Prosipaju nam šuplju svi, svi smo svjesni ovdje da je Imamović največi kočničar, i Sloboda i Tušanj su zlatne koke za zatalasat pred izbore, i ako ste primjetili to se tako svaki put i dešava.klasik je napisao/la: ↑14 jun 2022, 13:26Evo Azmir Husic se javno ponudio.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑14 jun 2022, 13:19Složit ću se, bilo ko je bolji od ovih, ali ovi su bolji od nikog, jel kontate? Zato pitam, prijedlog za nove članove UO imamo a to su...?superior1982 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 13:17
Treba podržati momke i to je moje mišljenje.
Bilo ko je bolji od ovih sada!
Kako je Jasmin nazvao i poslao ove sto su trenutno tu zasto nije nakon sto se Azmir ponudio ugovorio sastanak sa covjekom, pa da provjeri i ispita kolko ima istine u tome sto je covjek izjavio.
Azmir baca šuplju sa pričom o kupovini Slobode, kad su mu rekli eto imaš klub Slogu SH, on baca priču kao "samo je moja firma sponzor". Pa eto neka ti firma bude sponzor i Slobodi, kupi preostale stolice u skupštini i sl., rješenja ima i može se naći ako su namjere iskrene.
Onda mislim da je i Azmir tu bacio malo predizbornu i to je to. On bi u Slobodu ali pod svojim uslovima, shvatam ja njegove su pare ali kao što rekoh, kao sponzor bujrum, u UO bujrum, stolica ima svoju cijenu i to je to...