uradio za klub? Ne pitam da provociram niti se pravim budala ni bilo šta slično?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 jun 2022, 14:36Kad ti uradis koliko je Hajro uradio za klub, budi siguran da ce se znati i za tebe. Bar kod normalnih. A ovaj ostatak komunikacije pokazuje samo o kakvoj se osobi radi. Ides na ignore, pa kad naucis komunicirati, mozda ti opet repliciram.
Fakat me zanima šta je to uradio za klub, jer se stvara nekakav mit o Hajri i tomo "koliko je uradio za klub", a 90% ovih koji to pišu ni sami konkretno ne znaju.
Ma prijatelju ovdje pise i kunto i panto. To sta je uradio Hajro nije bitno uopste, bitno je da mi nekoga popljujemo jer je povucena tuzba (nema veze ni jel to istina). Tako ti to uNaske pitara ideizdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 jun 2022, 14:36Kad ti uradis koliko je Hajro uradio za klub, budi siguran da ce se znati i za tebe. Bar kod normalnih. A ovaj ostatak komunikacije pokazuje samo o kakvoj se osobi radi. Ides na ignore, pa kad naucis komunicirati, mozda ti opet repliciram.
Isto ko sto 90% ljudi na forumu zna ko je ukro, ko nije, ko je ovo, ko je ono a niko pojma nema sve nagadjanja naka i ovu temu citamo stoti putPapirnaMarka je napisao/la: ↑16 jun 2022, 14:57A šta je to konkretno Hajro uradio za klub? Ne pitam da provociram niti se pravim budala ni bilo šta slično?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 jun 2022, 14:36Kad ti uradis koliko je Hajro uradio za klub, budi siguran da ce se znati i za tebe. Bar kod normalnih. A ovaj ostatak komunikacije pokazuje samo o kakvoj se osobi radi. Ides na ignore, pa kad naucis komunicirati, mozda ti opet repliciram.
Fakat me zanima šta je to uradio za klub, jer se stvara nekakav mit o Hajri i tomo "koliko je uradio za klub", a 90% ovih koji to pišu ni sami konkretno ne znaju.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Jesi li prespavao period Tana i Nama? Tan napravio milijarde, pa ovdje ovi ugrađevinari se obogatili preko njegovih leđa. Ja koliko se sjecam kad je bilo ovo za ZOI, objavljeni su i ugovori i sve na portalima, nije bilo rekla-kazala.nokee je napisao/la: ↑16 jun 2022, 14:54Pa ok, valjda covjek koji je napravio takvu karijeru poslovnu moze provaliti da ga neko hapa. (ako uzmem da je to sa zoi-em tacno) Kako se lako proculo za Sabru isto ce i za nju, tako da sam ok s njoj sve dok valja Ismiru.joker90 je napisao/la: ↑16 jun 2022, 14:29Licno ne, za nju sam cuo prvi put iz medija oko onog izvlacenja para iz ZOI-a sa Magodom. Tako da nije mi mirisala od pocetka, a Boga mi i od dolaska kod nas vise se istakla po gafovima, nego po nekom radu. Jednom lopov, uvijek lopov, samo bosnjo misli da se eto lopovi mijenjaju i pocnu raditi kvalitetno, a ne za svoju guzicu influensersku.
Samo sam htio reci da vala suditi joj po nekakvoj obuci ili nespretnoj izjavi, daaaj ba smijesno.. Ako ima kakav konkretan kiks daj da je razapnemo odma.
Ja joj sudim po tome kako radi od dolaska u klub i meni se cini da je influenserica koja se igra direktorice. Jok, eto treba mi biti simpaticna njena izjava koju prenesu svi nasi i regionalni portali i sprdaju se sa klubom zbog njenog neznanja. Tebi vaja? Ok, postujem i to.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ima li tog desnog beka i spica? 

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- f0rest1946
- Kontakt:
Al smarate hebala vas Sabrina vise.
U koliko im je trening danas, moglo bih se odletit do Butmira
U koliko im je trening danas, moglo bih se odletit do Butmira

Kroz angazman advokatske kancelarije svog tima umanjio milione maraka duga po osnovu odbijenih tužbi i pokrenutih postupaka protiv našeg kluba.Jedna eto od stvari koju cu spomenutiPapirnaMarka je napisao/la: ↑16 jun 2022, 14:57A šta je to konkretno Hajro uradio za klub? Ne pitam da provociram niti se pravim budala ni bilo šta slično?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 jun 2022, 14:36Kad ti uradis koliko je Hajro uradio za klub, budi siguran da ce se znati i za tebe. Bar kod normalnih. A ovaj ostatak komunikacije pokazuje samo o kakvoj se osobi radi. Ides na ignore, pa kad naucis komunicirati, mozda ti opet repliciram.
Cudi me kako "znaš" sve mahalske informacije a osnovne informacije se praviš da neznaš
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Rule_hz je napisao/la: ↑15 jun 2022, 16:20Ocito da vecina raje ovdje ne vidi stvarnu realnost u ovoj nasoj drzavi i sportu.. ne vide da ovdje selameta nema... ne vide da nismo ebtope izborili... ne vide da niko nece doci ovdje da igra... koga ocekujete da dovedu?? Lautara martineza? Kylan mbapea? Ma dajte uozbiljite se ba... dovede ti igraca od 30+ godina( samo su takvi voljni doci da igraju ovdje tj da zavrse karijeru) odma paljba sta ce nam takav igrac star ovo ono daj mladje.... ocekivat nekog 24 25 26 27 godina da bude strasan igrac a uvijek moze u hrvatsku sloveniju srbiju ili negdje gdje je bolje nego ovdje... ovako ljudi odu da probaju dovest igraca koji moze i koji je pokazao(koliko toliko) da moze igrat ovdje... i relativno je mlad mozes ga tusnut negdje za godinu dvije ako se pokaze ovdje... malo realnosti ljudi dragi nije na odmet... ljudima dati podrsku i rekli su da treba 2 prelazna roka da naprave ekipu...
Molim te da se ne ljutis,ali post ti je uopsten i prazan, bez konkretnih pokazatelja. Kontradiktoran si( ovo plavo/bold).Ja cu biti konkretniji, dovodili se Oremus,Bodul,Bagaric, Secerovic uzeli nas lopatom i cao zdravo. Rezultat nikad gori. Naravno Gosp.Mirvic nema nista sa ovim, ali imaju oni koji su ostali od prethodne nesposobne,zlonamjerne i pljackaske Uprave. Nadam se da ce se mjenjati i biti puno pozitivniji(druga sansa).
Nije tacno da se ne mogu dovesti igraci sa 24+ god. Primjer su Rahmanovic,Stanojevic, tatar. Sva trojica igrali odlicno, najzasluzniji za trofeje i DK i fakticki igrali dzaba.
Ono gdje se slazemo jeste DATI PODRSKU, ali prvenstveno Gosp.Mirvicu. Ova i sve buduce Uprave se trebaju ocijeniti po sportskim i finansijskim rezultatima. Vjerujem da je Gosp.Mirvic dobronamjeran i da nije levat kao Gosp.NAM i da ce blagovremeno reagovati ako njegovi i nasi uposlenici budu .....
Pozdravljam prosli i ovaj prelazni rok, podrzavam prevnstveno raskide ugovora. Da za pozicije stopera trebaju iskusniji i nadati se da ce opravdati svoj CV. Suljica,Catakovica,Mujakica,Ikica,Cirjaka bih i ja pozelio i zato cu obnoviti clansku i godisnju, dakle podrska Klubu tj. Gosp. Mirvicu bez kojeg bi vec bili Celik.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ma pobrojani (Tan i Nam) su bili puno manje tu ako cemo realno. Slijepo se vjerovalo bivsoj nam direktorici, sto ne vjerujem da ce biti vise slucaj. Tan je posebno falio nju a u biti nije imao pojma i nije bio toliko involviran u desavanja.joker90 je napisao/la: ↑16 jun 2022, 15:07Jesi li prespavao period Tana i Nama? Tan napravio milijarde, pa ovdje ovi ugrađevinari se obogatili preko njegovih leđa. Ja koliko se sjecam kad je bilo ovo za ZOI, objavljeni su i ugovori i sve na portalima, nije bilo rekla-kazala.nokee je napisao/la: ↑16 jun 2022, 14:54Pa ok, valjda covjek koji je napravio takvu karijeru poslovnu moze provaliti da ga neko hapa. (ako uzmem da je to sa zoi-em tacno) Kako se lako proculo za Sabru isto ce i za nju, tako da sam ok s njoj sve dok valja Ismiru.joker90 je napisao/la: ↑16 jun 2022, 14:29
Licno ne, za nju sam cuo prvi put iz medija oko onog izvlacenja para iz ZOI-a sa Magodom. Tako da nije mi mirisala od pocetka, a Boga mi i od dolaska kod nas vise se istakla po gafovima, nego po nekom radu. Jednom lopov, uvijek lopov, samo bosnjo misli da se eto lopovi mijenjaju i pocnu raditi kvalitetno, a ne za svoju guzicu influensersku.
Ja joj sudim po tome kako radi od dolaska u klub i meni se cini da je influenserica koja se igra direktorice. Jok, eto treba mi biti simpaticna njena izjava koju prenesu svi nasi i regionalni portali i sprdaju se sa klubom zbog njenog neznanja. Tebi vaja? Ok, postujem i to.
Al ok, da ne smaramo vise o bivsim idiotarijama. Biti na oprezu svakako, pljuvati bez razloga(ako je bez razloga) i to je to..