Safet Sušić - Pape

Elegant
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Elegant » 08 feb 2011, 14:56

UPS je napisao/la:Ma smijesni ste, cuj nije bitno 300.000 dolara??? :lol: :lol: :lol: Naravno da je bitno, valjda od ovakvih utakmica savez zivi...ili...?? Sve je ovo prljava kampanja koja se vodi protiv najboljeg bh. igraca svih vremena a kada pogledas ko stoji iza novina i web portala jasno je i koji gadovi je vode... dok su se trebali prodavati svi su letili za reprezentacijom a sad... e jesmo i pogan narod :evil:
Ovih 300 000 sto ce dobiti od utakmice sa Mexikom, to se vec zna u koje ce djepove otici.

A sto se tice Papeta on je za mene legenda i najbolji selektor kojeg trenutno imamo, ali istina je da on nema trenerskog iskustva,
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 08 feb 2011, 14:57

harishp je napisao/la:
The Reds je napisao/la:Sušiću odlazi.
Cuj ovog ''Daglisa'' :lol:
Harise ko te goni? Kako je bilo u skoli, jesi li napisao zadacu? Kaze juce jedan clan ovdje na forumu da te uciteljica uhvatila prosle sedmice kako prepisujes na kontrolnom....

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 08 feb 2011, 15:02

cujem da ce, nakon ovog ataka bosanaca na svoje igrace, i argentinci poceti napadati messija jer i ovaj propusta prijateljske utakmice svoje reprezentacije.. :? :D
Volim te Bosno!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2011, 15:12

@analni kakvo vrijedjanje nedao bog, vidis da te ceskamo,to jest vabimo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 feb 2011, 17:33

Željovac je napisao/la:
UPS je napisao/la:Sve je ovo prljava kampanja koja se vodi protiv najboljeg bh. igraca svih vremena a kada pogledas ko stoji iza novina i web portala jasno je i koji gadovi je vode...
Ko to vodi kampanju protiv Džeke?

Samo ti sanjaj dijete drago, nije zabranjeno :P
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 08 feb 2011, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 17:37

Mislim da ova utakmica neće imati neku veliku važnost kada je status ovog čovjeka u pitanju. Mišljenja sam da će on sigurno i posle ove utakmice voditi reprezentaciju. Isto tako mislim da je rezultat ove utakmice nevažan sa te strane,daleko je bitnija sama igra,zalaganje,borbenost,prolivanje znoja,te da se vidi gdje su trenutno neki pojedinci,kakva im je forma.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 08 feb 2011, 20:47

Od svih ovih desavanja mozemo izvuci sigurno jednu cinjenicu: Susic je nesposoban da vodi BiH reprezentaciju.

Susicu odlazi

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 08 feb 2011, 21:02

noah je napisao/la:Od svih ovih desavanja mozemo izvuci sigurno jednu cinjenicu: Susic je nesposoban da vodi BiH reprezentaciju.

Susicu odlazi
evo samo sto nije otisao.....

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 08 feb 2011, 21:06

xavi26 je napisao/la:cujem da ce, nakon ovog ataka bosanaca na svoje igrace, i argentinci poceti napadati messija jer i ovaj propusta prijateljske utakmice svoje reprezentacije.. :? :D

Jah, al to Messi rijesi na normalan nacin.
A ne ko ovi nasi dzukci preko medija prijete da ako budu sancionisani nece igrati za repke, te izgubili pasose, te mobitele i ostale qurce palce. I opet se neko nadje da ih brani.
Gdje ces bolan Messija u isti recenicu sa ovim zvijezdama :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 08 feb 2011, 23:26

ziPa ovo...Ibricic odigr'o utakmicu za "svoj " lokomotiv....je*o ga on.. :x :x
Sto se tice ove cijele situacije...ja sam licno "skroz" podijeljen....malo sam ljut zbog njihovih otkazivanja,dok ih u drugu ruku shvacam...jbg-a...drugi kontinent je to... :roll: :roll:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 09 feb 2011, 00:04

alacious je napisao/la:ziPa ovo...Ibricic odigr'o utakmicu za "svoj " lokomotiv....je*o ga on.. :x :x
Sto se tice ove cijele situacije...ja sam licno "skroz" podijeljen....malo sam ljut zbog njihovih otkazivanja,dok ih u drugu ruku shvacam...jbg-a...drugi kontinent je to... :roll: :roll:
bogami ko da je druga planeta :lol: :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 feb 2011, 01:01

Nadam se da se Ibričić ne blamira za Lokomotiv, jer je zbog tog straha i tražio poštedu. Nadam se da igraju utakmice u zatvorenom.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 feb 2011, 01:13

Vjerujem da je Susicu neko treba reci da je 2011 a ne 197x i da je Atalanta puno dalje nego sto mu je igranka bila u Vozuci...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 feb 2011, 01:17

Za_raju je napisao/la:Vjerujem da je Susicu neko treba reci da je 2011 a ne 197x i da je Atalanta puno dalje nego sto mu je igranka bila u Vozuci...
hahah joj jesi ga provalio... cc smjesnih likova i smjesnih komentara...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 09 feb 2011, 01:20

Za_raju je napisao/la:Vjerujem da je Susicu neko treba reci da je 2011 a ne 197x i da je Atalanta puno dalje nego sto mu je igranka bila u Vozuci...
:?
slika :mrgreen: :P
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

The Reds
Kontakt:

Post Postao/la The Reds » 09 feb 2011, 01:24

harishp je napisao/la:
The Reds je napisao/la:Sušiću odlazi.
Cuj ovog ''Daglisa'' :lol:
Meni je lično draži Shankly. ;)
YNWA !

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 feb 2011, 01:32

nick je napisao/la:
Pa kad vidim kako Safet drzi konce u rukama zapitam se dali je covjek uopste svijestan vremena i prostora...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2011, 01:34

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
:?
slika :mrgreen: :P
I opet nije skontao. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 feb 2011, 01:38

Za_raju je napisao/la:
nick je napisao/la:
Pa kad vidim kako Safet drzi konce u rukama zapitam se dali je covjek uopste svijestan vremena i prostora...
zavisi kad je sletio treba neko vrijeme da se adaptira zbog vremenske razlike...mene interesuje kakav si ti sa vremenom i prostorom koliko sati u koliko kvadrata pa sebi dajes za pravo da pljujes nekog ko je zaradio milione i igro za najjace evropske klubove... uredu je kritika ali omalovazavanje covjeka koji je osvojio sa psg toliko toga i dao toliko golova je u najmanju ruku smjesno
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2011, 01:44

Los_Blanos2 je napisao/la:

slika
I kad se neko nadze da pise o Vozucoj i prostoru.''Atalanta'' :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.