Moderator/ica: GracanicaAA
slazem se sa tobom u potpunosti....to sto rizvic radi van je svake pameti...deset je napisao/la:Upravo toga se i bojim.
Ako se neko pita što su vam toliko povrijeđeni igrači.Stručnjaci kažu da mu je način doziranja treninga ravan nuli,
jednom baš kada smo igrali prijateljsku protiv vas.Utakmica se završila,igrači premoreni on neke šprintove.Stajao sam sa doktorom fudbala koji kaže da je to za igrača pogubno.Umjesto laganog trčanja sa istezanjem on kao da najjači trening radi.
Cijenim ga kao fudbalera,ali brate trener slab.
uzorali zlacu ... amele idi i uvjeri se sta su uradili sa one livadekuman_@mel je napisao/la:slazem se sa tobom u potpunosti....to sto rizvic radi van je svake pameti...deset je napisao/la:Upravo toga se i bojim.
Ako se neko pita što su vam toliko povrijeđeni igrači.Stručnjaci kažu da mu je način doziranja treninga ravan nuli,
jednom baš kada smo igrali prijateljsku protiv vas.Utakmica se završila,igrači premoreni on neke šprintove.Stajao sam sa doktorom fudbala koji kaže da je to za igrača pogubno.Umjesto laganog trčanja sa istezanjem on kao da najjači trening radi.
jos nije napustio klub ... moguce je da ode na PROBU, ako ne prodje ostaje ... vise cu saznati sutrakuman_@mel je napisao/la:fudbaleri buducnosti su se jucer vratili sa priprema u zlaci,uskoro idu u medulin....i jedna losa vijest,stub nase odbrane dilaver zrnanovic je napustio buducnost i otisao u rusiju,gdje ce potpisati ugovor sa jos nepoznatim klubom...
zrnan nije otiso....ipak je ostao u svom voljenom klubuLjumani_Banovici je napisao/la:Otputovali na pripreme u Medulin gdje ce se pripremati za nastavak proljetnog dijela !!! Neka im je sa srecom tamo, da nam pobjede koju tekmu
ma kazem ti ja ... heheh .. legendakuman_@mel je napisao/la:zrnan nije otiso....ipak je ostao u svom voljenom klubuLjumani_Banovici je napisao/la:Otputovali na pripreme u Medulin gdje ce se pripremati za nastavak proljetnog dijela !!! Neka im je sa srecom tamo, da nam pobjede koju tekmu:$
Momci ja se dobro sjecam igara vaseg trenera, i malo sam stariji poznajem ga i znam da je odlican covjek, i bio je jako dobar igrac. Njegovi treninzi i sistem rada je apsolutno ispravan, probem ej u toem sto igraci Buducnosti ali i gotovo svi igraci iz svih ostalih klubova, cast pojedincima, nisu dovoljno cvrsti da prodju kvalitetne pripreme, zato s ei desava da nam se igraci vracaju iz Kazahstana, Azerbejdzanai slicnih liga , jer tamo en zadovolje na probi.kuman_@mel je napisao/la:slazem se sa tobom u potpunosti....to sto rizvic radi van je svake pameti...deset je napisao/la:Upravo toga se i bojim.
U časnim i poštenim Banovićima nema ništa ! Kratko i jasno.melanholicar je napisao/la:Pa šta ima novo u časnim i poštenim Banovićima?
p.s. Pitanje se ne odnosi na natalitet,mortalitet,izgradnju tezgi za prodaju kupusa,na red vožnje,na nove kontejnere,na koncerte predstavnika seljačke muzike,na nivo smoga u vazduhu,na sjebane trotoare,već na igrački kadar.
Nigdje ! ... bolje da nisi napisao post sad ce za*ebavat za zige zagašeBanovići87 je napisao/la:Gdje mogu da nadjem pjesmu zige zage banovići? Hvala unaprijed.
i ja sam prvo pomislio ali sam se cuo tamo s njima(Zrnanovic) i rekao je da je to hrvatska ekipa, a to sto su prvi ..padobranac1978 je napisao/la:http://www.hnk-gorica.hr/
ova Gorica prva na tabeli,majke mi nisam znaoja sam prvo pomislio na onu Slovensku Goricu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.