Hare_BvB je napisao/la:Jao tuge, ljudi tri šuta imali i zabiše tri gola.
Taj mnogo cjenjeni i napuhani Dante koji kaze kako on moze igrat u nekom topk klubu cccc ai on celo na klupi Borussie veze on nema bgm
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Hare_BvB je napisao/la:Jao tuge, ljudi tri šuta imali i zabiše tri gola.
Odgodjena jeste, a mi cemo cekati Amera da nam objasni koji je razlog odgode.Ted Mosby je napisao/la:Izgleda da je utakmica u Hamburgu odgođena, barem mi tako piše u ponudi
Upravo tako, a detaljnije sam opisao na temi HSV-a. Sutra ce biti poznat datum odigravanja te utakmice, a ocekuje se da ce to biti 16.02. od 18.30 h.Goalgetter je napisao/la:Odgodili su je zato sto u Hamburgu od petka neprestano pada kisa. A stavili su novi travnjak u Hamburgovom stadionu, zato raste rizik da se igraci povrijede.
gero@ sta ti mislis ko ce proci u 1/4 LP mi ili vi,onako realno,bez subjektivnosti molimgeronimo je napisao/la:ekipa 21. kola (po kickeru)
_____schürrle__________novakovic______
_______götze___________rudy__________
__________pinto_____bender___________
schulz___dante_____brecko____piszczek__
_________________ neuer______________
nas sejo dobio ocjenu 3 i po bildu on je u timu kola, kao i mujdza (po spox-u u timu kola), vedo 3,5.
koliko sam mogao primjetiti, igrac 1.fck tiffert ima najvise asistencija (9). poslije njega sa 8 ima nekoliko igraca, a to su: salihovic, müller, reus, schieber. sahin i götze imaju po 7, kao i holtby i marica...
sto se tice crvenih kartona, braafheidov je bio 22 u sezoni (u sezoni 09/10 je bilo samo 10 nakon odigranih 21 utakmicu) ili ukupno 20.
kao sto sam vec rek´o, vodeci na toj listi je gladbach (6 crvenih)
hamburg i 1860 münchen su imali po 8 crvenih u sezoni 1994/95.
hertha iz sezone kada je ispala nije imala 16 utakmica pobjedu na svom terenu. rostock je prvi na listi nizanih poraza na domacem terenu (8, 2004/05)....fohlen vec imaju 5......
bez dileme, bayernamell je napisao/la:gero@ sta ti mislis ko ce proci u 1/4 LP mi ili vi,onako realno,bez subjektivnosti molim![]()
Milito to riješava, tamam će tad nekad vratiti staru formu...geronimo je napisao/la:bez dileme, bayernamell je napisao/la:gero@ sta ti mislis ko ce proci u 1/4 LP mi ili vi,onako realno,bez subjektivnosti molim![]()
![]()
uvjerices se uskoro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.