I Zrinjki i Borac zele da Sarajevo sto vise dogura zbog drzavnog koef

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I Zrinjki i Borac zele da Sarajevo sto vise dogura zbog drzavnog koef
Pa šta nama kao navijačima FK Sarajevo donosi taj državni koeficijent, mi imamo svoj i odgovaraju nam naši dobri rezultati u Evropi, državni koeficijent je za klubove koji nisu redovni u euro kvalifikacijama. Uostalom, što ovi klubovi išli dalje u Evropi uzet će i više para, automatski će biti konkurentniji našem Klubu.
I ovdje da postavim.
Samo zato sto je trenutno sve predobro da bi bilo istinito, ne znaci da se neke stvari zaboravljaju..
gledam slike jucerasnjeg treningaAvanGarda46 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 14:44Samo zato sto je trenutno sve predobro da bi bilo istinito, ne znaci da se neke stvari zaboravljaju..
AvanGarda46 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 14:44Samo zato sto je trenutno sve predobro da bi bilo istinito, ne znaci da se neke stvari zaboravljaju..
odavno niko nije krocio kosevom a da je odvratniji od njega. Samo jos oficijalno da budeLutakSutko je napisao/la: ↑14 jun 2022, 14:47gledam slike jucerasnjeg treningaAvanGarda46 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 14:44Samo zato sto je trenutno sve predobro da bi bilo istinito, ne znaci da se neke stvari zaboravljaju..
i pijem od srece
nema Hebiba ljudi![]()
![]()
nema ga
Mislim da nece toliko oni zatezati. Secerovic i Palic su najgori po meni
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anpa, bordobijelisampion, ebi46, keli, nedimmmm1337 i 44 gosta.