Mene bi bilo sramota željeti sve najgore svojoj reprezentaciji

18 mjeseci kasnije

Gospodin Ivaylo Petev.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Tuta Petrov
Ne vrijedi da likujete na osnovu pobjede nakon 2 godine u jednoj prakticki nebitnoj utakmici gdje vecina repki testira nove taktike i neke nove igrace.za mnogo ozbiljnije utakmkce i SP, koje cete vi gledati na televizoru kao sto ste i navikli.
Izgleda samo Bosna ima srece i dobre pojedince od svih ekipa u grupi. Jest nas Fortuna pogledala.
Slavimo druže to što smo prvi u svojoj grupi nakon 4 utakmice.Imajednabrigada je napisao/la: ↑15 jun 2022, 14:24Ne vrijedi da likujete na osnovu pobjede nakon 2 godine u jednoj prakticki nebitnoj utakmici gdje vecina repki testira nove taktike i neke nove igrace.za mnogo ozbiljnije utakmkce i SP, koje cete vi gledati na televizoru kao sto ste i navikli.
Vidjecemo vas za godinu dvije u kvalama za Ep kad budu kad se userete (daj Boze da ne bude tako), jer sve sto se pokusava na guzove osudjeno je na propast kad-tad.
Ali eto Bogdo da nas krene i da uspijemo otici na Ep pa onda s pravom likujte ovako nemojte se dzaba blamirati.
Tipicno balkanski.... "'ta ce on, mlad je jos... Ima vremena za njega"
Bio sam ja na dosta utakmica prije Petrova. Pogotovo u gostima, tako da podrska nije upitna.feniksptica je napisao/la: ↑15 jun 2022, 15:02Izgleda samo Bosna ima srece i dobre pojedince od svih ekipa u grupi. Jest nas Fortuna pogledala.
I to kritika do kritika od tastatura ratnika.
Koji je bio izgovor za neodlazak na utakmice prije Peteva i koji ce bit poslije njega, ne sumnjam da ce ih biti. Lakse je smislit izgovor i pljuvat nego pola dana izgubit da se 90 minuta podrska pruzi.
ma jok, Vico mu rekao da pocne furati populizam: "Svi radimo za Bosnu i Hercegovinu"
jok eto radi za Rusiju a prima od nas 30milja,kakav lik ahhahhaCevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑15 jun 2022, 16:44ma jok, Vico mu rekao da pocne furati populizam: "Svi radimo za Bosnu i Hercegovinu"
Nekad plan i ne uspije što ne znači da ga nije bilo. Samo Petev i igrači znaju šta je bio plan. Ja mogu samo da pogadjam, jer sumnjam da bi oni svoje planove podijeli sa nama barem još neko vrijeme.Sveti je napisao/la: ↑14 jun 2022, 12:11
Naveo si sve a zaboravio jednu jako bitnu cinjenicu, i wenger i löw i gvardiola i rajkard su imali razlog i plan zasto to rade i sta treba igraci da im rade, imali su uloge, da li posjed, drugi plan, iznenadjenje nebitno. Reci mi iskreno, da li tebi djeluje da su gojak i krunic npr. Imali neki plan sta igraju i sta treba da rade?