FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pohvala za Lamadžemu a Lamadžemi i nj roditeljima. Dosta njih bi na prvo interesovanje iz vana otrcalo za nekim parama. Ne znam, vjerovatno ste odgledali press Fedjin? Dobar, jako dobar. Nema onih izlizanih frazetina. Djeluje da zna sta prica i da zna sta hoce. I gdje je ovaj gore sto napisa za dva napadaca pa daj brate reci ko su makar i ne bilo nista.
Dobar ce napad Borac imati Tatar-Lukic-Zakaric,jedino sto se borba za penal biti ko ce pucat 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nadam se da ce Vico nakon ovih obaveza oko reprezentacije pokrenuti aktivnosti oko toga, da se igraci iz zemalja ex Jugoslavije ne smatraju strancima. Borcu je sada to interesu, a Vicin brat je njihov direktor.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 jun 2022, 16:54Dobiće oni svi naše državljanstvo na posebnoj sjednici vijeća ministara.
Meleg

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zatišje pred tamnoputu buru 

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Morto has left the chat

- kupus army
- Kontakt:
Svaka čast Fedji, dosta je vise bezmudana.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Tatar se predomislio?

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Neka ga gdje jeste. Najgore je dokazati sirovini da je sekundarna ali on sam sebi dokaza !
Jedino mi zao sto Salcina jos ne nasamara...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
@samozdravlje tatar DD - derac dresa
@ostatakforuma tatar BB - berac bakra
@ostatakforuma tatar BB - berac bakra
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Daj sta garavo u napad
Da li ste ovo očekivali? Zvučna sudijska imena Premijer lige "skinuta" sa liste
Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine sa liste sudija skinuti su: Zoran Grbić, Velimir Drinić, Elvis Mujić, Danijel Bojo i Haris Kaljanac, saznaje naš portal.
Danas je odlučeno i da ubuduće neće biti ''zakovanio lista'' i kažnjavanja od četiri – pet ili više kola nedelegiranja sudija.
Onaj ko napravi kardinalne greške će jednostavno biti skinut sa liste, a umjesto njega će doći drugi sudija.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Neka kazlagica ljepotanabenko21 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 18:03Da li ste ovo očekivali? Zvučna sudijska imena Premijer lige "skinuta" sa liste
Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine sa liste sudija skinuti su: Zoran Grbić, Velimir Drinić, Elvis Mujić, Danijel Bojo i Haris Kaljanac, saznaje naš portal.
Danas je odlučeno i da ubuduće neće biti ''zakovanio lista'' i kažnjavanja od četiri – pet ili više kola nedelegiranja sudija.
Onaj ko napravi kardinalne greške će jednostavno biti skinut sa liste, a umjesto njega će doći drugi sudija.
@NazorUso ma zezam se za tatara, ciganska posla
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
ili Sabrije ili onog kepeca Musicakeli je napisao/la: ↑14 jun 2022, 18:05Neka kazlagica ljepotanabenko21 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 18:03Da li ste ovo očekivali? Zvučna sudijska imena Premijer lige "skinuta" sa liste
@NazorUso ma zezam se za tatara, ciganska posla
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ostao Kazlagić ali skinut Hare 

Sabrija zna biti dobar kad hoće kao i većina, a Musić je jako korektan sudija. Peljto treba suditi bar 2-3 utakmice po kolu al jok, nama ne valja

Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, bosnas_, InatSilniBosanski i 49 gostiju.