Premijer liga BiH - aktuelno
- NerminFatic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
E svasta sam ocekivao, ali da za Evropu Husic uzme Veselinovica, nikako ne mogu bilivit. Pa on nije dobre utakmice odigrao 3 godine, jos od kad je prvi put bio u Slobodi. Da bas nemaju sta kupiti na Balkanu...
-
- Kontakt:
Stephan Barow iz Obale Slonovače, krilni igrač 20 godina.
A to za silovanja je riješeno,šteta momku je 4 mjeseca treniranja propalo al eto bitno da je riješeno,sudski i policijski organi su odradili svoje.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Ako ga stvarno bude koristio trener, a pretpostavljam po kojoj je liniji došao. Onda je Stefo sposobniji nego li sam mislio... Pa lik se u ovoj našoj kaljuži ni po čemu ne ističe, a ne u Evropi gdje je trka osnova svega...NerminFatic je napisao/la: ↑14 jun 2022, 09:19E svasta sam ocekivao, ali da za Evropu Husic uzme Veselinovica, nikako ne mogu bilivit. Pa on nije dobre utakmice odigrao 3 godine, jos od kad je prvi put bio u Slobodi. Da bas nemaju sta kupiti na Balkanu...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Treba javno objaviti ime te lažljivice koja je momku htjela uništiti život.Espiritosanto je napisao/la: ↑14 jun 2022, 09:19Stephan Barow iz Obale Slonovače, krilni igrač 20 godina.
A to za silovanja je riješeno,šteta momku je 4 mjeseca treniranja propalo al eto bitno da je riješeno,sudski i policijski organi su odradili svoje.
Nevjerovatno šta je momak proživio.
Drago mi je da mu je Velež pomogao i pružio novu priliku da započne novi život.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Joj Sarajevo vam ne izlazi iz glave.Balorda je napisao/la: ↑13 jun 2022, 18:04Ne smije biti izgovora. Ipak je to najveći klub, najveći izazov, najveća očekivanja, najveći pritisak, najveći roster, najveći novac, i sada neko hoće da kaže da se treba zadovoljit' plasmanom u Evropu i četvrtim mjestom?![]()
Nema ni smisla, ni logike. Mora se prošetat inače će objektivna sarajevska publika dati svoj sud.
Mani se ti sta je nama cilj. Imamo citavu novu ekipu, nije niko lud da ocekuje da ce se prosetati ligom. Da ocekujemo borbu za neki trofej, to da. Bahato najavljivanje setanja, ni blizu.
Opet je Zrinjski favorit, imaju ekipu na okupu, dobrog trenera, znaju se u dusu. Borac sa pojacanjima i dokazanim motivatorom na klupi sa evidentno naklonjenim sudijama ce biti tu blizu.
- Shategabri
- Kontakt:
Šta ovo Amar prca komšiluk sa pričom ne može vjerovati da su plate redovne
Mene bi bilo stid

Mene bi bilo stid

Koševo Zapad
- NerminFatic
- Kontakt:
Upravo to. Jos lik izgleda solidno zivi od fudbala za bosanske prilike a igra mu je "potrci pa cim prije, samo ako te neko dodirne padaj ko vreca". Za povratiti, a ono ode igrati Evropu...*p!p!t@* je napisao/la: ↑14 jun 2022, 09:23Ako ga stvarno bude koristio trener, a pretpostavljam po kojoj je liniji došao. Onda je Stefo sposobniji nego li sam mislio... Pa lik se u ovoj našoj kaljuži ni po čemu ne ističe, a ne u Evropi gdje je trka osnova svega...NerminFatic je napisao/la: ↑14 jun 2022, 09:19E svasta sam ocekivao, ali da za Evropu Husic uzme Veselinovica, nikako ne mogu bilivit. Pa on nije dobre utakmice odigrao 3 godine, jos od kad je prvi put bio u Slobodi. Da bas nemaju sta kupiti na Balkanu...![]()

-
- Kontakt:
Njeg je onaj "dedo" od 33 godine iz Apolona pretrčao prelagano iako je Veseli bio ispred njeg pofino.*p!p!t@* je napisao/la: ↑14 jun 2022, 09:23Ako ga stvarno bude koristio trener, a pretpostavljam po kojoj je liniji došao. Onda je Stefo sposobniji nego li sam mislio... Pa lik se u ovoj našoj kaljuži ni po čemu ne ističe, a ne u Evropi gdje je trka osnova svega...NerminFatic je napisao/la: ↑14 jun 2022, 09:19E svasta sam ocekivao, ali da za Evropu Husic uzme Veselinovica, nikako ne mogu bilivit. Pa on nije dobre utakmice odigrao 3 godine, jos od kad je prvi put bio u Slobodi. Da bas nemaju sta kupiti na Balkanu...![]()
Taj detalj je nekako u tom trenutku pokazao šta smo i gdje smo.
Ono što je igrao u Slobodi u prvom mandatu je bilo dobro. Sve poslije teški očaj.
-
- Kontakt:
Zna li neko gdje će biti prijenos žrijeba u 12h ?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑14 jun 2022, 09:48Šta ovo Amar prca komšiluk sa pričom ne može vjerovati da su plate redovne![]()
Mene bi bilo stid![]()

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Pa eto imali smo malo bolje zvjezde od Veselog pa ne mozemo reci da su zadovoljili. Igrao je u Zelji, plata kasnila, u Slobodi takodje, da vas vidim koliko Imate volje kad nema plate. Veseli moze igrati PL BiH u to Sam siguran. Nije pojacanje, ali ko ima jedanaest pravih fudbalera u ekipi. Ispade da je najgori fudbalera koji je krocio na terene PL BiH. Veseli je igrao za Azmira, tako da nije cudi sto je ponovo kod njega.LeonProfessional je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:19Njeg je onaj "dedo" od 33 godine iz Apolona pretrčao prelagano iako je Veseli bio ispred njeg pofino.*p!p!t@* je napisao/la: ↑14 jun 2022, 09:23Ako ga stvarno bude koristio trener, a pretpostavljam po kojoj je liniji došao. Onda je Stefo sposobniji nego li sam mislio... Pa lik se u ovoj našoj kaljuži ni po čemu ne ističe, a ne u Evropi gdje je trka osnova svega...NerminFatic je napisao/la: ↑14 jun 2022, 09:19E svasta sam ocekivao, ali da za Evropu Husic uzme Veselinovica, nikako ne mogu bilivit. Pa on nije dobre utakmice odigrao 3 godine, jos od kad je prvi put bio u Slobodi. Da bas nemaju sta kupiti na Balkanu...![]()
Ono što je igrao u Slobodi u prvom mandatu je bilo dobro. Sve poslije teški očaj.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Nije najlošiji ali nije ni pojačanje.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:58Pa eto imali smo malo bolje zvjezde od Veselog pa ne mozemo reci da su zadovoljili. Igrao je u Zelji, plata kasnila, u Slobodi takodje, da vas vidim koliko Imate volje kad nema plate. Veseli moze igrati PL BiH u to Sam siguran. Nije pojacanje, ali ko ima jedanaest pravih fudbalera u ekipi. Ispade da je najgori fudbalera koji je krocio na terene PL BiH. Veseli je igrao za Azmira, tako da nije cudi sto je ponovo kod njega.LeonProfessional je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:19Njeg je onaj "dedo" od 33 godine iz Apolona pretrčao prelagano iako je Veseli bio ispred njeg pofino.
Grohno je lik mnogo. Jedva guzove nosi.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jest da je minimalac, ali je bar redovnaelvirbaljic je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:58Pa eto imali smo malo bolje zvjezde od Veselog pa ne mozemo reci da su zadovoljili. Igrao je u Zelji, plata kasnila, u Slobodi takodje, da vas vidim koliko Imate volje kad nema plate. Veseli moze igrati PL BiH u to Sam siguran. Nije pojacanje, ali ko ima jedanaest pravih fudbalera u ekipi. Ispade da je najgori fudbalera koji je krocio na terene PL BiH. Veseli je igrao za Azmira, tako da nije cudi sto je ponovo kod njega.LeonProfessional je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:19Njeg je onaj "dedo" od 33 godine iz Apolona pretrčao prelagano iako je Veseli bio ispred njeg pofino.

-
- Kontakt:
Samo neka kapa redovno, pa makar minimalac. Imas zdravstveno, sta hoces vise.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 jun 2022, 11:36Jest da je minimalac, ali je bar redovnaelvirbaljic je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:58Pa eto imali smo malo bolje zvjezde od Veselog pa ne mozemo reci da su zadovoljili. Igrao je u Zelji, plata kasnila, u Slobodi takodje, da vas vidim koliko Imate volje kad nema plate. Veseli moze igrati PL BiH u to Sam siguran. Nije pojacanje, ali ko ima jedanaest pravih fudbalera u ekipi. Ispade da je najgori fudbalera koji je krocio na terene PL BiH. Veseli je igrao za Azmira, tako da nije cudi sto je ponovo kod njega.LeonProfessional je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:19
Njeg je onaj "dedo" od 33 godine iz Apolona pretrčao prelagano iako je Veseli bio ispred njeg pofino.
Ono što je igrao u Slobodi u prvom mandatu je bilo dobro. Sve poslije teški očaj.![]()

Tuzla City / Sloga Simin Han
- svrakino1921
- Kontakt:
Hej Švrakino.. kojoj sad opstini pripada Kobilja Glava,oni se stalno bore da budu u SarajVu..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Veseli za 5000 da sjedi na klupi i udje pred kraj pa ako uradi sta uradi. Azmir sebi moze priustiti da toliko placa rezervu.
Veseli voli Tuzlu, bolje na klupi za redovnih 5 nego u Slobodi igrat za upitne 3 i po svakih 45 dana.
on ima upotrebljivu vrijednost, ako se pravilno koristi, a to je kao krilni napadac, sto vise od gola. Ako ga stavis desno ili da igra kao krilo u veznom redu sa 4 nema od njeg nista. Moras mu donijet loptu na 25 m od gola i onda on moze da rola, da dribla u mjestu i iznudi nesto
Veseli voli Tuzlu, bolje na klupi za redovnih 5 nego u Slobodi igrat za upitne 3 i po svakih 45 dana.
on ima upotrebljivu vrijednost, ako se pravilno koristi, a to je kao krilni napadac, sto vise od gola. Ako ga stavis desno ili da igra kao krilo u veznom redu sa 4 nema od njeg nista. Moras mu donijet loptu na 25 m od gola i onda on moze da rola, da dribla u mjestu i iznudi nesto
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Zakaric sutra za Borac potpisuje .Danas Piscevic zadnji vezni dovodi ga Lalatovic iz Radnickog logicno 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".