Nek se zapise kad cemo opet imat pun stadion..
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Svi se pojacali. Samo mi od onako lose ekipe prosle sezone, imamo jos goru ekipu.
GADRU GALI ne gine.
**** vise i Jasmina i Ninu i Secera i Azmira i svakog ko je i najmanje nastetio Slobodi. Djeci im za hljeba trebalo
GADRU GALI ne gine.
**** vise i Jasmina i Ninu i Secera i Azmira i svakog ko je i najmanje nastetio Slobodi. Djeci im za hljeba trebalo
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Bukvić najvjerovatnije i sljedeće sezone kod nas, sutra ću znati definitivno, ali mislim da je to završena stvar!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- Beduin
- Kontakt:
Valjda je grad odobrio pare za teren, ali mislim da necemo raditi dok ne zavrse ovaj u BL i Mo. Vjerovatno neko ima bolje info.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑14 jun 2022, 18:51nema kod nas još radova, nije imamović aminovao još, a zašto, samo on zna, valjda ima neki interes da se to nagura na neki poseban datum![]()
Samo sto u tom slucaju ili cemo cekati pocetak naredne godine (pred kraj sezone) kako ne bismo morali sad prijavljivati novi stadion, a na kojem se moze igrati PL, jer Tusanj koriste 2 kluba. Pretpostavljam.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Tu je, šetka po gradu, i ja kažem, da je trebao otići, već bi otišaosimonknows je napisao/la: ↑14 jun 2022, 19:52Bukvić najvjerovatnije i sljedeće sezone kod nas, sutra ću znati definitivno, ali mislim da je to završena stvar!

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Hadžibeganović završen, ostaje!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma ako je tolika frka oko trenera, spaha i grada tandem neka ih, jaha po meni višak tu, prekomandovati ga u kadete, pionire, ako je već neko moranje da bude tu negdje...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Bolje bit će nekad
Živ tad' da l' ću biti ja
Bolje bilo il' ne bilo
Svetinjo uvijek ću te voljet' jaaaaaa

Živ tad' da l' ću biti ja
Bolje bilo il' ne bilo
Svetinjo uvijek ću te voljet' jaaaaaa
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
i jednom i drugom se daleko to isplatiloZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑14 jun 2022, 18:47maloprije su me proglasili zaštitnikom uprave i jasmina imamovića, evo sad sam i pro-azmirovac? samo kažem ljudi kako jeste, azmir daleko od cvjećke ali imamo šta imamo...
Da se nezaboravi!!!
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
U sezoni kada smo ispali,igrali su Adnan Jahic,Jasmin Mesanovic,Samir Efendic,Amar Rahmanovic, Almir Bekic Alen Meštrović ...Sada ni jedan junior nije ni blizu po kvaliteti a ulazimo u sezonu sa njima i Gradom,kojem će dati otkaz i dovesti trenera sa strane koji ce dovesti svoja pojačanja,koja Gradi nece dovesti i tako u nedogled trošimo sezonu po sezonu...
BestTransfer & Partners like's this, Ermin Kadric isto lajkaZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑14 jun 2022, 20:39Ma ako je tolika frka oko trenera, spaha i grada tandem neka ih, jaha po meni višak tu, prekomandovati ga u kadete, pionire, ako je već neko moranje da bude tu negdje...
Politika kluba je da polusezonu odigramo sa onim što se ima, što jeftinije prođe, pa ako se skupi nešto bodova trener i igrači ostaju do kraja. Ako ne uspije ta taktika, onda u drugoj polusezoni obecaj nekim polovnjacima dobru platu, ostani u ligi, pa dok te tuže za plate, uprava podnese ostavku i novoj upravi dugove. Tako radimo zadnjih 15 godina
Samo je Sloboda iz Tuzle
nažalost uglavnom je tako.Power10 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 21:03Politika kluba je da polusezonu odigramo sa onim što se ima, što jeftinije prođe, pa ako se skupi nešto bodova trener i igrači ostaju do kraja. Ako ne uspije ta taktika, onda u drugoj polusezoni obecaj nekim polovnjacima dobru platu, ostani u ligi, pa dok te tuže za plate, uprava podnese ostavku i novoj upravi dugove. Tako radimo zadnjih 15 godina
Mislio sam da će ovi odletit čim prvu tranšu potroše ali eto zadržaše se.
Niko se nije bunio na ciganluk sa Bekrićem i Bekićima. I sad odjednom drama i kuknjava ne ide to tako.
Klub bi trebalo privatizovati i skinuti sa budzeta.
Gospodin, komentarišem Slobodu samo u izbornim godinama, nek pošalje formalnu ponudu i da se završi priča.
Prihvatimo ponudu i igramo na nacionalnom stadionu koji je napravljen u rekordnom roku
& $ ?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Bila je prozivka u 10h
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Crnogorac je vodio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.