FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Stizu Resic i Vucenovic u tandemu iz Zelje,mirni smoo
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ako ovako ostane prvi smo za ispadanje iz lige i niko nas više ne vrati
Cujem da su im opasni momci opasno zaprijetili da se ne igraju.....dobili su rok..ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:15kako to ublehe strucno rade. Nema nikog, pa da nas prepadnu i onda ce krenuti prica produzio Fedor, Karisik , Said, Civic nebitno ko i da onda ljudi se kao pocnu radovati, nesto se radi , nije to toliko lose, eto desava se. A ta ekipa sama od sebe najgora bila prosle godine
ali hajde bolje i prozivka bez medija i izjava nego da rukovodstvo hoda sa salom OKK i Pana na prozivci FK i sponzora pivare tuzla
🔴⚫️
Pa normalno da odose kad su nalagali, zadužili se, pa neka neka drugi vade. I tako svake godine u krug
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
I trebaju zaprijetit.Dosta su se zayebavali.Skver je napisao/la: ↑15 jun 2022, 15:11Cujem da su im opasni momci opasno zaprijetili da se ne igraju.....dobili su rok..ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:15kako to ublehe strucno rade. Nema nikog, pa da nas prepadnu i onda ce krenuti prica produzio Fedor, Karisik , Said, Civic nebitno ko i da onda ljudi se kao pocnu radovati, nesto se radi , nije to toliko lose, eto desava se. A ta ekipa sama od sebe najgora bila prosle godine
ali hajde bolje i prozivka bez medija i izjava nego da rukovodstvo hoda sa salom OKK i Pana na prozivci FK i sponzora pivare tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

Pogledam ovakav tekst, i ovakve činjenice kakve stoje iza naseg kluba ( ovo za navijace manje vise haha ) a onda se osvrnem na ovu trenutnu situaciju, žalosnoo.. Sloboda ovo nije zasluzila..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
kod nas na forumu 3 kategorije:
1.jasminovi sdpovci (žao im je ove situacije ali pravdaju to naravno na razne načine)
2. zeleni (čekaju svojih 5 minuta i koriste sve instrumente pa i Slobodu)
3. želim na budzet ili da se ogrebem od isti (ovo je najgora kategorija ljudi a čine ju predstavnici svih stranaka)
I naravno niko ne nudi pismo namjere, u kojem je eksplicitno popbrojano sta i kako.
1.jasminovi sdpovci (žao im je ove situacije ali pravdaju to naravno na razne načine)
3. želim na budzet ili da se ogrebem od isti (ovo je najgora kategorija ljudi a čine ju predstavnici svih stranaka)
I naravno niko ne nudi pismo namjere, u kojem je eksplicitno popbrojano sta i kako.
& $ ?
- Probisvjet
- Kontakt:
Netacno. Slobodas sam vec pedeset godina, kako idem na utakmice. Je ne znam za te kategorije, nego samo za Slobodu. Njene prijatelje i neprijatelje.klma1 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 18:34kod nas na forumu 3 kategorije:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la: ↑15 jun 2022, 18:51Netacno. Slobodas sam vec pedeset godina, kako idem na utakmice. Je ne znam za te kategorije, nego samo za Slobodu. Njene prijatelje i neprijatelje.klma1 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 18:34kod nas na forumu 3 kategorije:

NIje tačno! Na utakmicama sada nisam redovan, ali sam prije išao i na gostovanja kao gledalac. I to na sve sportove (fudbal, košarka, rukomet...) Još prije rata sam pratio i redovan bio na utakmicama, kao dijete. Sjećam se prvog zajedničkog finala kupa u košarci, kada smo u Zetri dobili Igokeu. Istinski ljubitelji Slobode ne gledaju na politiku.klma1 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 18:34kod nas na forumu 3 kategorije:
Za navijače i gledatelje je da uživaju u sportu i igrama svoje ekipe koju simpatišu, a ne da šalju pismo namjere. Međutim,ima i druga strana medalje. Već sam par puta spomenuo, FK i OKK se previše daje iz budžeta, a uz to još naplaćuju karte, što ulaznice, što godišnje. Kada se sve uzme u obzir, građani i navijači ovim klubovima daju više od milion KM godišnje, što je više nego dovoljno i niti jedan investitor sigurno neće dati toliko. Ostalo neka se snađe uprava, ali prava uprava, a ne ova koja samo potroši naše pare.
Samo je Sloboda iz Tuzle
Ima jos vremena da se sve rjesi i poslozi do početka sezone ali ovakvu neozbiljnost pred početak nisam jos vidio a mislio sam ako nista da su pametni ovi koji vode klub trenutno.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
...
Levati nisu mogli barem s njim da dogovore nastavak saradnje
Volim tebe, više od sebe
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.