Čitam Danijel Botofudbalfudbal je napisao/la: ↑14 jun 2022, 18:02Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine sa liste sudija skinuti su: Zoran Grbić, Velimir Drinić, Elvis Mujić, Danijel Bojo i Haris Kaljanac, saznaje naš portal.
Danas je odlučeno i da ubuduće neće biti ''zakovanio lista'' i kažnjavanja od četiri – pet ili više kola nedelegiranja sudija.
Onaj ko napravi kardinalne greške će jednostavno biti skinut sa liste, a umjesto njega će doći drugi sudija.
Premijer liga BiH - aktuelno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vrlo moguće bar za polusezonu, izuzev Kaljanca. Elvedin Topuzović (Tuzla) će biti promoviran iz 1.LFBiH. Tamo su jako kvalitetni i Deni Ćatibović te Ernis Džemidžić pa ćemo vidjeti.
Evo nekih mojih kategorija za PL BiH.
Elita: Peljto; Beljo, Ibrišimbegović, Macić.
Cat1: Bilbija, Bandić; Novalić, Tešanović, Smiljanić, Lazić, Dujak, Demir, Milić, Đozić.
Mogu kad hoće: Sivac, Topalović, Kaljanac, Musa, Musić, Jelić, Njegomirović, Petrović, Šehović, Marić.
Da Bog sačuva: Kazlagić, Gigović, Drinić, Grbić, mujić, Mulahasanović.
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
Jest izjebo Petev ovaj dvojac iz Zrinjskog,bzvz kasne sa pripremama svog kluba.Cak mislim Bilbija jednu na klupi da je bio ovo sve tribine 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mislim da se protiv Rumuna i zagrijavao čak, al ga zabismo pa uvede Bešića.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Kanton ce kao ulozit u nadolazecem periodu 40 miliona u Kosevo...???? Pitari jel ovo mahalska ili ima istine? Uprati na temi rekonstrukcija stadiona, pa mi malo nestvarno zvuci??
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Grbic se u zadnjih godinu dana isprofilisao u najgoreg sudiju lige. Nekvalitetan sudija, ali zato bezobrazan i korumpiran. Elvis mujic je za njega Danny Makkelie licno.Warhol je napisao/la: ↑14 jun 2022, 19:02Vrlo moguće bar za polusezonu, izuzev Kaljanca. Elvedin Topuzović (Tuzla) će biti promoviran iz 1.LFBiH. Tamo su jako kvalitetni i Deni Ćatibović te Ernis Džemidžić pa ćemo vidjeti.
Evo nekih mojih kategorija za PL BiH.
Elita: Peljto; Beljo, Ibrišimbegović, Macić.
Cat1: Bilbija, Bandić; Novalić, Tešanović, Smiljanić, Lazić, Dujak, Demir, Milić, Đozić.
Mogu kad hoće: Sivac, Topalović, Kaljanac, Musa, Musić, Jelić, Njegomirović, Petrović, Šehović, Marić.
Da Bog sačuva: Kazlagić, Gigović, Drinić, Grbić, mujić, Mulahasanović.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma to je vaš navijač napisao, to nikad niko iz kantona nije spomenuo niti bi se oni upustili u tako nešto.nekoIzMostara je napisao/la: ↑14 jun 2022, 20:00Kanton ce kao ulozit u nadolazecem periodu 40 miliona u Kosevo...???? Pitari jel ovo mahalska ili ima istine? Uprati na temi rekonstrukcija stadiona, pa mi malo nestvarno zvuci??
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
40 milina da, ali ne kanton niti bilo koji drugi nivo vlasti i budzeta, prema informacijama koje ja imam.
3/3Premijer ligu tako napuštaju Danijel Bojo, Haris Kaljanac, Elvis Mujić, Velimir Drinić i Zoran Grbić.
U elitni rang bh. nogometa stižu sa "A" liste, odnosni glavni suci će biti sa Prve lige FBiH Darko Gedžić i Elvedin Topuzović, te sa Prve lige RS Dragan Kesić.
Sa B liste iz Prve lige FBiH u Premijer ligu stižu Edin Redžović i Marijan Ćosić, te sa Prve lige RS Bojan Makarić. Radi se o pomoćnim sudijama.
Važno je dodati i da je Komitet za sudije dobio ovlaštenje da u bilo kojem trenutku u slučaju razočaravajućeg suđenja ne čekajući polusezonu niti Izvršni odbor može sudiju skinuti s liste što bi svakako trebalo uticati i na kvalitet suđenja.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- Doktorinho
- Kontakt:
otišo si Grbicu ostala je tuga !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Bivši član Arsenala nova akvizicija Veleža?
Posljednji klub mu je bio niželigaš Hastings United koji se inače takmiči u sedmom i osmom rangu engleskog fudbala.
Posljednji klub mu je bio niželigaš Hastings United koji se inače takmiči u sedmom i osmom rangu engleskog fudbala.
-
Krajina1999
- Kontakt:
Srdjan Grahovac -> Zrinjski wtf?
Nikola Mandic.
-
Krajina1999
- Kontakt:
Baš sam pogledao u Arsenalu bio 2009. znaci kad je imao 7 godina ,stvarno ovaj portal me nekad duboko razočara.
Igrao je do 2018 u ArsenaluKrajina1999 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 08:46Baš sam pogledao u Arsenalu bio 2009. znaci kad je imao 7 godina ,stvarno ovaj portal me nekad duboko razočara.
Ne rise
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uživanje je gledati video materijale Sarajeva, Zrinjskog, Borca i Želje

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje su ovog iskopali
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
sarajevskirodjeni
- Kontakt:
cini mi se slican nacin na koji je Mušija iskopao Fanima
Rođen u Mostaru u najljepše doba,
Mostar u srcu Velež do groba!
Mostar u srcu Velež do groba!
Kakav je ovaj igrac nikola mandic sto je u zrinjski doso?
Trenutno korisnika/ca: HariTz, jurisicduska i 14 gostiju.