Šalu na stranu, sa najozbiljnijim mogućim pristupom, ništa nije nemoguće, nije to ni blizu ekipe koja je dobila Real.
Zaboravih, gdje se igra prva?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zrinjski igra kući prvu meni se činiAvanti1926 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:32Nakon ovoga što je Antipolitika napisao, Zrinjski "samo" mora odigrati ne 100, nego 110%< ili što bi Lalat rekao 150%
Šalu na stranu, sa najozbiljnijim mogućim pristupom, ništa nije nemoguće, nije to ni blizu ekipe koja je dobila Real.
Je prva je kuci...MortemHz je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:36Zrinjski igra kući prvu meni se činiAvanti1926 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:32Nakon ovoga što je Antipolitika napisao, Zrinjski "samo" mora odigrati ne 100, nego 110%< ili što bi Lalat rekao 150%
Pa dobro, za mene lično je bolje kad je uzvratna kući, ali šta je tu je, samo hrabro od prve minute.MortemHz je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:36Zrinjski igra kući prvu meni se činiAvanti1926 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:32Nakon ovoga što je Antipolitika napisao, Zrinjski "samo" mora odigrati ne 100, nego 110%< ili što bi Lalat rekao 150%
Je je je gdje si dalmatinaczrinjskimo je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:38Je prva je kuci...MortemHz je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:36Zrinjski igra kući prvu meni se činiAvanti1926 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:32Nakon ovoga što je Antipolitika napisao, Zrinjski "samo" mora odigrati ne 100, nego 110%< ili što bi Lalat rekao 150%
Da.
Da.
Pa eto vece su nam sanse da neki klub zaluta u grupe KL
Zrinjski ako ispadne sad u prvom ide u KL.Ima 4 zagarantovane.redbull93 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 13:10Pa eto vece su nam sanse da neki klub zaluta u grupe KL![]()
Bitno je samo proci 2 kola LP i onda bas dobre sanse se imaju za ganjati grupe KL.
To onda znaci da sad zrinjski ima zagarantovano 6 utakmica europe? Jel kad ispadaju iz LP, idu u EL, ako i tu ispadnu idu u KL?
Ok, to nisam znao. A ako prodju jedno kolo LP i onda u 2 kolu ispadnu, jel se tu prebacuju u EL ili opet u KL? Mislim jel igra ulogu iz kojeg si kola ispao? Glupo bi bilo da preskaces EL, haj mogu razumiti prvo kolo odmah ispadnes, pa te salju u KL, od drugog bi bilo logicno da ides u EL.
Da od drugog ides u EL.redbull93 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 13:16Ok, to nisam znao. A ako prodju jedno kolo LP i onda u 2 kolu ispadnu, jel se tu prebacuju u EL ili opet u KL? Mislim jel igra ulogu iz kojeg si kola ispao? Glupo bi bilo da preskaces EL, haj mogu razumiti prvo kolo odmah ispadnes, pa te salju u KL, od drugog bi bilo logicno da ides u EL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.