FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 14 jun 2022, 13:33

klasik je napisao/la:
14 jun 2022, 13:26
ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
14 jun 2022, 13:19
superior1982 je napisao/la:
14 jun 2022, 13:17

Treba podržati momke i to je moje mišljenje.
Bilo ko je bolji od ovih sada!
Složit ću se, bilo ko je bolji od ovih, ali ovi su bolji od nikog, jel kontate? Zato pitam, prijedlog za nove članove UO imamo a to su...?
Evo Azmir Husic se javno ponudio.
Kako je Jasmin nazvao i poslao ove sto su trenutno tu zasto nije nakon sto se Azmir ponudio ugovorio sastanak sa covjekom, pa da provjeri i ispita kolko ima istine u tome sto je covjek izjavio.
Prosipaju nam šuplju svi, svi smo svjesni ovdje da je Imamović največi kočničar, i Sloboda i Tušanj su zlatne koke za zatalasat pred izbore, i ako ste primjetili to se tako svaki put i dešava.
Azmir baca šuplju sa pričom o kupovini Slobode, kad su mu rekli eto imaš klub Slogu SH, on baca priču kao "samo je moja firma sponzor". Pa eto neka ti firma bude sponzor i Slobodi, kupi preostale stolice u skupštini i sl., rješenja ima i može se naći ako su namjere iskrene.
Onda mislim da je i Azmir tu bacio malo predizbornu i to je to. On bi u Slobodu ali pod svojim uslovima, shvatam ja njegove su pare ali kao što rekoh, kao sponzor bujrum, u UO bujrum, stolica ima svoju cijenu i to je to...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 jun 2022, 13:34

nije istina da su ovi bolji nego niko, nego obratno, bolje da oni odu pa da se formira opet ako treba odbor za hitnost jer ovi vode onome sto ponavljam jace od godine, da i FK postane klub kao OKK, stranacki i drustvo jednog lica

vec se radi uspjesno na tome da se klub ogadi svima koji su ga volili i pratili od druge lige, pa i prije. Tu se namece i odgovor na pitanje o kartama, kako da se proda 1000 karti kad citava masinerija kluba svojim potezima radi sve sto moze da ogadi i distancira klub od navijaca.

Jasmin kako je znao sazvati odbore za hitnost kad je tjerao Azmira, nek to radi i sad

a navijaci i mediji trebaju bojkotovati i prozivku i sve sto ima veze sa klubom dok su ovi tu, kao sto i oni nas bojkotuju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 14 jun 2022, 13:39

14 jun 2022, 13:33
klasik je napisao/la:
14 jun 2022, 13:26
14 jun 2022, 13:19

Složit ću se, bilo ko je bolji od ovih, ali ovi su bolji od nikog, jel kontate? Zato pitam, prijedlog za nove članove UO imamo a to su...?
Evo Azmir Husic se javno ponudio.
Kako je Jasmin nazvao i poslao ove sto su trenutno tu zasto nije nakon sto se Azmir ponudio ugovorio sastanak sa covjekom, pa da provjeri i ispita kolko ima istine u tome sto je covjek izjavio.
Prosipaju nam šuplju svi, svi smo svjesni ovdje da je Imamović največi kočničar, i Sloboda i Tušanj su zlatne koke za zatalasat pred izbore, i ako ste primjetili to se tako svaki put i dešava.
Azmir baca šuplju sa pričom o kupovini Slobode, kad su mu rekli eto imaš klub Slogu SH, on baca priču kao "samo je moja firma sponzor". Pa eto neka ti firma bude sponzor i Slobodi, kupi preostale stolice u skupštini i sl., rješenja ima i može se naći ako su namjere iskrene.
Onda mislim da je i Azmir tu bacio malo predizbornu i to je to. On bi u Slobodu ali pod svojim uslovima, shvatam ja njegove su pare ali kao što rekoh, kao sponzor bujrum, u UO bujrum, stolica ima svoju cijenu i to je to...
Ovi su i došli sa pričom oko stolica,sponzora i miliona što nisu ispunili.
Normalno da bi Azmir pod svojim uslovima,njegove su pare.
Opet ne smatram Azmira nekim iskrenim i dugotrajnim rješenjem,ali je bolji od ovih definitivno.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 jun 2022, 13:43

Samo da su izasli u javnost na kraju sezone, duzni smo toliko, plan nam je takav i takav, trazimo pomoc, bla bla.. nego nista
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 jun 2022, 13:47

Upravo to,glume sve divno krasno u klubu,plate redovne ovo,ono,i taman ocekujes makar sezonu bez stresa u smislu ostanka,kad ovi kazu duzni smo opet svima.Pa sto si lagao toliko ljude da cemo biti bez duga kad je situacija gora nego kad smo ispali
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 14 jun 2022, 13:48

Prvo nadam se da je šala da je Jaha trener, jer kao što je rečeno ako hoće domaće trenere što tjeraju Spahu koji je izborio opstanak? Druga stvar ovo je sada previše svega i neozbiljnosti, ako iko ima nezahtjevne navijace onda smo to mi. Gledali bi mi opet borbu za opstanak i sve samo da izađu kažu cilj, ideju i pravo stanje u klubu i način na koji to riješiti. Samo pitanje kako smijeniti UO, skupština ih neće dirati jer su oni u skupštini kluba, grad ih neće smijeniti jer su njihovi, a oni sami neće otići?

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 14 jun 2022, 13:49

klasik je napisao/la:
14 jun 2022, 13:43
Samo da su izasli u javnost na kraju sezone, duzni smo toliko, plan nam je takav i takav, trazimo pomoc, bla bla.. nego nista
Mislim da bi manje negative izazvali tako nego na ovaj način. Poslije utakmice sa željom igrači otišli kućama, ne znaju jesu li na nebu ili na zemlji. Ovakav rastanak sa Spahom, užas...

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 14 jun 2022, 13:50

Ima li iko imena i prezimena članova Skupštine da postavi?
Nije mi jasno kako je od obećanih 50 članova Skupštine samo svima poznata šestorica ušla sa po 24000 KM?
Gdje su ostali i kako klub uopšte funkcioniše ukoliko nema Skupštine?Jasno je da je UO preuzeo rukovođenje klubom umjesto skupštine čijih članova nema.

Ima li iko imena članova Skupštine?
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 14 jun 2022, 14:08, ukupno mijenjano 4 puta.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 14 jun 2022, 13:52

slika

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 14 jun 2022, 14:10

Mi trebamo slaviti ako zadržimo ovo igrača što su ostali, iako im je većini istekao ugovor, ne znam ima li ih 5-6 sa tekućim ugovorom i uglavnom su to mladi, ako ostanu ovi koji "nisu otišli", tj., ako pristanu produžiti ugovor ovi isti, treba da slavimo. O nekim drugim stvarima trenutno možemo sanjati, a to su: provjeren trener, novi igrači i to ne pojačanja nego neko da popuni normu, kvalitetne pripreme ne misleći na par prijateljskih utakmica eventualno sa klubovima iz prve lige Srbije, Crne Gore..., sponzor...

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 14 jun 2022, 14:17

14 jun 2022, 14:10
Mi trebamo slaviti ako zadržimo ovo igrača što su ostali, iako im je većini istekao ugovor, ne znam ima li ih 5-6 sa tekućim ugovorom i uglavnom su to mladi, ako ostanu ovi koji "nisu otišli", tj., ako pristanu produžiti ugovor ovi isti, treba da slavimo. O nekim drugim stvarima trenutno možemo sanjati, a to su: provjeren trener, novi igrači i to ne pojačanja nego neko da popuni normu, kvalitetne pripreme ne misleći na par prijateljskih utakmica eventualno sa klubovima iz prve lige Srbije, Crne Gore..., sponzor...
Sigurno će dolaziti igrači da popune mjesto u timu i da budu prinove ekipi, jer neće ostati dosta igrača iz ekipe koja je iznijela prošlu sezonu tako da će se morati dovesti neki igrači, kakvi god oni bili samo da bi moglo da se skupi uopste prvih 11 i nešto za klupe.

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 14 jun 2022, 14:22

tuzlanskinacin je napisao/la:
14 jun 2022, 14:17
Sigurno će dolaziti igrači da popune mjesto u timu i da budu prinove ekipi, jer neće ostati dosta igrača iz ekipe koja je iznijela prošlu sezonu tako da će se morati dovesti neki igrači, kakvi god oni bili samo da bi moglo da se skupi uopste prvih 11 i nešto za klupe.
Mi sljedeće sezone ispadamo ako ne budemo 30% jači nego ove sezone, sa tih 30% možemo biti između 8. i 10. mjesta. Trenutno je dolazak novih igrača u Slobodu misaona imenica. Ko će doći u ovakvu atmosferu? Niko, ni sponzor ni igrač...

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 14 jun 2022, 14:27

14 jun 2022, 14:22
tuzlanskinacin je napisao/la:
14 jun 2022, 14:17
Mi sljedeće sezone ispadamo ako ne budemo 30% jači nego ove sezone, sa tih 30% možemo biti između 8. i 10. mjesta. Trenutno je dolazak novih igrača u Slobodu misaona imenica. Ko će doći u ovakvu atmosferu? Niko, ni sponzor ni igrač...
Slažem se u potpunosti, ali znam da mora neko doći kada se uzme u obzir da će ostati samo igrači iz naše škole koji imaju nešto duže ugovore ili su ih spremni produžiti zbog ljubavi prema klubu i tako tih razloga, a od ovih što su došli i koji nisu iz naše škole njih su samo dvojica ili trojica spremni odmah produžiti ugovor dok ostali vagaju i čekaju da li će dobiti neku ponudu, pa ako ništa ne nađu ostaju.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jun 2022, 14:57

14 jun 2022, 12:30
Puno mi očekujemo i puno pametujemo za navijače od kojih BUKVALNO ni 2% nema sezonsku i(li) člansku kartu kluba!
Ne seri hljeba ti i navlakuse o navijacima. Kada je valjalo bilo ih je itekako. Opet prica iz kabineta.
Jel malo?
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 jun 2022, 15:00

Probisvjet je napisao/la:
14 jun 2022, 14:57
Puno mi očekujemo i puno pametujemo za navijače od kojih BUKVALNO ni 2% nema sezonsku i(li) člansku kartu kluba!
Ne seri hljeba ti i navlakuse o navijacima. Kada je valjalo bilo ih je itekako. Opet prica iz seljancetovog kabineta.
Jel malo? Ne seri vise ni ti ni drugi jasminovi kurcici.
slika
Ne znas dal da ti bude drago il zao kad vidis ovu sliku.

Ovo samo pokazuje koliki potencijal i eventualnu bazu navijaca, simpatizera ima Sloboda
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 jun 2022, 15:01

Realno kako igraju,dobro je i bilo ikako navijaca
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 14 jun 2022, 15:11

Probisvjet je napisao/la:
14 jun 2022, 14:57
Ne seri hljeba ti i navlakuse o navijacima. Kada je valjalo bilo ih je itekako. Opet prica iz seljancetovog kabineta.
Jel malo? Ne seri vise ni ti ni drugi jasminovi kurcici.
slika
Džaba ušli, nema 20 sezonskih ovdje na slici...

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 14 jun 2022, 15:16

:urnebes:

slatina87
Kontakt:

Post Postao/la slatina87 » 14 jun 2022, 15:25

Prvo za ovu situaciju u klubu i oko kluba su najveći krivci Tuzlaci i ostali koji navijaju za Slobodu, ako takvih više i ima. Nismo unedinjeni ni po kojem osnovu i nemamo zajednički stav oko situacije u klubu. Ovdje na forumu ne možeš naći 5 ljudi da dijele isto mišljenje a kamoli među svim ljubiteljima kluba.
Drugo pošto nisam ekspert za politiku , može li mi neko od vas objasnit kako to Jasmin koristi Slobodu za političke ciljeve kad u gradu nema 1000 ljudi koji su zainteresovani za sport? Njegovi glasači su uglavnom penzioneri kojima je bitno da je sezonska za Panonsko jeftina i njima je Jasmin izbor broj jedan, al svakako situacija oko kluba ne treba bit njihova borba nego naša. Čovjeka jednostavno boli **** što se 1% stanovnika žali na neki problem u gradu.
Treće jel mi može neko dat podatak, jer ja to ne znam, dal je jedan član uprave il kluba ostao i kad su se predsjednici mijenjali. Jel moguće da sve ove godine nije nijedan čovjek radio svoj posao dobro da novi koji dođu kažu ostavite tog i tog jer je odradio sve što je trebalo? Ili su svi toliko sujetni da su u fazonu od prethodnika niko ništa ne zna imam ja nove ljude za svaku **** poziciju u klubu. Ova uprava je imala dobrih poteza na početku , ali ovo sad je nedopustivo. Jel teško bilo napisat poruku , zahvalit se igračima i stručnom štabu za sezonu kakva god ona bila. Da su bilo kakav izvještaj napisali pa makar i "ne znamo ništa do jula" bilo bi poštenije nego ovo što se dešava.
Četvrto može li mi neko reći ko zna kakav je to sistem upravljanja/finansiranja implementirao Azmir u SSH? Ono koliko ja vidim , a pošto ga mnogi priželjkuju, klub bi se prebacio sa budžetske sise na Azmirovu, i to bi kao bio napredak za klub ?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jun 2022, 15:29

slatina87 je napisao/la:
14 jun 2022, 15:25
Prvo za ovu situaciju u klubu i oko kluba su najveći krivci Tuzlaci i ostali koji navijaju za Slobodu, ako takvih više i ima. Nismo unedinjeni ni po kojem osnovu i nemamo zajednički stav oko situacije u klubu. Ovdje na forumu ne možeš naći 5 ljudi da dijele isto mišljenje a kamoli među svim ljubiteljima kluba.
Drugo pošto nisam ekspert za politiku , može li mi neko od vas objasnit kako to Jasmin koristi Slobodu za političke ciljeve kad u gradu nema 1000 ljudi koji su zainteresovani za sport? Njegovi glasači su uglavnom penzioneri kojima je bitno da je sezonska za Panonsko jeftina i njima je Jasmin izbor broj jedan, al svakako situacija oko kluba ne treba bit njihova borba nego naša. Čovjeka jednostavno boli **** što se 1% stanovnika žali na neki problem u gradu.
Treće jel mi može neko dat podatak, jer ja to ne znam, dal je jedan član uprave il kluba ostao i kad su se predsjednici mijenjali. Jel moguće da sve ove godine nije nijedan čovjek radio svoj posao dobro da novi koji dođu kažu ostavite tog i tog jer je odradio sve što je trebalo? Ili su svi toliko sujetni da su u fazonu od prethodnika niko ništa ne zna imam ja nove ljude za svaku **** poziciju u klubu. Ova uprava je imala dobrih poteza na početku , ali ovo sad je nedopustivo. Jel teško bilo napisat poruku , zahvalit se igračima i stručnom štabu za sezonu kakva god ona bila. Da su bilo kakav izvještaj napisali pa makar i "ne znamo ništa do jula" bilo bi poštenije nego ovo što se dešava.
Četvrto može li mi neko reći ko zna kakav je to sistem upravljanja/finansiranja implementirao Azmir u SSH? Ono koliko ja vidim , a pošto ga mnogi priželjkuju, klub bi se prebacio sa budžetske sise na Azmirovu, i to bi kao bio napredak za klub ?
U par rijesi. Sloboda je sada svacija, tj. nicija. Ako bude necija pa valjda ce da se brine o svom. To je razlika.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.