Uvjerljivo najgori matchup je ovo Lech-Qarabag.Ko ga izvuce

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Uvjerljivo najgori matchup je ovo Lech-Qarabag.Ko ga izvuce
Zrinja bilo koga sem Maccabia, Velež izbjeći FCSB i Sheevu, TC AZ i Moldea, a Borac Antwrep i BaselSuki46 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 22:00Group 2
Seeded
Lech Poznań (POL) / Qarabağ (AZE)
Zrinjski (BIH) / Sheriff (MDA)
Slovan Bratislava (SVK) / Dinamo Batumi (GEO)
Diddeleng (LUX) / Tirana (ALB)
Shamrock Rovers (IRL) / Hibernians (MLT)
Unseeded
Levadia Tallinn (EST) / Víkingur Reykjavík (ISL)
Seeded
1 Fotbal Club FCSB (ROU)
2 Hapoel Beer-Sheva (ISR)
3 CSKA-Sofia (BUL)
4 Alashkert (ARM) / Hamrun Spartans (MLT)
5 Neftçi (AZE)
Unseeded
10 Velež (BIH)
Seeded
1 AZ (NED)
2 Molde (NOR)
3 Motherwell (SCO)
4 Brøndby (DEN)
5 Dunajská Streda (SVK) / Cliftonville (NIR)
Unseeded
8 Tre Penne (SMR) / Tuzla City (BIH)
Seeded
1 Derry City (IRL) / Riga (LVA)
2 Royal Antwerp (BEL)
3 Basel (SUI)
4 Tre Fiori (SMR) / Fola Esch (LUX)
5 Vaduz (LIE)
Unseeded
10 Borac Banja Luka (BIH) / B36 Tórshavn (FRO)
Zrinjski dobija Qarabag/Lech ,Velez Hapoela,Tuzla Motherwella a Borac logično Fola ili Vaduz![]()
Ako se ne izvuče nenositelj, onda se izvlače nositelji međusobno (samo u vašoj grupi 2). To je za slučaj da ispadnete u prvom pretkolu LP pa da igrate 2. pretkolo KL.zrinjskimo je napisao/la: ↑15 jun 2022, 01:40Moze li mi netko objasniti kako ide ovo za CL? Zrinjski znaci moze zapasti sa ovim ekipama iz grupe 1 ili?
Hvala kolega na zeljama i da napokon jedan nas klub prodje ovo prvo pretkolo od kada se igra u ovom formatu.MortemHz je napisao/la: ↑14 jun 2022, 12:24Sretno mojim @Antipolitika3, @GradKamena2, @Rigoletto i da nam predstavite državu u što boljem svijetlu.
Iskreno, žrijeb je definitivno mogao biti bolji jer je ovo najteži protivnik iz ove podgrupe i ne znam koliko možete biti zadovoljni sa ovim ali se mogu proći, nije toliko nerealno. Čuo sam i da im je otišlo desetak igrača.
I od mene iskrene želje da prođete kauboje sa divljeg istoka.Antipolitika3 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 11:18Hvala kolega na zeljama i da napokon jedan nas klub prodje ovo prvo pretkolo od kada se igra u ovom formatu.MortemHz je napisao/la: ↑14 jun 2022, 12:24Sretno mojim @Antipolitika3, @GradKamena2, @Rigoletto i da nam predstavite državu u što boljem svijetlu.
Iskreno, žrijeb je definitivno mogao biti bolji jer je ovo najteži protivnik iz ove podgrupe i ne znam koliko možete biti zadovoljni sa ovim ali se mogu proći, nije toliko nerealno. Čuo sam i da im je otišlo desetak igrača.
Za nas bi to bio ogroman uspjeh jer bi bili i nositelju u 2.pretkolu LP![]()
Nakon iscrpne analize protivnika sinoc do kasno u noc mogu potvrditi da su nam sanse sa 20% narasle na 40 do 45%.
Sheriff je u maloj krizi sto se tice organizacije kluba i opcenito politicke situacije tako da vecina ozbiljnih menadzera zeli sto prije svoje igrace izvuci iz Moldavije a vecina igraca koja je nastupala protiv Zvezde,Dinama i Reala je vec napustila klub tako da to nije taj kvalitet sto je lani bio .
Kup su osvojili uglavnom igraci sa manjom minutazom i tu je vec bila vidljiva patnja u igri a treba napomenuti i da ih je vas krvnik Milsami pobjedio![]()
Ako jos ode ovih 4 do 5 igraca sto predvidjaju oni nemaju vremena u tri tjedna sloziti motoricki,takticki i tehnicki momcad kakvu su imali tako da su po mojim nekim procjenama trenutno na razini jedne solidne europske momcadi nesto kao Lokomitiva u Hrvatskoj.
Pa gledaj ovog para Shamrock - ovi sa Malte, to se nama ne može potrefiti.miky_hz je napisao/la: ↑14 jun 2022, 22:55Amar ce u Izrael to se zna,trebali su sacekati sa imenovanjem trenera bar dok se kuglice ne izvuku![]()
Ma trece kolo plafon svima, i to dabogdo ako Borca us.ere jel ima finih ekipa za izvuc u drugom,ozbiljne su ovo vec ekipe i u drugom pretkolu,za trece necu bi da zamisljam.
I dalje cekamo kad ce prvak imati srece u LP da prodje prvo pretkolo i igra PO ove lige i to je jedina šansa sa neki naš klub,ovako od pocetka kad krenu kolo dva to je to
Vjerujem ti, nisam ja to detaljno analizirao. Ako ih je Milsami pobijedio onda su oni blago rečeno nigdje veze ali opet imaju kapacitet da dovedu strance. Uigran Zrinjski je bolji od rasformirane ekipe ali jbg opet to kod njih zavisi od političke situacije. Lično mislim da će biti konkurentni ali ni blizu one ekipe od prije par mjeseci. Ovo sve mijenja.Antipolitika3 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 11:18Hvala kolega na zeljama i da napokon jedan nas klub prodje ovo prvo pretkolo od kada se igra u ovom formatu.MortemHz je napisao/la: ↑14 jun 2022, 12:24Sretno mojim @Antipolitika3, @GradKamena2, @Rigoletto i da nam predstavite državu u što boljem svijetlu.
Za nas bi to bio ogroman uspjeh jer bi bili i nositelju u 2.pretkolu LP![]()
Nakon iscrpne analize protivnika sinoc do kasno u noc mogu potvrditi da su nam sanse sa 20% narasle na 40 do 45%.
Sheriff je u maloj krizi sto se tice organizacije kluba i opcenito politicke situacije tako da vecina ozbiljnih menadzera zeli sto prije svoje igrace izvuci iz Moldavije a vecina igraca koja je nastupala protiv Zvezde,Dinama i Reala je vec napustila klub tako da to nije taj kvalitet sto je lani bio .
Kup su osvojili uglavnom igraci sa manjom minutazom i tu je vec bila vidljiva patnja u igri a treba napomenuti i da ih je vas krvnik Milsami pobjedio![]()
Ako jos ode ovih 4 do 5 igraca sto predvidjaju oni nemaju vremena u tri tjedna sloziti motoricki,takticki i tehnicki momcad kakvu su imali tako da su po mojim nekim procjenama trenutno na razini jedne solidne europske momcadi nesto kao Lokomitiva u Hrvatskoj.
imao je zrinja sreće sa žrijebom kao mi onda kad smo velšane izvukli pa Dinamo Brest, samo se nadam da ih sudije neće zaklati ko nas.
Ne mozes reci da ima srece, kad te od 4 potencijalna zapadne drugi najtezi, u svakom slucaju bitno da nije najtezi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.