FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dolazi vam jos jedan CB bivsi rep 33 godine zvucno ime
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I ćelava ubleha i hanuma najpoželjnijeg i prodavač maski u Americi. Svi rausGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:16Ne budu li 2 siluete danas, mogu svi da kupe prnje komotno![]()
![]()

- PapirnaMarka
- Kontakt:
Sastanci ove ili naredne sedmice prvobitni. Općina Centar kreira tim za pregovore oko stadiona jer je ipak takva procedura mora se sve ispoštovati. Naši su spremni da ulažu desetine miliona u Koševo, čak su našli i neke investitore potencijalne i imaju ozbiljnu namjeru.
U igri je i zgrada u Titovoj čije 2/7 su u našem vlasništvu, ostalo drže apoteke i Centar. Za neke "male" pare mogla bi se ta zgrada otkupiti i onda prodati za 8 puta veći iznos i nakon toga prebaciti sve prostorije kluba da budu na Koševu. Mislim da je to i neki okvirni plan da se uradi u narednom periodu, čak i dok je Nam bio vlasnik pokrenula se ova priča i bio je i on zainteresovan, jer ovo je čista zarada koja nije zanemariva ni sekunde (govorim o višemilionskom iznosu). Za pare koje bi se dobile na zgradi mogle bi se srediti svlačionice i napraviti prostorije na Koševu i sanirati dosta stvari.
- LovacnaJelene
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znači jos malo pa nece biti famozne rečenice, :" ali nismo dobili odgovor iz Titove 38b "PapirnaMarka je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:20Sastanci ove ili naredne sedmice prvobitni. Općina Centar kreira tim za pregovore oko stadiona jer je ipak takva procedura mora se sve ispoštovati. Naši su spremni da ulažu desetine miliona u Koševo, čak su našli i neke investitore potencijalne i imaju ozbiljnu namjeru.
U igri je i zgrada u Titovoj čije 2/7 su u našem vlasništvu, ostalo drže apoteke i Centar. Za neke "male" pare mogla bi se ta zgrada otkupiti i onda prodati za 8 puta veći iznos i nakon toga prebaciti sve prostorije kluba da budu na Koševu. Mislim da je to i neki okvirni plan da se uradi u narednom periodu, čak i dok je Nam bio vlasnik pokrenula se ova priča i bio je i on zainteresovan, jer ovo je čista zarada koja nije zanemariva ni sekunde (govorim o višemilionskom iznosu). Za pare koje bi se dobile na zgradi mogle bi se srediti svlačionice i napraviti prostorije na Koševu i sanirati dosta stvari.

Koliko znam, taj investitor su Ismirovi neki partneri iz USA, ne znam imena tačno.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- LutakSutko
- Kontakt:
san siro pravimoPapirnaMarka je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:20Za neke "male" pare mogla bi se ta zgrada otkupiti i onda prodati za 8 puta veći iznos i nakon toga prebaciti sve prostorije kluba da budu na Koševu.
de ba odvadi malo
- LutakSutko
- Kontakt:
zatvorio se
igrao pickasto
i zamjene bi mu bile u 86-toj minuti
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Tako je, također ima tu i još drugih stvari koje su u planu, a sad koliko su realne ne znam. Moguća je i "promjena imena" stadiona nešto slično kao što je uradila Barcelona pa se zove stadion sada "Spotify Camp Nou". Naravno za takvo nešto neko bi mogao bruku uložiti i finansirati u stadion i renoviranje. Ismir ima dosta veza po cijelom svijetu sa tim vlasnicima jačih kompanija, tipa Carlsberg, American Airlines, itd. tako da ne bi bilo čudno da se neka od tribina brendira tako ukoliko ta firma pogura, baš onaj američki običaj i standard. Dosta tu para ima da se uoži i dosta posla da se uradi, a koji će prvi projekat biti nakon ulaganja u teren vidjeti ćemo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:25Znači jos malo pa nece biti famozne rečenice, :" ali nismo dobili odgovor iz Titove 38b "PapirnaMarka je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:20Sastanci ove ili naredne sedmice prvobitni. Općina Centar kreira tim za pregovore oko stadiona jer je ipak takva procedura mora se sve ispoštovati. Naši su spremni da ulažu desetine miliona u Koševo, čak su našli i neke investitore potencijalne i imaju ozbiljnu namjeru.
U igri je i zgrada u Titovoj čije 2/7 su u našem vlasništvu, ostalo drže apoteke i Centar. Za neke "male" pare mogla bi se ta zgrada otkupiti i onda prodati za 8 puta veći iznos i nakon toga prebaciti sve prostorije kluba da budu na Koševu. Mislim da je to i neki okvirni plan da se uradi u narednom periodu, čak i dok je Nam bio vlasnik pokrenula se ova priča i bio je i on zainteresovan, jer ovo je čista zarada koja nije zanemariva ni sekunde (govorim o višemilionskom iznosu). Za pare koje bi se dobile na zgradi mogle bi se srediti svlačionice i napraviti prostorije na Koševu i sanirati dosta stvari.![]()
Koliko znam, taj investitor su Ismirovi neki partneri iz USA, ne znam imena tačno.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Kupiti zgradu za 500 hiljada, a prodati za 4 miliona, sasvim dovoljno za prostorije da se naprave na Koševu. Da znaš kako već sad izgleda Koševo znao bi da već postoje prostorije tamo koje koristi CSR, potrebna je samo renovacija toga svega, a 4 miliona je i više dovoljno za to. Al ok, možda znaš bolje.LutakSutko je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:27san siro pravimoPapirnaMarka je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:20Za neke "male" pare mogla bi se ta zgrada otkupiti i onda prodati za 8 puta veći iznos i nakon toga prebaciti sve prostorije kluba da budu na Koševu.
de ba odvadi malo
moze se uzeti 500 000 i kupiti cetvrtina travnjakaLutakSutko je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:27san siro pravimoPapirnaMarka je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:20Za neke "male" pare mogla bi se ta zgrada otkupiti i onda prodati za 8 puta veći iznos i nakon toga prebaciti sve prostorije kluba da budu na Koševu.
de ba odvadi malo
Opet izbori i pitanja oko stadiona . Majku im lopovsku
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Samo ovo da se uradi ja ću biti sretan, da ne moram po karte do titove vazda.PapirnaMarka je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:20Sastanci ove ili naredne sedmice prvobitni. Općina Centar kreira tim za pregovore oko stadiona jer je ipak takva procedura mora se sve ispoštovati. Naši su spremni da ulažu desetine miliona u Koševo, čak su našli i neke investitore potencijalne i imaju ozbiljnu namjeru.
PS
Baš bi jaka stvar bila online kupovina karti, to bi trebao biti prioritet. Ulaz putem QR koda ili tako nesto
-
- Kontakt:
Po meni cilj mora biti da se napadne titula.Po CVevima sigurno imamo najbolji tim u ligi,ali ne igra papir vec zelja igraca koje sam siguran da pod Fedjom nece faliti sekunde.Dosta zavisi od toga i sta ce se u Zrinjskom desavati.U slucaju da im Jakirovic i Bilbiju odu na polusezoni ili mozda i prije sanse su nam velike.Ima tu i Borac kojeg ce svim silama gurati opet,pa i Tuzla City koja ce se dosta dobro pojacati.Liga ce biti jako zanimljiva ali definitivno minimum je to 2.mjesto,ako nesto uradimo u kupu jos bolje.Uz to i afirmacija par mladi igrac.
Ko?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Ostao bi shop i u Titovoj i bio bi gore jedan isto, još jedan se planira otvoriti u starom dijelu grada, a trebao je biti i jedan u scc-u, međutim nisu oni dozvolili da se otvori shop tamo jer ne žele da se navijači okupljaju po tržnom centru. A što se tiče online kupovine karti postoji već sistem za to spreman, međutim teško ga je sprovesti, ko je ikad bio na Koševu zna koliko često ne rade čitači karata, a i nepismen smo mi narod za te stvari, vazda bi nekih belaja bilo sa tim nema se interneta, pogrešan kod ovo-ono, ali moguće da zaživi u skorijem periodu.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:56Samo ovo da se uradi ja ću biti sretan, da ne moram po karte do titove vazda.PapirnaMarka je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:20Sastanci ove ili naredne sedmice prvobitni. Općina Centar kreira tim za pregovore oko stadiona jer je ipak takva procedura mora se sve ispoštovati. Naši su spremni da ulažu desetine miliona u Koševo, čak su našli i neke investitore potencijalne i imaju ozbiljnu namjeru.
PS
Baš bi jaka stvar bila online kupovina karti, to bi trebao biti prioritet. Ulaz putem QR koda ili tako nesto
Nemamo najbolji tim u ligi. Imas dosta igraca i trenera koji bi potencijalno mogli biti dobri. Sa druge strane imas Zrinjski gdje znas da su im igraci i trener provjereno dobri.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:57Po meni cilj mora biti da se napadne titula.Po CVevima sigurno imamo najbolji tim u ligi,ali ne igra papir vec zelja igraca koje sam siguran da pod Fedjom nece faliti sekunde.Dosta zavisi od toga i sta ce se u Zrinjskom desavati.U slucaju da im Jakirovic i Bilbiju odu na polusezoni ili mozda i prije sanse su nam velike.Ima tu i Borac kojeg ce svim silama gurati opet,pa i Tuzla City koja ce se dosta dobro pojacati.Liga ce biti jako zanimljiva ali definitivno minimum je to 2.mjesto,ako nesto uradimo u kupu jos bolje.Uz to i afirmacija par mladi igrac.
Borac je kao i mi, potencijalno dobar trener i potencijalno dobra pojacanja ali ne zna se realno. Ono sto se zna je da ce imati sudije.
Tek na polusezoni mi cemo objektivno znati gdje smo i ko je zadovoljio a ko nije. Mislim slobodno se mozete zanositi da cemo nesto izdominirati i to zasnivati na nicemu, ali dok ne vidimo prilicno je besmisleno tako razmisljati.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa Ismir sređuje to. Njegovom inicijativom je sve krenulo, kakvi izbori kakve pm. Nece opstina svakako ulagati nego Ismir i njegovi partneri.FCUM je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:37moze se uzeti 500 000 i kupiti cetvrtina travnjakaLutakSutko je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:27san siro pravimoPapirnaMarka je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:20Za neke "male" pare mogla bi se ta zgrada otkupiti i onda prodati za 8 puta veći iznos i nakon toga prebaciti sve prostorije kluba da budu na Koševu.
de ba odvadi malo
Opet izbori i pitanja oko stadiona . Majku im lopovsku
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
podrska

Zna li neko sta je sa Andrejem, da li ce ostati ?
FC United Of Manchester !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Auuu još najmanje tri dolaska. Biće silueta k'o ispod bandere 

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, bvsic, greenwood, Lecler, nedimmmm1337, Posejdon, Proximic, relativizam i 84 gosta.