Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
definitivno se osjetio njegov umor veceras, ali i on i Hadzikadunic moraju se malo fizicki popraviti; nabaciti koju kilu ali misicne mase
Umor je bio veliki faktor večeras. Naravno da je puno faktora koji mogu objasniti večerašnju partiju, ali ja mislim da umor najbolje objašnjava to što ga ljudi u dvije sedmice okarakterišu odličnim do opet očajne partije. Sigurno da nije postao ni gori, a ni bolji za ove 2 sedmice.Beduin je napisao/la: ↑14 jun 2022, 23:56Shvatam umor, shvatam neuigranost i rotacije u ekipi, ali sam bas pod dojmom uzasne partije veceras. 0vo mislim na obojicu svedjana. Itekako trebaju poceti raditi na sebi, sto na fizici, sto na taktickom smislu.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 23:49Ma jeste imao grešaka, ali ja mu iskreno ne zamjerim. Momak je odigrao svaku utakmicu i to svaku skoro čitavu. Četiri utakmice u 11-12 dana, neke stvari jednostavno moraš pripisati umoru.Beduin je napisao/la: ↑14 jun 2022, 23:43Sutra sam sebi treba pustiti i odgledati utakmicu, a onda angazovati preko ljeta privatnog trenera i maksimalno raditi na greskama i pripremama za narednu sezonu ako zeli iole pristojan transfer i svjetliju fudbalsku buducnost.
Veceras ni sam vise nije znao gdje je i sta je.
Jesu jos mladi, imaju itekako prostora za napredak i ucenje, sazrijevanje i dkupljanje iskustva, ali je i vrijeme da pocnu pokazivati neki pozitivan pomak, prije svega na klupskom nivou.
Igrao je sve 4 utakmice, velikim dijelom, i zbog toga sto treba naci tim za sljedecu sezonu.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 00:03Umor je bio veliki faktor večeras. Naravno da je puno faktora koji mogu objasniti večerašnju partiju, ali ja mislim da umor najbolje objašnjava to što ga ljudi u dvije sedmice okarakterišu odličnim do opet očajne partije. Sigurno da nije postao ni gori, a ni bolji za ove 2 sedmice.Beduin je napisao/la: ↑14 jun 2022, 23:56Shvatam umor, shvatam neuigranost i rotacije u ekipi, ali sam bas pod dojmom uzasne partije veceras. 0vo mislim na obojicu svedjana. Itekako trebaju poceti raditi na sebi, sto na fizici, sto na taktickom smislu.
Jesu jos mladi, imaju itekako prostora za napredak i ucenje, sazrijevanje i dkupljanje iskustva, ali je i vrijeme da pocnu pokazivati neki pozitivan pomak, prije svega na klupskom nivou.
Tacno, ne znam kako ce igrati stopera na vecem nivou a onako gradjeni

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Vidilo se da je umoran. Ali bas iscrpljen. Neke cudne odluke je imao, koje inace pravis bas kad ne mozes da razmisljas od umora.
Ali slazem se sa nekim forumasima ovdje. Treba se poboljsati preko ljeta. Posebno takticki.
Ali slazem se sa nekim forumasima ovdje. Treba se poboljsati preko ljeta. Posebno takticki.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Biće da je i Gojak igrao iz tog razloga.

Anel je kriv za 4 gola, sreća pa smo primili samo 2.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Meni je bezobrazno u situaciji dva na dva kriviti odbrambene igrace. Bilo da si stoper koji je agresivan ili ne, kad ostanes dva na dva na brisanom prostoru nema te.
Krivci su vezni igraci, ali prije svega selektor, koji nije jednog veznjaka spustao nize u ovakvim situacijama.
Krivci su vezni igraci, ali prije svega selektor, koji nije jednog veznjaka spustao nize u ovakvim situacijama.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dva promasaja finaca u drugom poluvremenu su iskljuciva greska Milicvevicaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑15 jun 2022, 10:57Meni je bezobrazno u situaciji dva na dva kriviti odbrambene igrace. Bilo da si stoper koji je agresivan ili ne, kad ostanes dva na dva na brisanom prostoru nema te.
1. Anelov pas je bio rizican al je bio dbar, miliceviceva reakcija smijesna
2.Milicevicu pobjego igrac i to tako da nije ni skonto da mu je pobjego, anel ga pokuso stic ..sreca promasaj
3.Drugi gol je greska mislim hadzikadunica, covjek na 5 metara od gola on stoji tri metra od njega...ona lopta nije smjela proci pored njega
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Svaka ti je na mjestu.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑15 jun 2022, 10:57Meni je bezobrazno u situaciji dva na dva kriviti odbrambene igrace. Bilo da si stoper koji je agresivan ili ne, kad ostanes dva na dva na brisanom prostoru nema te.

Jel Mirso koga sa foruma pozvao na ovu rostiljadu 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Beduin
- Kontakt:
Victor je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:34Dva promasaja finaca u drugom poluvremenu su iskljuciva greska Milicvevicaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑15 jun 2022, 10:57Meni je bezobrazno u situaciji dva na dva kriviti odbrambene igrace. Bilo da si stoper koji je agresivan ili ne, kad ostanes dva na dva na brisanom prostoru nema te.
1. Anelov pas je bio rizican al je bio dobar, miliceviceva reakcija smijesna
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Anelov pas je bio rizičan ali je bio dobar?
Anelov pas je bio i rizičan i nepromišljen i loš...ili nije vidio Pukkija ili nije očekivao da će onako brzo reagovati.
Sto se tice njegove sinosnje partije, puno više mi se svidja s 3 pozadi jer ima vise slobode da krene naprijed.
Umor se vidio i pametna je odluka da ga izvede iz igre.
Bio sam očekivao da će protiv Crne Gore početi s klupe.
Nadati se da ce preci u neki klub iz lige 5 i gdje ce biti starter, napredovati.
Anelov pas je bio i rizičan i nepromišljen i loš...ili nije vidio Pukkija ili nije očekivao da će onako brzo reagovati.
Sto se tice njegove sinosnje partije, puno više mi se svidja s 3 pozadi jer ima vise slobode da krene naprijed.
Nadati se da ce preci u neki klub iz lige 5 i gdje ce biti starter, napredovati.
@Beduinhurem je napisao/la: ↑15 jun 2022, 21:14Anelov pas je bio rizičan ali je bio dobar?
Pogledo ponovo...izvinjavam se upravu ste...u.sro je motku sa pasom
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- Beduin
- Kontakt:
Victor je napisao/la: ↑16 jun 2022, 14:55@Beduinhurem je napisao/la: ↑15 jun 2022, 21:14Anelov pas je bio rizičan ali je bio dobar?
Pogledo ponovo...izvinjavam se upravu ste...u.sro je motku sa pasom

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bordeaux izbacen u trecu ligu Francuske.Zna li se jel se Ahmedhodzic vraca u Malmö ili negdje drugo ide?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bordeaux se zimus obavezao da će sada otkupiti njegov ugovor, ali to je blokirano jer su izbačeni u treću ligu. Anelov menadžer je izjavio da od povratka u Malmo nema ništa, ko zna šta se tu dešava sada...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.