FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Treba se napraviti ekipa u narednih par dana da se mogu i uigrati do početka prvenstva, ako se to ne uradi slijedi nam druga liga.
Potez bi bio za pohvalu da su uslovi normalni, ali u ovim uslovima gdje se duguju plate, gdje nema nikakvog plana priprema, nigdje nista ne moze se nista pohvaliti.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Sta nam ovi mogu donijeti,valjda nama trebaju igraci da se ima ekipa za prvih 11 ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Svaka promjena je bolja od ona dva tupamarosa (Secerov i Bingov mali), mislim da ce se klub drasticno dignuti u organizacijskom smislu i a sportskom i pripremiti teren za Azmira sto je i vjerujem svrha Sabrininog dolaska 

🔴⚫️
Mislio sam da je Bingov, ciji god da je nek odyebu od Slobode.....
🔴⚫️
Sto Sabrina nema dobru reputaciju? Jer su je pitari pljuvali? To je relevantno? Koji su rezultati Sarajeva sa njom i nakon sto je otisla?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mene samo cudi sto bombasticni suti. Javice se za 2 mjeseca sa izjavom spreman sam da uvedem Slobodu u grupnu fazu Evropa lige, samo mi dajte. I onda ce da se izgubi negdje iza krivine.
Ovo od danas je ok jer konacno trazimo neke ljude i na drugim mjestima. Ko hoce on ostvari, ko nece nadje razlog.
Ovo od danas je ok jer konacno trazimo neke ljude i na drugim mjestima. Ko hoce on ostvari, ko nece nadje razlog.
Oni su pljuvali Boga oca.Nisu uopste relevantni za to
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tuzlanski klub je potvrdio da su nove ugovore potpisali Semir Bukvić i Said Husejinović dva možda i ključna igrača Slobode.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:

Iskreno mislim da bi nam dobro došao i da bi kod nas proradio. Neki vjerovatno već znaju o kome je riječ.
Z?simonknows je napisao/la: ↑16 jun 2022, 19:40A da potpišemo i ovog što je bio u belgijskim velikanima?
Iskreno mislim da bi nam dobro došao i da bi kod nas proradio. Neki vjerovatno već znaju o kome je riječ.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pa koliko sam mogao ispratit , oni su opet ovisili o investitoru. Na početku godine su bili u problemima i pričali su da se dosta duguje igračima. Tako da s te strane ne djeluje da je napravila neki dobar posao. Okruženje u kojem je radila tamo i situacija sigurno je puno bolja nego ovdje. Plus su podnijeli tužbu za zloupotrebu položaja (al su naknadno odustali od nje). Nije mi jasna njena funkcija u klubu , osim ovog marketinškog dijela jer tu mislim da ne može gora situacija bit nego što je. Prvi bih volio da uspije i da poboljša situaciju al nisam neki optimista.
-
- Kontakt:
Dobro pogodim Tino Sven Šušić.simonknows je napisao/la: ↑16 jun 2022, 19:40A da potpišemo i ovog što je bio u belgijskim velikanima?
-
- Kontakt:
Napadač je u pitanju, mada nije sigurno.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑16 jun 2022, 20:17Dobro pogodim Tino Sven Šušić.simonknows je napisao/la: ↑16 jun 2022, 19:40A da potpišemo i ovog što je bio u belgijskim velikanima?
Nino nema veze sa Senadom bingom.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
svake sezone uzimamo nekog njihovog igracasimonknows je napisao/la: ↑16 jun 2022, 20:22Napadač je u pitanju, mada nije sigurno.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑16 jun 2022, 20:17Dobro pogodim Tino Sven Šušić.simonknows je napisao/la: ↑16 jun 2022, 19:40A da potpišemo i ovog što je bio u belgijskim velikanima?

- RollingPaper
- Kontakt:
Tačno mjesec dana do početka prvenstva. Nemamo trenera, nemamo prvih 11, nemamo rezerve.
-
- Kontakt:
Bice to dobro, samo se nemojte sikirat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.