Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Pa nemoj to izgubit cu kosu ako chokeaju u G7
Nevjerojatna utakmica, još sam u soku kako su izgubili ovo.Kobe Bryant je napisao/la: ↑14 jun 2022, 05:50Znači jedino R.Williams pravi razliku jedno je on na +- u plus I to +11I proslu je bio , prvi naradni je Smart na -9 govorim o ovim sa znacajnim minutama. Doduše igrao je 30 min, znaci on mora igrati cak I 38 min . Naravno Boston mora kao večeras napadati obruc ali MORA pogoditi slobodna bacanja. Znači tih 9 promasanih bacanja od 6 najvazniji igraca je I prelomilo tekmu. Jer imao si 31 slobodno u odnosu na 15 GSW I opet izgubis uz onakav los sut GSW
![]()
Dobro, nema veze. Sad nek G6 izadje max napaljen i prekuca sa 40+
Ne brini se moj grejvi, neće se ponoviti Iggy.
Prosli put protiv Lakersa kad je pucao 0-10, sljedecu je oborio NBA rekord tadasnji i ubacio 13 trojki, valjda i sad nesto slicno ponovi
Svjesno su išli da ga zatvore, nisu mu dali disati i opet su izgubili, mislim da neće Ime opet ovako postaviti odbranu i da će pokušati igrati kao G3, jer sreća Warriorsa je ta da ako protivnik ovako zatvara Stepha, da imaju odgovor.
Ambalaža rotira.
Ko ima više pobjeda u diviziji tamo se igra 7a utakmica velikog finala.NerminFatic je napisao/la: ↑14 jun 2022, 09:01Aferim, GSW skvadro, pa jos bez i jedne trojke Curry!!!![]()
Jedno pitanje: znam gdje se igra u konferencijskom finalu sedma tekma, ali gdje se igra u velikom finalu? Izvlacenjem, prije pocetka play off-a ili ko ima vise pobjeda u regularnom dijelu sezone? Thnx
Zamisli opet ne bude FMVP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.