Čekaj, da li mi krojimo ekipu za Evropu ili za opstanak?
Nista mi nije jasno.
Tri godine ugovor igraču koji je bio prosjek u ekipi koja je jedva izborila opstanak ne zvuči baš kao pojačanje.
Moderator/ica: GracanicaAA
Čekaj, da li mi krojimo ekipu za Evropu ili za opstanak?
Moguće, ali ne mogu da skontam kome to odgovara osim Veselom da uzme pare.
Veseli je totalno nespreman, neozbiljno i zaista nama nepotreban. Možda je mogao proći u prvoj sezoni sad nikako. Nit šta zna nit može a mator igrac. Pa on u Slobodi nije bio standarda. Samo će zauzeti mjesto nekom mladom. Al eto gotovo je volio bih da nas demantuje.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 jun 2022, 21:28Moguće, ali ne mogu da skontam kome to odgovara osim Veselom da uzme pare.
Nama neće biti od pomoći jer će biti za drugu treću postavu.
Klubu X neće jer nije plaćena nikakva odšteta obzirom da mu je ugovor istekao. Ne možeš ga opet dati njima na posudbu jer nema logike potpisati na 3 godine i vratiti ga gdje je bio. To se radi sa igračima koje već imas a ne mozes da ih se rijesis.
Potpuno nejasan potez, posebno sa ovog vremenskog aspekta i ovim informacijama.
Sad kad je tu ja se nadam da će proigrati i biti od koristi.husrefbeg je napisao/la: ↑13 jun 2022, 21:33Veseli je totalno nespreman, neozbiljno i zaista nama nepotreban. Možda je mogao proći u prvoj sezoni sad nikako. Nit šta zna nit može a mator igrac. Pa on u Slobodi nije bio standarda. Samo će zauzeti mjesto nekom mladom. Al eto gotovo je volio bih da nas demantuje.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 jun 2022, 21:28Moguće, ali ne mogu da skontam kome to odgovara osim Veselom da uzme pare.
Klubu X neće jer nije plaćena nikakva odšteta obzirom da mu je ugovor istekao. Ne možeš ga opet dati njima na posudbu jer nema logike potpisati na 3 godine i vratiti ga gdje je bio. To se radi sa igračima koje već imas a ne mozes da ih se rijesis.
Moguće, ali ako uzimas zrelijeg igrača daj klasu a za mlade je razumljivo. Pa bolje da smo im uzeli Balica.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 jun 2022, 21:41Sad kad je tu ja se nadam da će proigrati i biti od koristi.husrefbeg je napisao/la: ↑13 jun 2022, 21:33Veseli je totalno nespreman, neozbiljno i zaista nama nepotreban. Možda je mogao proći u prvoj sezoni sad nikako. Nit šta zna nit može a mator igrac. Pa on u Slobodi nije bio standarda. Samo će zauzeti mjesto nekom mladom. Al eto gotovo je volio bih da nas demantuje.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 jun 2022, 21:28
Moguće, ali ne mogu da skontam kome to odgovara osim Veselom da uzme pare.
Meni ovo djeluje samo kao demonstracija sile. Uzmem ti najboljeg igrača da mi sjedi na klupi. Drugi razlog ne vidim.
On je svakako već bio napustio. Nije to to.husrefbeg je napisao/la: ↑13 jun 2022, 21:59Moguće, ali ako uzimas zrelijeg igrača daj klasu a za mlade je razumljivo. Pa bolje da smo im uzeli Balica.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 jun 2022, 21:41Sad kad je tu ja se nadam da će proigrati i biti od koristi.husrefbeg je napisao/la: ↑13 jun 2022, 21:33
Veseli je totalno nespreman, neozbiljno i zaista nama nepotreban. Možda je mogao proći u prvoj sezoni sad nikako. Nit šta zna nit može a mator igrac. Pa on u Slobodi nije bio standarda. Samo će zauzeti mjesto nekom mladom. Al eto gotovo je volio bih da nas demantuje.
Meni ovo djeluje samo kao demonstracija sile. Uzmem ti najboljeg igrača da mi sjedi na klupi. Drugi razlog ne vidim.
- Veselinović je brz krilni igrač koji puno pretrči u toku utakmice i on će u dobroj ekipi izgledati sasvim drugačije nego u Gorkom.Svojevremeno u Gorkom u sezoni 2015/16 jedan od najboljih i najzahvalnijih igrača.On nije star igrač niti je zaboravio igrati fudbal.Mehidića je tada Husić pokušavao" uvaliti "u prvu postavu umjesto Veselog,ali Veseli je čigra.Radujem se da je došao nama.Mogao je i svoj Doboj u Slogu,novog PL. ,no ,on je svjestan da u klubovima donjeg doma nije kao u onim koji imaju jaču ekipu i veći cilj.Sretno Mladene Veselinoviću,dobro nam došao.
Iskreno nije los, ali nije ni pojacanje. Ali hajde nas je, pa dobro nam dosao.elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jun 2022, 22:31Ovo sa Veselim je jako skromno za Evropu i vrh. Bar ja tako mislim. Tri koraka nazad u odnosu na Dzafu.
Džafa je kod Nalića bio sa učinkom nula.Kod Musemića je progledao.Pogotovo u prošloj sezoni.tuzlac je napisao/la: ↑13 jun 2022, 23:30Iskreno nije los, ali nije ni pojacanje. Ali hajde nas je, pa dobro nam dosao.elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jun 2022, 22:31Ovo sa Veselim je jako skromno za Evropu i vrh. Bar ja tako mislim. Tri koraka nazad u odnosu na Dzafu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.