Safet Sušić - Pape

cole-ch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la cole-ch » 09 feb 2011, 01:52

noah je napisao/la:Od svih ovih desavanja mozemo izvuci sigurno jednu cinjenicu: Susic je nesposoban da vodi BiH reprezentaciju.

Susicu odlazi
Zezas! :lol:

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 feb 2011, 01:59

E vidis ja sam u osnovnoj bio odlikas a u srednjoj se provlacio jedva se upisao na fax itd....
Tako i Safet bio dobar fudbaler ali i extremno los trener koji je za kratko vrijeme odveo dosta klubova u nizi rang takmicenja i pored svih logistickih podrski od strane tih klubova ;)
I za kratko vrijeme je sutiran iz dosta klubova naravno zbog znanja i inteligencije :roll: :roll:
Ako ce vam biti lakse recicu da je Safet bio dobar irget a prelos majstor... ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 feb 2011, 02:03

Da je kojim slucajem Ciro ostao selektor i ovo da se desi,oni koji brane Susica,bi trazili smjenu Cire odmah,kao i ja,al eto Susic trofejni trener ima kredita,i prijeti sankcijama,bolje da sam sebi izrekne sankciju da odstupi sa mjesta selektora.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2011, 02:16

Prijeti sankcijama :roll:
U bilo kojoj repci igrac koji zaredom vise puta ostavlja svoje suigrace na cjedilu da bi gradio karijeru.
iako je to i ostalim cilj a opet su se pojavili u repci.
Ne da bi mu se prijetilo vec bi mu se vrata zatvorila za sva vremena.
Da se ovo desi bilo kojem selektoru od svakog pametnog bi imao podrsku,pa bio to i Ciro.
Zar nije tako ucinio Nadarevicu,bas on.Pa nikakve kritike nije bilo,cak su ga podrzavali.
Uostalom kad bi Pape svaku ohrdinu od satro navijaca slusao.Kao na primjer one koji su psovali i zvizdali Vedi,Spahicu i ostalim momcima.dokle bi stigao.
Vazda je bilo,psi laju na karavane a karavani prolaze.
@ za raju kazes odveo dosta klubova u nizi rang.Navedi te klubove i stavi link.Ne budes li nasao,smatrat cemo da si ''malo''presao.Nije kulturno da te lazovom nazivamo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 feb 2011, 02:26, ukupno mijenjano 3 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 feb 2011, 02:18

Za_raju je napisao/la:E vidis ja sam u osnovnoj bio odlikas a u srednjoj se provlacio jedva se upisao na fax itd....
Tako i Safet bio dobar fudbaler ali i extremno los trener koji je za kratko vrijeme odveo dosta klubova u nizi rang takmicenja i pored svih logistickih podrski od strane tih klubova ;)
I za kratko vrijeme je sutiran iz dosta klubova naravno zbog znanja i inteligencije :roll: :roll:
woooooooow koje poredjenje, vrlo poucan post :lol: svasta na ovom forumu, ali dobro sada znamo dasi bio u osnovoj odlikas a srednjoj provlacio WTF :mrgreen: FM2011 te ceka.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 feb 2011, 02:24

Zasto Susic nije kao Kodro se usprotivio odlasku na dalek put u sred sezone,naravno kad su culi da ce dobit 300.000 dolara,odmah poletili da odigraju mec.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 feb 2011, 02:25

Za_raju je napisao/la:E vidis ja sam u osnovnoj bio odlikas a u srednjoj se provlacio jedva se upisao na fax itd....
eh vidis on je svoje znanje naplatio dosta dobro a ti? eh sad posto tvrdis da ih je dosta poslo u nizi rang molio bih te da navedes te klubove,hmm ne znam bas poredjenje irget majstor razmisli o cemu pricas jer te irgete gledas svaki dan igraju za tvoju i njihovu zemlju i opet pitanje, sta ti radis i u koliko kvadrata ali licno tvojih ne tatinih?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2011, 02:32

harry_90 je napisao/la:Zasto Susic nije kao Kodro se usprotivio odlasku na dalek put u sred sezone,naravno kad su culi da ce dobit 300.000 dolara,odmah poletili da odigraju mec.
Zasto,zar se Pape nije konsultovao sa Spahicem kao kapitenom a ovaj sa svim igracima.sto je i potvrdio.
Svi su bili za to putovanje i onda poslije poceli puhati u razlicite rogove.
Uostalom da je uradio kao Kodro prosao bi kao i on.Sto bi vi takvi i zeljeli.
Ali niko nije budala da naleti na istu rudu,dva puta.
Uostalom koja to repka igra za klikere,ja jos ne cuh.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 09 feb 2011, 02:36

harry_90 je napisao/la:Zasto Susic nije kao Kodro se usprotivio odlasku na dalek put u sred sezone,naravno kad su culi da ce dobit 300.000 dolara,odmah poletili da odigraju mec.
Pa jarane stvarno nema smislia.Pa non stop ponavljas jedno te isto a hiljadu puta se spomenulo da su igraci bili prvo pitani.Covjece njihovi Evropljani se odazvase bez po muke a mi od tog havariju pravimo.Pa skontaj da ce jos Mexikanci morati platiti za tu "patnju"...
Morate jednom shvatiti da i savez mora nekako zaraditi.Ma koliko ono krivi bili,cinjenica je da su pred bankrotom tako da je ovo i jedinstvena prilika.I pored toga opet su igraci rekli zadnju rijec sto je i najbitnije
Zadnja izmjena: delija, dana/u 09 feb 2011, 02:50, ukupno mijenjano 1 put.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 09 feb 2011, 02:39

Ocekujem da im Pape yebe mame svima redom za ovu blamažu, svima ovima kojima je mrsko i daleko ici u Ameriku.
Rigorozne sankcije za nafurane zvijezde :x :twisted: toliko o tome.
A Šeha ce sutra pokazati kako se brani za sveti državni dres.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 12:08

Mandrak je napisao/la:Ocekujem da im Pape yebe mame svima redom za ovu blamažu, svima ovima kojima je mrsko i daleko ici u Ameriku.
Džabe ti to očekuješ,realno budimo iskreni , kad bi čovjek i uradio tako nešto tipa da za Rumune ne zove ove koji nisu htjeli doći svi mediji bi osuli paljbu ej nije zvao Džeka,ovog ,onog,narod je takav odmah bi ga stavili na stub i kamenovali,jednostavno naš mentalitet je takav,ili da ih ne pozove a reprezentacija doživi debakl od Rumuna isto bi bilo svi bi ga otjerali,a niko ne bi konstatovao upravo to što sad neki govore kako treba kazniti ove što nisu htjeli doći odigrati prijateljsku.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 09 feb 2011, 12:12

melanholicar je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Ocekujem da im Pape yebe mame svima redom za ovu blamažu, svima ovima kojima je mrsko i daleko ici u Ameriku.
Džabe ti to očekuješ,realno budimo iskreni , kad bi čovjek i uradio tako nešto tipa da za Rumune ne zove ove koji nisu htjeli doći svi mediji bi osuli paljbu ej nije zvao Džeka,ovog ,onog,narod je takav odmah bi ga stavili na stub i kamenovali,jednostavno naš mentalitet je takav,ili da ih ne pozove a reprezentacija doživi debakl od Rumuna isto bi bilo svi bi ga otjerali,a niko ne bi konstatovao upravo to što sad neki govore kako treba kazniti ove što nisu htjeli doći odigrati prijateljsku.
Ma zvace on Džeka :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 09 feb 2011, 12:25

A odakle vi to znate da se savez dogovorio sa Safetom a Safet sa Spahicem a Spahic sa igracima??

Rekla kazala...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 09 feb 2011, 12:35

Analitico je napisao/la:A odakle vi to znate da se savez dogovorio sa Safetom a Safet sa Spahicem a Spahic sa igracima??

Rekla kazala...
posto si ti ogranicen i ne mozes malo pretraziti,evo sam se ja potrudio ;) a ti nastavi pljuvati,to je najlakse :oops:

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/susi ... olje/50761

"Prije nego što smo pristali na odigravanje utakmice sa Meksikom, nazvao sam kapitena Emira Spahića da se sa njim konsultujem. Rekao sam mu da je utakmica vrlo zanimljiva, ali da je put dalek i naporan, pa sam htio da vidim šta o tome misle reprezentativci. Emir mi se javio sutradan i rekao da svi žele da igramo tu utakmicu i da je protivnik po mjeri. Tako sam pozvao sve igrače, koji bi mogli igrati i u predstojećem kvalifikacionom susretu sa Rumunijom", dodao je Pape.
Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 09 feb 2011, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 09 feb 2011, 12:38

Analitico je napisao/la:A odakle vi to znate da se savez dogovorio sa Safetom a Safet sa Spahicem a Spahic sa igracima??

Rekla kazala...
usro si sefa, stanicu i pola pruge
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 09 feb 2011, 12:47

to je sve rekla kazala, pise se da ljudi citaju, milion neprovjeenih informacija...Cuj oni lesinari iz saveza ce pitati nekog da li ce doci i igrati ako im se ponudi koja kinta..Pa nisu ludi, oni to odmah ugovaraju a igrat ce neko, makar ona postava iz zenice sto je igrala protiv azerbejdzana kad je bilo 45 gledalaca, sta njih briga...

E jeste vi naivni ko lizalo...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 09 feb 2011, 12:48

Analitico je napisao/la:to je sve rekla kazala, pise se da ljudi citaju, milion neprovjeenih informacija...Cuj oni lesinari iz saveza ce pitati nekog da li ce doci i igrati ako im se ponudi koja kinta..Pa nisu ludi, onito omdah ugovaraju a igrat ce neko, makar ona postava iz zenice sto je igrala protiv azerbejdzana kad je bilo 45 gledalaca, sta njih briga...

ti si svoje rekao,dovoljno od tebe ;) nastavi tamo gdje si stao :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 feb 2011, 12:51

Ako je Spahic obavjestio selektora da momci zele da igraju utakmicu,druga je sad prica,ako su rekli da hoce sto otkazuju pojedini nije mi jasno,klub ispred drzavnog grba,neka lijepo je to,potpisali velike ugovore,dobre plate imaju,sto bi se odazvali repki,biraju meceve koje ce da igraju koje ne,neko bi rekao da su planetarne "zvijezde" pa im se moze..svaka cast momcima koji su se odazvali,medju kojima je Spahic,koji nije pogazio svoju rijec.. Iako smo oslabljeni,nadam se dobrom rezultata,bio bih zadovoljan i sa nerijesenim rezultatom.

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 09 feb 2011, 12:52

daj ba nemoj da ti pjesmu napisem.....nemoj me ljutit....vidis da si iz cekrcica....

vi znate ko je koga obavijestio hahahahahahah, joj bolesnika ebote zivot.Nije ni cudo sto nam je drzava ovakva....

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 09 feb 2011, 12:56

Analitico je napisao/la:to je sve rekla kazala, pise se da ljudi citaju, milion neprovjeenih informacija.Cuj oni lesinari iz saveza ce pitati nekog da li ce doci i igrati ako im se ponudi koja kinta..Pa nisu ludi, oni to odmah ugovaraju.. a igrat ce neko, makar ona postava iz zenice sto je igrala protiv azerbejdzana kad je bilo 45 gledalaca, sta njih briga...

ovo sto si ti rekao spada u "rekla kazala"...a ono za Susica, ne. cini mi se da sam sebe motikom po glavi mlatis... :|
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic i 10 gostiju.