FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 232

keli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la keli » 16 jun 2022, 12:27

LovacnaJelene je napisao/la:
16 jun 2022, 12:24
Ovo se desi kada kvazi novinar prenese netacnu informaciju. Napisali "Istovremeno, saznajemo da su iz FK Sarajevo odlučili povući krivičnu prijavu protiv bivše klupske direktorice Sabrine Buljubašić za zloupotrebu položaja."

Nas ubi lazno informisanje, a hvala Bogu, lahko nas je na tanak led navuci.

Sarajevo, sto je do kluba, oni su podnijeli tuzbu. Tuzilastvo odlucuje da li ima osnovu ta prijava ili nema, ako ima onda ide se na dalju istragu. U ovom slucaju, tuzilastvo je donijelo odluku da nije osnovana prijava, da nema elemenata krivicnog gonjenja, i obustavilo istragu.

Al po obicaju, vi ste ovde odmah na klub udicu bacili. Ne odlucuje klub da li ima osnove ili ne za pritvor i istragu.
Ma haj ti to objasni FCUM ili ti ga Lucasu... Pardon historicaru
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 16 jun 2022, 12:27

Lucas je napisao/la:
16 jun 2022, 12:17
MaroonBjelave je napisao/la:
16 jun 2022, 12:07
Najveće razočarenje Hajrudin Kapetanović, ne znam kako mu se ova bruka mogla dogoditi.
Klupski advokat, kar.ina ustvari teška. Bilo bi lijepo da on da neku izjavu za medije, da sve to objasni.Ali ne, ostat ce sve zataškano kao da se ništa nije desilo.
Pomalo s tim debilnim optužbama, nemate pojma ni ko je ni šta je Hajro, a dajete sebi ovakve stvari za pravo. Čuj Hajro **** teška.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jun 2022, 12:30

izdzezveubrazil je napisao/la:
16 jun 2022, 12:27
Lucas je napisao/la:
16 jun 2022, 12:17
MaroonBjelave je napisao/la:
16 jun 2022, 12:07
Najveće razočarenje Hajrudin Kapetanović, ne znam kako mu se ova bruka mogla dogoditi.
Klupski advokat, kar.ina ustvari teška. Bilo bi lijepo da on da neku izjavu za medije, da sve to objasni.Ali ne, ostat ce sve zataškano kao da se ništa nije desilo.
Pomalo s tim debilnim optužbama, nemate pojma ni ko je ni šta je Hajro, a dajete sebi ovakve stvari za pravo. Čuj Hajro **** teška.
Ma pusti bgt,neznam ni sto replicirate uopste i dajete na važnosti. Balijska posla naša brate standardna "ta ce on ocami vidi mu glave"
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 16 jun 2022, 12:44

Mirvićev najgori potez i to daleko najveća je uprava a sa nesposobnom upravom ne mozemo imati funkcionalan klub, ovo za Sabrinu je jos jedan dokaz...

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 16 jun 2022, 13:09

Tako smo i u sezoni duple govorili gledaj rezultate pusti upravu i šta rade to se nas navijače ne tiče pa se zamalo ugasismo. Pamet u glavu svima jer novog Mirvića nećemo naći, a za sad se nova uprava pokazala kao grozan potez. Kako smo svi pohvalili dovođenje pojačanja na vrijeme tako treba i kritikovati na svakom koraku pa makar i "sitnicu".
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 16 jun 2022, 13:12

SarajevoForza je napisao/la:
16 jun 2022, 13:09
Tako smo i u sezoni duple govorili gledaj rezultate pusti upravu i šta rade to se nas navijače ne tiče pa se zamalo ugasismo. Pamet u glavu svima jer novog Mirvića nećemo naći, a za sad se nova uprava pokazala kao grozan potez. Kako smo svi pohvalili dovođenje pojačanja na vrijeme tako treba i kritikovati na svakom koraku pa makar i "sitnicu".
Po čemu grozan potez ?

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 16 jun 2022, 13:17

ili kad kažu daj mu priliku pa ćemo ga ocjenjivati na kraju sezone (igrač/trener/uprava). :rol:
Pa nije vam ovo zadruga drugovi. Čekaj mešanovića da proradi, čekaj cmiljanića da ozdravi, čekaj zinedina da se uklopi, čekaj vinka da krene naprijed, čekaj vijetnamca da isplati, čekaj sabru da nas ugasi itd, na kraju najgora poslijeratna godina.
Mnogo loša strategija i vizija(?) kluba, sreća ima para pa se može i bacati. Oko Ismira su sve same pijavice i goli klošari, bit će ovo teško izgurati obzirom da Ismir o nama kao narodu blage veze nema.
NEMA NAZAD

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 16 jun 2022, 13:17

ajdohordas je napisao/la:
16 jun 2022, 13:12
Po čemu grozan potez ?
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ajla- ... /220403070

Uz još raznorazna blamiranja po društvenim mrežama, a naravno i ovog mazanja očiju javnosti sa tužbama (osim ako izađu u javnost i dokažu da su uradili sve što je bilo do njih i da su imali 'reasonable doubt' da će tužba proći, ali da je tužilaštvo drugačije mislilo).

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 16 jun 2022, 13:17

Sad idu novi sponzori slobode : Heineken,hercegovina vino,tuborg,tuzlanski pilsner,Badel itd :njanjanja:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 16 jun 2022, 13:21

Po čemu grozan potez ?
"U posljednjih mjesec dana sam mnogo naučila o fudbalu, klubu, navijačima, partnerima i sponzorima"

Ništa više neću napisati
NEMA NAZAD

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 16 jun 2022, 13:24

U zadnje dvije godine imamo konstantnost bar u ofiranju ako ništa drugo
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 16 jun 2022, 13:27

holyman je napisao/la:
16 jun 2022, 13:21
Po čemu grozan potez ?
"U posljednjih mjesec dana sam mnogo naučila o fudbalu, klubu, navijačima, partnerima i sponzorima"

Ništa više neću napisati
Pa i nemoj, bolje je. Njeno je da donese pare u klub, pa vidjecemo sta ce uraditi.. nista se ne moze sakriti, kao ni za Sabrinu..

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 16 jun 2022, 13:29

nokee je napisao/la:
16 jun 2022, 13:27
holyman je napisao/la:
16 jun 2022, 13:21

Po čemu grozan potez ?

Ništa više neću napisati
Pa i nemoj, bolje je. Njeno je da donese pare u klub, pa vidjecemo sta ce uraditi.. nista se ne moze sakriti, kao ni za Sabrinu..
Zar propast ove tužbe upravo ne znači da se uspješno sakrilo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 jun 2022, 13:32

E ako Aylah bude donosila pare u klub... :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 jun 2022, 13:33

Mi imamo kao drustvo drzava problem jer su medije ucjenjene kupljene ili bas imamo tolko mentalno glupe ljude..

Recimo senad hadzifejzovic jedini nivinae u bh koji je imao znanje i ima znanje i koji pita pitanja sa kojim infirmise gradjane o onom sto treba da isti znaju. Automaski SDA ga progkasava izdajnikom covjekom sdp nip 3 jke itd nece da dolaze na njegovu televiziju..

Tako i klub i sport opcenito, dovedu dva tri metuzalema kojeg su kupili za 50 km i idu sablonska pitanja. Novinarsrvo novinar nisu za sablonska pitanja vec KOREKTIVNI faktor, AMERICA JE najveca sila na svijetu jer upravo novinar pita teska skakljiva pitanja i prenosi tacne vjesti sa mjesta desavanja neumotava nista..

Pitati mirvica o njegovom biznisu cim se bavi kakvi su planovi zasto je zaposlio tog tog i tog koje referense ima taj taj i taj

Generalnu direktoricu da objasni sta je nasla sto je buljubasicka rumeni kasum pogresno radili.

Advokata pitat zasto je krivicna prijava propala, zasto se podnosila ako se nije imalo dokaza. Ako si **** advokat i podnosis prijavu i objavis javno (ona moze tuzit klub sad) da su to uradio, valjda imas toliko znanje da mozes svoj slucaj procjenit dali ima ili nema argumenata..

Radi ovakvih advokata novinara mi pusimo drzavu., ismir ga je trebo odma odpustit..

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 16 jun 2022, 13:37

Senad Hadžifejzović se ponaša kao da nema pojma o životu. I ne govorim ovo kao neko ko voli SDA, naprotiv.

Senad Hadžifejzović pravi cirkus od emisije, spušta sve na nivo primitizivizma i kafane, i zato ga voli prosječna bh. publika, jer voli u svemu u životu primitivizam i kafansku atmosferu. Senad je populista koji to vrlo dobro zna, glumi bh. Jerry Springera, a nikad ništa konkretno nit kaže, nit uradi.

Postoje puno bolje, i političke i svake druge emisije, koje naš narod ne voli, jer su mu monotone i dosadne i jer ih ne razumije. A ne razumije ih jer ih ljudi ne svode na nivo seljačkih doskočica.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jun 2022, 13:44

16 jun 2022, 13:17
Po čemu grozan potez ?

Uz još raznorazna blamiranja po društvenim mrežama, a naravno i ovog mazanja očiju javnosti sa tužbama (osim ako izađu u javnost i dokažu da su uradili sve što je bilo do njih i da su imali 'reasonable doubt' da će tužba proći, ali da je tužilaštvo drugačije mislilo).
Konkretna greška u vodjenu kluba za vrijeme ove uprave je sta? Izjava gdje kazu da cemo biti najbolji ok greška od koje te glava nece zabolit,o tužbama neznamo ni dali su povucene ni dali ih je tužilastvo odbilo kao neosnovane,i sta je uopste sa njima.Evo ti si sam rekao da su mozda uradili sve sto je do njih(vidjet cemo) ali vec im to zamjeras.

Sta je konkretno greška koja ce nas sutra koštati necega to je kao moje pitanje.Hocel nam baš naškoditi izjava da ova toliko da cemo biti najbolji da cemo se ugasiti zbog nje?

Neznam kako vi gledate ali evo recimo meni je puno bitnije od jedne izjave to što smo smanjili troškove na plate uposlenika za više od milion maraka u prvoj sezoni i sto smo bili u nekom malom minusu na kraju godine.A recimo uprave prije su sezone završavale godinu sa prosjekom od 4 miliona u minusu ili ti za neke 3/4 sezone skoro 15 miliona u minusu koliko se sjecam kad se to sve sabere.

Za mene je iskreno ovo zadnje najbitnije .I kad podvucem sve negativno vs pozitivno puno više je pozitivnih stvari,iako i ja imam zamjerke ali više su zbog gluposti koje su u rangu koje je cipele obukla , sto je zapratila Hanu i te budalaštine ,cjelokupno je više puno dobrih stvari uradjeno,puno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 16 jun 2022, 13:51

joker90 je napisao/la:
16 jun 2022, 13:32
E ako Aylah bude donosila pare u klub... :lol:
Znas je? Daj ba manite se predrasuda

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 16 jun 2022, 13:51

za velike stvari tipa tuzba,registarcija 3-0 za siroki ,moraju se organizovati press za medije a ne usute se ko zadnje picke.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 16 jun 2022, 13:57

miky_hz je napisao/la:
16 jun 2022, 13:44
16 jun 2022, 13:17

Po čemu grozan potez ?

Konkretna greška u vodjenu kluba za vrijeme ove uprave je sta? Izjava gdje kazu da cemo biti najbolji ok greška od koje te glava nece zabolit,o tužbama neznamo ni dali su povucene ni dali ih je tužilastvo odbilo kao neosnovane,i sta je uopste sa njima.Evo ti si sam rekao da su mozda uradili sve sto je do njih(vidjet cemo) ali vec im to zamjeras.

Sta je konkretno greška koja ce nas sutra koštati necega to je kao moje pitanje.Hocel nam baš naškoditi izjava da ova toliko da cemo biti najbolji da cemo se ugasiti zbog nje?

Neznam kako vi gledate ali evo recimo meni je puno bitnije od jedne izjave to što smo smanjili troškove na plate uposlenika za više od milion maraka u prvoj sezoni i sto smo bili u nekom malom minusu na kraju godine.A recimo uprave prije su sezone završavale godinu sa prosjekom od 4 miliona u minusu ili ti za neke 3/4 sezone skoro 15 miliona u minusu koliko se sjecam kad se to sve sabere.

Za mene je iskreno ovo zadnje najbitnije .I kad podvucem sve negativno vs pozitivno puno više je pozitivnih stvari,iako i ja imam zamjerke ali više su zbog gluposti koje su u rangu koje je cipele obukla , sto je zapratila Hanu i te budalaštine ,cjelokupno je više puno dobrih stvari uradjeno,puno.
Volio bih da mogu dijeliti tvoj optimizam i nadam se da si u pravu i da ja gledam na ovo kao koga zmija ugrize i guštera se boji pa da od sitnice pravim nešto veliko, ali čisto sumnjam da ćemo se usrećiti sa ovom upravom. To za rezanje troškova bi trebalo valjda Mirvić da je glavni, da je Ajla bila umjesto Sabrine u ona doba ne vjerujem da bi išta drugačije bilo.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hajdeee, Proximic i 50 gostiju.