Brate kod nas se pljuje samo da bi se pljuvalo. Jbga sjedim ja sa svima i znam kako stvari stoje, recimo da je ovo lijep pokusaj da probamo stan na noge. Ma problema je uvijek svugdje, a znas pogotovo kada si privatnik. Sigurno je da gore ne može od ovoga..Sky9 je napisao/la: ↑16 jun 2022, 11:58Pošto si veliki Slobodaš i među najupućenijim si ovdje na pdf-u, vjerovat ću tebi. Ako tako kažeš OK, ali ne treba čuditi što ljudi negoduju, vidjeli smo kakvih je problema u sarajevu bilo...Sunderland je napisao/la: ↑16 jun 2022, 11:26Cuj daje valjala ne bi nju Sarajevo otjeralo, a ona dovela ovog Mirvica i jos mnogo toga digla na veci nivo.Neka nam carsijaneri valjaju, a djevojka koja je odrasla na Ircu ne valja...
Standardno mi nalazimo se u **** konacno da nas neko izvuce ili bar pokusa mi pljujemo...
Naravno ako je ovo tačno...
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda je moja nacija
Ma mi smo samo malo sluđeni oko ovog kluba. Čekaš decenijama nešto pozitivno, a nikako da se desi. Ona nema dobru reputaciju i mogu razumjeti ljude koji su protiv, ali slabo ko ovdje zna stvari iz prve ruke. Pošto znam da ti znaš, valjda bude dobro.Sunderland je napisao/la: ↑16 jun 2022, 12:07Brate kod nas se pljuje samo da bi se pljuvalo. Jbga sjedim ja sa svima i znam kako stvari stoje, recimo da je ovo lijep pokusaj da probamo stan na noge. Ma problema je uvijek svugdje, a znas pogotovo kada si privatnik. Sigurno je da gore ne može od ovoga..Sky9 je napisao/la: ↑16 jun 2022, 11:58Pošto si veliki Slobodaš i među najupućenijim si ovdje na pdf-u, vjerovat ću tebi. Ako tako kažeš OK, ali ne treba čuditi što ljudi negoduju, vidjeli smo kakvih je problema u sarajevu bilo...Sunderland je napisao/la: ↑16 jun 2022, 11:26Cuj daje valjala ne bi nju Sarajevo otjeralo, a ona dovela ovog Mirvica i jos mnogo toga digla na veci nivo.Neka nam carsijaneri valjaju, a djevojka koja je odrasla na Ircu ne valja...
Standardno mi nalazimo se u **** konacno da nas neko izvuce ili bar pokusa mi pljujemo...
Naravno ako je ovo tačno...

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Vidi ovo sve pod uslovom da je tačno... Jer nigdje nema sluzbeno da je stvarno došlaSky9 je napisao/la: ↑16 jun 2022, 12:14Ma mi smo samo malo sluđeni oko ovog kluba. Čekaš decenijama nešto pozitivno, a nikako da se desi. Ona nema dobru reputaciju i mogu razumjeti ljude koji su protiv, ali slabo ko ovdje zna stvari iz prve ruke. Pošto znam da ti znaš, valjda bude dobro.Sunderland je napisao/la: ↑16 jun 2022, 12:07Brate kod nas se pljuje samo da bi se pljuvalo. Jbga sjedim ja sa svima i znam kako stvari stoje, recimo da je ovo lijep pokusaj da probamo stan na noge. Ma problema je uvijek svugdje, a znas pogotovo kada si privatnik. Sigurno je da gore ne može od ovoga..![]()
Sloboda je moja nacija
Jel nam to Sabrina u klubu
Hocel i ona bit "direktor svih direktora "kao Vugdalic

Hocel i ona bit "direktor svih direktora "kao Vugdalic

Eto klub je objavio na fb prije par minuta...Sunderland je napisao/la: ↑16 jun 2022, 12:20Vidi ovo sve pod uslovom da je tačno... Jer nigdje nema sluzbeno da je stvarno došla
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Sta god bude na kraju,ne moze biti gore od trenutnog stanja.Tako da smo na dobitku odmah
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sabrina dovodi investitora 

A vidim da je s njom i naše dijete - Amer Osmanagić...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Dobro je ovo
Predali su klub na upravljanje u sportskom i organizacionom aspektu Sabrini i Ameru, sta ce na onda ova dvojica osim da se samo slikaju.
grad daje pare, Sabrina treba da nalazi pare, Amer da dovodi igrace a oni se samo sepure okolo i glume gazde. Strasno
ali ovako ih je cak i lakse maknuti jer klub nece ostati bez upravljanja
Predali su klub na upravljanje u sportskom i organizacionom aspektu Sabrini i Ameru, sta ce na onda ova dvojica osim da se samo slikaju.
grad daje pare, Sabrina treba da nalazi pare, Amer da dovodi igrace a oni se samo sepure okolo i glume gazde. Strasno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jel stvarno vjerujete da je ovo Secer sredio....Ja ne mogu...Nesto se muti u pozadini
-
- Kontakt:
Dati šansu i vidjeti kako će se raditi, mislim da je previše rano za osude. Nadam se da će zaslužiti pohvale i podršku. Sada je najbitnije da ovo shvate ozbiljno i da se brzo aktiviraju po pitanju igračkog kadra.
-
- Kontakt:
Nešto se muti i valja iza brda,da li ulazak u proces privatizacije,ili za Azmira njegove ponude i planove,ne znam.
Za nju sam čuo prije par dana da dolazi i bio sam baš iznenađen,nisam povjerovao.
Hajde nek se nešto dešava,ali opet nemamo ni trenera,ni igrača,ni novaca,ni čiste račune bez dugova,ali imamo Sabrinu

Uprava obična rinaka i poltroni na papiru.Velike su ovo igre,planovi i vizije čim ne izlaze tako lako u javnost.
Sabrinu je bolje u svakom slučaju gledati nego ove defkonje sa fotografija.Oprostio bih joj 10 krivičnih.Neka donese milione pa i neka sebi zavrne,ovi nisu sposobni donijeti,ali znaju lijeva ruka-desni džep
Za nju sam čuo prije par dana da dolazi i bio sam baš iznenađen,nisam povjerovao.
Hajde nek se nešto dešava,ali opet nemamo ni trenera,ni igrača,ni novaca,ni čiste račune bez dugova,ali imamo Sabrinu
Uprava obična rinaka i poltroni na papiru.Velike su ovo igre,planovi i vizije čim ne izlaze tako lako u javnost.
Sabrinu je bolje u svakom slučaju gledati nego ove defkonje sa fotografija.Oprostio bih joj 10 krivičnih.Neka donese milione pa i neka sebi zavrne,ovi nisu sposobni donijeti,ali znaju lijeva ruka-desni džep
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 16 jun 2022, 15:14, ukupno mijenjano 2 puta.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
Otprilike je tako.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑16 jun 2022, 12:45Dobro je ovo

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Bravo careultrasstyle_tz je napisao/la: ↑16 jun 2022, 12:45Dobro je ovo
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
-
- Kontakt:
Šuti bolan, ne traži para od fukara, saće te napast kao mene neki dan kada sam napisao da puno se*emo za navijače od kojih 2% nema člansku i(li) sezonskuTzBulevar87 je napisao/la: ↑16 jun 2022, 11:44To sto je u Sarajevu radila ne mora da znaci ništa, ne garantuje niti uspjeh niti neuspjeh... Ali obzirom na to da su navijači Slobode glupansoni najveći koji imaju milion nekih zaključaka i predrasuda, a nema ili neće da izdvoji 70-80 KM za godišnju pretplatu, a kamo li nešto više, garantuje da su zapravo većina njih glupani oni glupi nevidjeni...
Majmuni jedni, u parku neku noć 20 ljudi...![]()
![]()
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Aha i rekao sam da neće uprava otići već da će biti neka sitnica promjena ocekivao sam neko novo ime na sportskom direktoru, ali ovo je slično.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.