Atalanta je izvisila za Evropu, vrlo moguce da nece otkupiti ni Demirala, tako da zasto ne uzeti Anela jeftino. Ionako igraju sa 3 stopera pa bi bilo prilike za minutazu.
Nije to ona vrhunska Atalanta do prosle godine.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Problem je ranije nastao kad je Džeko prodao loptu u kontru pa Čivić zaradio žuti karton. Da je i sada srušio igrača dobio bi drugi žuti.sony_91 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 22:33Anel odigrao uz Dennisa i Seada sasvim dobru utakmicu. Problem je nastao kada je Sead izašao. Čovjek je pokušao blokirati šut i nije uspio, moguće je da bi bio gol i da nije dodirnuo loptu. Problem je ranije nastao kada Čivić nije mogao pratiti Krstovića i blokirati pas.
Svi su loše odigrali, mogao je i Dennis biti agresivniji na blok, hebiga.
To je već do selektora koji očito dovoljno adekvatnih ideja kako prenijeti loptu. A Šehić je svakako taraba u igri nogom, pa večeras je dva puta samo mogao skriviti gol svojim glupostima, a sveukupan broj grešaka koje je napravio teško je i pobrojati. On je već sad za klasu lošiji golman od Vladana i sramota je da će ovog otjerati iz reprezentacije.
Disciplinsko tijelo Francuskog nogometnog saveza danas je odlučilo da klub za koji je prošle polusezone igrao i bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić izbaci u 3. ligu zbog financijskih problema.Victor je napisao/la: ↑24 maj 2022, 16:21Iskreno mislim da su blize da ispadnu u trecu nego da se ekspresno vrate...al ajde vidjecmoBuggyTheClown je napisao/la: ↑24 maj 2022, 16:10A gdje je trebao preći? U Atalantu pa da ga seljakaju po raznim posudbama ili bi se tu pretvorio u reinkarnaciju Maldinija? Ne kažem da je loš, ali nije da je podigao ovu katastrofalnu odbranu Bordeauxa na neki novi nivo.
Bitno da je otišao iz Švedske, gdje osim izleta u Europi ima protivnike koje su naše ekipe mlatile (njih i ostale Skandinavce). Bordeaux se ne bi trebao zadržati u drugoj ligi duže od jedne godine, a i ako se zadrži, kvalitet uvijek ispliva i neće mu biti problem preći u nekog solidnog prvoligaša. Nije idealno, ali bolje da je standardan u solidnoj ligi, u velikoj ekipi, nego da grije klupu u Serie A, Premiershipu, ili gdje već. Do njega je sve, neka šuti i radi.
Njegov levelVictor je napisao/la: ↑14 jun 2022, 20:24Disciplinsko tijelo Francuskog nogometnog saveza danas je odlučilo da klub za koji je prošle polusezone igrao i bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić izbaci u 3. ligu zbog financijskih problema.Victor je napisao/la: ↑24 maj 2022, 16:21Iskreno mislim da su blize da ispadnu u trecu nego da se ekspresno vrate...al ajde vidjecmoBuggyTheClown je napisao/la: ↑24 maj 2022, 16:10A gdje je trebao preći? U Atalantu pa da ga seljakaju po raznim posudbama ili bi se tu pretvorio u reinkarnaciju Maldinija? Ne kažem da je loš, ali nije da je podigao ovu katastrofalnu odbranu Bordeauxa na neki novi nivo.
Bitno da je otišao iz Švedske, gdje osim izleta u Europi ima protivnike koje su naše ekipe mlatile (njih i ostale Skandinavce). Bordeaux se ne bi trebao zadržati u drugoj ligi duže od jedne godine, a i ako se zadrži, kvalitet uvijek ispliva i neće mu biti problem preći u nekog solidnog prvoligaša. Nije idealno, ali bolje da je standardan u solidnoj ligi, u velikoj ekipi, nego da grije klupu u Serie A, Premiershipu, ili gdje već. Do njega je sve, neka šuti i radi.
Hvala dovidjenja i prijatno
Ja ti govorim odavno da je ovaj prosječan igračmarlostanf1eld je napisao/la: ↑14 jun 2022, 21:07Njegov level
Ma jeste imao grešaka, ali ja mu iskreno ne zamjerim. Momak je odigrao svaku utakmicu i to svaku skoro čitavu. Četiri utakmice u 11-12 dana, neke stvari jednostavno moraš pripisati umoru.Beduin je napisao/la: ↑14 jun 2022, 23:43Sutra sam sebi treba pustiti i odgledati utakmicu, a onda angazovati preko ljeta privatnog trenera i maksimalno raditi na greskama i pripremama za narednu sezonu ako zeli iole pristojan transfer i svjetliju fudbalsku buducnost.
Veceras ni sam vise nije znao gdje je i sta je.
Shvatam umor, shvatam neuigranost i rotacije u ekipi, ali sam bas pod dojmom uzasne partije veceras. 0vo mislim na obojicu svedjana. Itekako trebaju poceti raditi na sebi, sto na fizici, sto na taktickom smislu.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 23:49Ma jeste imao grešaka, ali ja mu iskreno ne zamjerim. Momak je odigrao svaku utakmicu i to svaku skoro čitavu. Četiri utakmice u 11-12 dana, neke stvari jednostavno moraš pripisati umoru.Beduin je napisao/la: ↑14 jun 2022, 23:43Sutra sam sebi treba pustiti i odgledati utakmicu, a onda angazovati preko ljeta privatnog trenera i maksimalno raditi na greskama i pripremama za narednu sezonu ako zeli iole pristojan transfer i svjetliju fudbalsku buducnost.
Veceras ni sam vise nije znao gdje je i sta je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.