FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 15 jun 2022, 22:06

klma1 je napisao/la:
15 jun 2022, 18:34
kod nas na forumu 3 kategorije:
1.jasminovi sdpovci (žao im je ove situacije ali pravdaju to naravno na razne načine)
2. zeleni (čekaju svojih 5 minuta i koriste sve instrumente pa i Slobodu)
3. želim na budzet ili da se ogrebem od isti (ovo je najgora kategorija ljudi a čine ju predstavnici svih stranaka)
I naravno niko ne nudi pismo namjere, u kojem je eksplicitno popbrojano sta i kako.
Ne rise...
2 kategorije samo
- 99% ljudi koji samo spamaju bezze
- 1% ljudi sa nekim informacijama, idejama, prijedlozima...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 16 jun 2022, 00:12

Sa ovim se budžetom moglo lagano proći ligom,još malo sponzora i investitora sa strane i biti pri vrhu.
Neka podnesu finansijski izvještaj gdje su potrošene pare, ako su ispravni i pošteni prema navijačima.

Neka kažu stvarni razlog otkaza Spahi, velika je nepravda učinjena prema njemu,a znaju dobro zbog čega su ga prekrižili.

Ne možeš izjaviti da je finansijska situacija loša,da duguješ plate od januara mjeseca svima,pa i stručnom štabu,svim trenerima svih kategorija i uzrasta.Igrači i treneri nemaju novaca hranu da kupe,kiriju da plate,goriva da naspu,rade od jutra do sutra,ne možeš izjaviti da neće niko da dođe u klub,od trenera i igrača do sportskog direktora,a ti ga predstavljaš i kažeš pred navijačima da smatraš da nisi ni ti,ni UO kriv.Ocrnili su Slobodu za duži period.

Za klma1 pitanje pod koji redni broj ti spadaš?
Ja sebe ne svrstavam pod tvoju kategorizaciju koja se tiče foruma.

Pozdrav od srca svim starim,mladim,iskrenim i vjernim navijačima i simpatizerima.
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 16 jun 2022, 07:03, ukupno mijenjano 2 puta.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 16 jun 2022, 02:19

Benjo_AFC86 je napisao/la:
15 jun 2022, 12:29
Na prvom okupljanju odazvala su se 24 fudbalera.

• Golmani: Semir Bukvić, Anes Mehić i Ajdin Brkić,

• Odbrana: Kenin Devedžić, Tarik Kapetanović, Nedim Avdić, Jasmin Osmić, Harun H.Beganović, Jakub Vilakić, Amar Pekarić, Hamza Redžić, Ferid Šerbečić.

• Vezni red: Alen Kurtalić, Tarik Saletović, Eldar Mehmedović, Saša Maksimović, Edis Buturović, Haris Hasanović, Maid Aličić, Ajdin Beganović.

• Napad: Adi Alić, Mahmud Ali, Ensar Mešić, Mustafa Numanović.
Nivo prve kantonalne bruka sta uradise od kluba

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 16 jun 2022, 05:45

superior1982 je napisao/la:
16 jun 2022, 00:12

Pozdrav od srca svim starim,mladim,iskrenim i vjernim navijačima i simpatizerima.
Niko te ni ne tjera da se svrstavas. A sebe bi mogao svrstati u ovu grupu 3.
Zaboravljamo da su svi tražili da se računi polažu skupštini.
Pa je bila priča ko su ljudi u skupštini. Pa se tražilo da se plaća stolica.
Pa su ljudi uveli stolicu i polažu račune sami sebi.
Da li se moglo više sa ovim parama, nemam pojma.
Da li su mogli biti pošteniji prema obrazu kluba kojeg vode naravno da jesu i tu su najviše iznevjerili.
Da li se vraćaju neki dugovi ne znam ali ne bi volio ni da oni nastupe kao Denis pa da počnu pričati stvari koje i nisu baš za priču.
Ali su izvrsno odradili one stvari koje je većina predlagala, od stranice, saopštenja, itd...
Sve osim onog najbitnijeg fudbala.
& $ ?

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 16 jun 2022, 08:39

klma1 je napisao/la:
16 jun 2022, 05:45

Niko te ni ne tjera da se svrstavas. A sebe bi mogao svrstati u ovu grupu 3.
Zaboravljamo da su svi tražili da se računi polažu skupštini.
Pa je bila priča ko su ljudi u skupštini. Pa se tražilo da se plaća stolica.
Pa su ljudi uveli stolicu i polažu račune sami sebi.
Da li se moglo više sa ovim parama, nemam pojma.
Da li su mogli biti pošteniji prema obrazu kluba kojeg vode naravno da jesu i tu su najviše iznevjerili.
Da li se vraćaju neki dugovi ne znam ali ne bi volio ni da oni nastupe kao Denis pa da počnu pričati stvari koje i nisu baš za priču.
Ali su izvrsno odradili one stvari koje je većina predlagala, od stranice, saopštenja, itd...
Sve osim onog najbitnijeg fudbala.
Skupština ih imenovala i podnijela ostavku jer su odmah došli sa pripremljenom pričom i obecanjem da imaju 25 stolica.
Ramiz Šiptar je bio u pravu kada je bio protiv ove uprave ko je bio na toj skupštini sjetiti će se toga.Međutim većinski dio tadašnje skupštine napao ga je sa tom pričom kao ako oni ne preuzmu ugasi se Sloboda .E sada stručnjaci vidite koliko je čovjek bio u pravu tada i ko stvarno hoće da gasi Slobodu .

Finansijski izvještaj još nisu podnijeli.
Vraćaju reprogram 203.000 KM,umjesto da uplaćuju u klub,jer će biti otpisano svima i bacaju pare državi umjesto Slobodi.
Uzimaju od djece,Omladinskog kluba pare svaki mjesec 18.000 KM od članarina,a svugdje su u normalnim klubovima,koja nisu privatne škole fudbala djeca oslobođena plaćanja jer se finansiraju iz drugih fondova.U TC su djeca oslobođena plaćanja.
Ako im spomeneš da Slobodi treba jak sponzor dobiješ otkaz,a kukaju da je loša finansijska situacija,da neće niko da dođe za trenera,da se niko nije javio na oglas za sportskog direktora,da od januara nisu nikome isplatili plate i doprinose i još uz to da smatraju DA NISU ONI KRIVI 😫,da nije do njih,pa do koga je ?Do nene Safinice?

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 16 jun 2022, 10:17

Sa ovim se budžetom moglo lagano proći ligom,još malo sponzora i investitora sa strane i biti pri vrhu.
Neka podnesu finansijski izvještaj gdje su potrošene pare, ako su ispravni i pošteni prema navijačima.

Neka kažu stvarni razlog otkaza Spahi, velika je nepravda učinjena prema njemu,a znaju dobro zbog čega su ga prekrižili.

Ne možeš izjaviti da je finansijska situacija loša,da duguješ plate od januara mjeseca svima,pa i stručnom štabu,svim trenerima svih kategorija i uzrasta.Igrači i treneri nemaju novaca hranu da kupe,kiriju da plate,goriva da naspu,rade od jutra do sutra,ne možeš izjaviti da neće niko da dođe u klub,od trenera i igrača do sportskog direktora,a ti ga predstavljaš i kažeš pred navijačima da smatraš da nisi ni ti,ni UO kriv.Ocrnili su Slobodu za duži period.

Trebalo je napraviti bolji balans između finansijske stabilizacije i rezultata.
Finansijska stabilizacija DA, nekoliko godina DA, ali da svake godine bude strepnja za ostanak NE...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 16 jun 2022, 10:35

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
16 jun 2022, 10:17

Trebalo je napraviti bolji balans između finansijske stabilizacije i rezultata.
Finansijska stabilizacija DA, nekoliko godina DA, ali da svake godine bude strepnja za ostanak NE...
U ovom slučaju je trebalo prvo podnijeti finansijski izvještaj.Trebalo je plaćati igračima plate,a ne da se dođe u situaciju da se svima kasni po 5-6 plata,a pričaju da nema dugovanja,da se redovno isplaćuje,a igrače i trenere ucjenjuju da ne izlaze u javnost?
Da li su rukovodiocima i direktorima kasnile plate neka se oglase.
Sada dolaze tužbe stare i tužbe nove na naplatu tako da su se pobrkali i sa finansijskom stabilizacijom i sa rezultatima.
Opstanak je bio strepnja,sad je definitivno upitan.
Eto dokle su nas doveli…

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 16 jun 2022, 11:11

Bivša direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić postat će strateški partner tuzlanske Slobode, saznaje portal Klix.ba.

Nakon odlaska iz Bordo kluba, Buljubašić nije dugo bila bez posla, te je zajedno s bivšim bh. nogometašem Amerom Osmanagićem pokrenula kompaniju "Dynami Sports Group" koja se bavi različitim granama sporta, a danas je dogovorila saradnju s klubom sa Tušnja.

Ugovorom je definisna pomoć u organizacionom aspektu kluba od poslovne do nogometne strane, te predviđa koncept koji bi Slobodi trebao pomoći da se reorganizuje, sa akcentom na izgradnji stabilnog kluba.

Saradnja je dogovorena na godinu dana, a u narednom periodu klub će predstaviti novosti u pogledu koncepta saradnje i načina na koji će se promjene implementirati.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 16 jun 2022, 11:21

klasik je napisao/la:
16 jun 2022, 11:11
Bivša direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić postat će strateški partner tuzlanske Slobode, saznaje portal Klix.ba.

Nakon odlaska iz Bordo kluba, Buljubašić nije dugo bila bez posla, te je zajedno s bivšim bh. nogometašem Amerom Osmanagićem pokrenula kompaniju "Dynami Sports Group" koja se bavi različitim granama sporta, a danas je dogovorila saradnju s klubom sa Tušnja.

Ugovorom je definisna pomoć u organizacionom aspektu kluba od poslovne do nogometne strane, te predviđa koncept koji bi Slobodi trebao pomoći da se reorganizuje, sa akcentom na izgradnji stabilnog kluba.

Saradnja je dogovorena na godinu dana, a u narednom periodu klub će predstaviti novosti u pogledu koncepta saradnje i načina na koji će se promjene implementirati.
Ima li još koja mraka da nam dođe???? Da je valjala, ne bi nju Sarajevo otjeralo
Samo je Sloboda iz Tuzle

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 16 jun 2022, 11:23

klasik je napisao/la:
16 jun 2022, 11:11

boze me sacuvaj i sakloni...
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 16 jun 2022, 11:26

Cuj daje valjala ne bi nju Sarajevo otjeralo, a ona dovela ovog Mirvica i jos mnogo toga digla na veci nivo.Neka nam carsijaneri valjaju, a djevojka koja je odrasla na Ircu ne valja...

Standardno mi nalazimo se u **** konacno da nas neko izvuce ili bar pokusa mi pljujemo...

Naravno ako je ovo tačno...
Sloboda je moja nacija

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 jun 2022, 11:29

To sto je Sarajevo otjeralo ne znaci nista, cak sta više to joj je pozitivno.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 jun 2022, 11:36

Sunderland je napisao/la:
16 jun 2022, 11:26
Cuj daje valjala ne bi nju Sarajevo otjeralo, a ona dovela ovog Mirvica i jos mnogo toga digla na veci nivo.Neka nam carsijaneri valjaju, a djevojka koja je odrasla na Ircu ne valja...

Standardno mi nalazimo se u **** konacno da nas neko izvuce ili bar pokusa mi pljujemo...

Da ne ulazim u detalje, ali ne nije dovela Mirvića. Vincent je suradnik Ismirov koji je i "krivac" tog dolaska u Sarajevo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 16 jun 2022, 11:37

Kakve veze ima s tim sto je na Ircu odrasla? Valjda se gledaju kvalitete, sposobnosti, ako ce neko klub dici na veci nivo sto se mene tice nek iz Visegrada bude, iz Etiopije, iz Eritreje, to je manje bitno, niko od nas ne bira gdje ce se roditi i gdje ce odrasti
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 16 jun 2022, 11:39

baboedindzeko09 je napisao/la:
16 jun 2022, 11:37

Kakve veze ima s tim sto je na Ircu odrasla? Valjda se gledaju kvalitete, sposobnosti, ako ce neko klub dici na veci nivo sto se mene tice nek iz Visegrada bude, iz Etiopije, iz Eritreje, to je manje bitno, niko od nas ne bira gdje ce se roditi i gdje ce odrasti
Ima, a de ti meni reci ko kaze da nece ? Jer odmah si popljuvao a nisi ni dao priliku.
Sloboda je moja nacija

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 16 jun 2022, 11:41

Obzirom da je dok je bila u sarajevu ponudila nama pomoc oko privatizovanja kluba moguce da je zbog toga ona tu, da se sve pripremi za kupovinu
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 16 jun 2022, 11:44

To sto je u Sarajevu radila ne mora da znaci ništa, ne garantuje niti uspjeh niti neuspjeh... Ali obzirom na to da su navijači Slobode glupansoni najveći koji imaju milion nekih zaključaka i predrasuda, a nema ili neće da izdvoji 70-80 KM za godišnju pretplatu, a kamo li nešto više, garantuje da su zapravo većina njih glupani oni glupi nevidjeni...

Majmuni jedni, u parku neku noć 20 ljudi... :kuknjava: :kuknjava:
075

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 16 jun 2022, 11:54

yebla im ona mater u pi c ku
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 16 jun 2022, 11:58

Pošto si veliki Slobodaš i među najupućenijim si ovdje na pdf-u, vjerovat ću tebi. Ako tako kažeš OK, ali ne treba čuditi što ljudi negoduju, vidjeli smo kakvih je problema u sarajevu bilo...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 16 jun 2022, 12:04

Neko misli da je ova alkoholicarka nesto bolja od Secera koji nam sroza klub na najnize grane(ako i moze nize), pa eto neka ga nastave srozat mi cemo samo svima davat prilike, van svake pameti :crazy:
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.