FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sta je sa stadionom zna li neko kad ce tu zapoceti radovi, sve ko fol potpisano, a nista jos da se radi po pitanju travnjaka..
Ajmo biti pozitivni sto bi M.Konjic rekao.
U ovoj sedmici bi trebalo se desiti nesto konkretno, barem trener da se rijesi.
Ajmo biti pozitivni sto bi M.Konjic rekao.
U ovoj sedmici bi trebalo se desiti nesto konkretno, barem trener da se rijesi.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ej to je ona prica koja se vrti u krug od najjace uprave ikada pa do sada. Kao nema nikoga, pa moramo te. Alibi za tjeranje Azmira koji je jedini zelio da uradi nesto sa Slobodom. To sto se tice politike ko naredjuje da se mora dati nekome glas ako ulaze u Slobodu. Koliko je SDA-ovaca bilo u Slobodi pa ne dobise ni glasa. Najgora politicka prica je sto nam seljance Jasmin, a koji ne mari uopce za Slobodu postavlja neke njegove uhljebe za predsjednike, nesposobne, kokuze, lazove....tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 17:30Nas problem je sto ne trazimo pravog investitora. Ljudi sad pljuju ove trenutne za koje znamo da nemaju vec dvije godine jer se Azmir dobro zafrkava oko nekih preuzimanja Slobode![]()
Od kada je bacio bombu da bi on kao preuzeo Slobodu i pocela je nervoza neka. A covjek se samo dobro zaebava, interesuje ga politika i da SDA ostane na vlasti.
S obzirom da je potrebno sigurno pola godine da neka druga uprava preuzme klub i investira, a da nesto promijeni kod igrackog kadra 2-3 prelazna roka jasno je bilo jos prije 2 mjeseca da cemo mi uci u narednu sezonu kao i u ovu sa prosjecnim igrackim kadrom i zavisni od para od grada.
Pare ne padaju sa neba, ako stavimo klub na licitaciju mozda bude neko do kraja sezone. Do tada je neozbiljno tjerati nekog kad nema niko drugi.
Yebo nas je za stadion, za FK, za KK, za sve cega se uhvatio u sportu. Jedino Fucko redovno dobija transe od opstine jer je njegov nasilnicki propagator za izbore (nemam nista protiv Fucke, cak sam i dobar sa njim, ali brate malo reale).
Nije mi jasno kako ljudi nasjedaju na fore Jasminove ali to je jedan kolektivni luditet i podanistvo.
Izgleda da cete tek doci pameti kada Sloboda bude kao Celik. A i znam da pisanje nekih po ovome forumu nije iz ljubavi prema Slobodi nego samo duznost prema zgradonacelniku.
Za stanje smo krivi mi slobodasi jer nismo nikada nista ozbiljno poduzeli. Jedino smo se bili malo izdigli u vrijeme Azmira.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Televisa presenta
-
- Kontakt:
Treba podržati momke večeras,(mada sam mišljenja da je skup trebao biti održan pred stadionom) i poslati jasnu i glasnu poruku.
Svako je mogao biti u UO uzimajući iz tuđeg džepa.
Koliko su doveli investitora,novaca,prodali stolica skupštinskih,gdje su usmjeravali tolike pare od Gradske tranše,koliko su ostali dužni igračima i kojim imenom i prezimenom,šta planiraju dalje u skladu sa svojim obećanjima?
Nemamo niti jednog igrača,nemamo ekipe,nemamo trenera,prozivke,plana,niko se ne javlja i kažu NEOZBILJNO JE TRAŽITI DA SE POVUKU KAD NEMA NIKO DRUGI?
Pa ovih kao i da nema,pi.aju se po nama,ali ih ima kad se treba pitati o svemu,prodaji igrača,dolasku i td.
Kakvo bahato ponašanje,nemam riječi.Pa svi su do sada uljudniji i prizemniji bili.
Svako je mogao biti u UO uzimajući iz tuđeg džepa.
Koliko su doveli investitora,novaca,prodali stolica skupštinskih,gdje su usmjeravali tolike pare od Gradske tranše,koliko su ostali dužni igračima i kojim imenom i prezimenom,šta planiraju dalje u skladu sa svojim obećanjima?
Nemamo niti jednog igrača,nemamo ekipe,nemamo trenera,prozivke,plana,niko se ne javlja i kažu NEOZBILJNO JE TRAŽITI DA SE POVUKU KAD NEMA NIKO DRUGI?
Pa ovih kao i da nema,pi.aju se po nama,ali ih ima kad se treba pitati o svemu,prodaji igrača,dolasku i td.
Kakvo bahato ponašanje,nemam riječi.Pa svi su do sada uljudniji i prizemniji bili.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
Neka pjevaju kontra SDA (kao i do sad) sigurno je ona kriva za ovakvo stanje, to su neke sihre poturili ovim crvenim pa su postali/ostali nesposobni

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Treba izaći za Slobodu,ako ne bude odziva,neka je i ugase,prvi sam za to i neka se za sva vremena riješi pitanje fudbalskog kluba iz Tuzle sa tradicijom od 102 godine i patnje koji mnogi od nas proživljavaju dugo godina.
Ostati će privatni klubovi da djeca imaju gdje trenirati i provoditi vrijeme,a vi tipkajte na nekom drugom forumu i nekoj drugoj temi.
Ostati će privatni klubovi da djeca imaju gdje trenirati i provoditi vrijeme,a vi tipkajte na nekom drugom forumu i nekoj drugoj temi.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
-
- Kontakt:
Upravo tosuperior1982 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 09:59Treba izaći za Slobodu,ako ne bude odziva,neka je i ugase,prvi sam za to i neka se za sva vremena riješi pitanje fudbalskog kluba iz Tuzle sa tradicijom od 102 godine i patnje koji mnogi od nas proživljavaju dugo godina.
Volim tebe, više od sebe
Ofk Sloboda nece ugasiti,jer preko njega i petljaju i primaju plate (4-5) trenera radi a krpelja (legendi)uz njih na budžetu koji nista nerade je brdo i naravno oni su redovno isplaćeni a treneri ništa,sve je to trulo skroz...antisisoja1919 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 10:23Upravo tosuperior1982 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 09:59Treba izaći za Slobodu,ako ne bude odziva,neka je i ugase,prvi sam za to i neka se za sva vremena riješi pitanje fudbalskog kluba iz Tuzle sa tradicijom od 102 godine i patnje koji mnogi od nas proživljavaju dugo godina.
Vinko,Amar,Toni,Admir..
i na kraju Adnan Jahic

i na kraju Adnan Jahic
Tobejarabi.S ovim potezom ispadamo i prije pocetka lige
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ocekujemo defanzivu kakvu ni Ziza nije znao postaviti.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Samo mi nije jasno, ako je i dalje ta opcija, domaci trener, domaci strucni stab, zasto Spaha nije nastavio.
Da se razumijemi Grado je u onom jednom periodu bio dobar al cinjenica da je ovo altetnativa svih altetnativa nam govori u kakvim smo ****
Da se razumijemi Grado je u onom jednom periodu bio dobar al cinjenica da je ovo altetnativa svih altetnativa nam govori u kakvim smo ****
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Kako smo mi jadni jbt jel moguce ovo sta se desava cuj grado i jaha pa zasto nisu ostavili spahu onda isti ****....
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta kukate sada? Godinama proucavate ideju, a sada bi nesto. Nema. Gotovo.
Jos prije godina sam govorio da je ovo katastrofa. Do vidjenja i prijatno.
Jos prije godina sam govorio da je ovo katastrofa. Do vidjenja i prijatno.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Moderator
- Kontakt:
Nije fora ni u Adnanu Jahiću ni Gradi Crnogorcu.
Da je Amar Osim il Toni Karačić došao, koliko novih igračkih imena bi doveli il tražili da se dovedu?
Evo dajte taj budžet i dovedite par kvalitetnih igrača i navedenom našem dvojcu, slobodašima, pa da vidimo.
Ova priča naša djeca iz Omladinskog pogona više ne pije vodu. Pa svako iz svog pogona forsira juniore i potencijalne prvotimce pa ne objavljuje se ovoliko. Zamazivanje očiju. Nema se i to je to. Patnja se nastavlja..
Da je Amar Osim il Toni Karačić došao, koliko novih igračkih imena bi doveli il tražili da se dovedu?
Evo dajte taj budžet i dovedite par kvalitetnih igrača i navedenom našem dvojcu, slobodašima, pa da vidimo.
Ova priča naša djeca iz Omladinskog pogona više ne pije vodu. Pa svako iz svog pogona forsira juniore i potencijalne prvotimce pa ne objavljuje se ovoliko. Zamazivanje očiju. Nema se i to je to. Patnja se nastavlja..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ostavite onda Spahića picka vam materina retardirana.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
prvo ocekujem izvinjenje forumskog puka za sve sto sam presutio i morao trpiti tokom ove sezone
a drugo, ako zelite da spasite klub bitka za spas Slobode mora poceti veceras, gdje ce se dati podrska Fukarama, pokazati da ima ljudi kojima je stalo do Slobode. Ako ih uopste i ima jer ovi su ugasili svaku volju za klubom, meni je recimo totalno svejedno sve ovo. nevjerovatno je sta ljudi koji uradise, ali tako je to kad se okruzis poltronima koji ne znaju nabrojati ni jednog igraca Slobode od prije 6-7 godina
a ako iko dodje odmah i krenuti sa formiranjem plana B i alternative, tjeranje pa onda dalje.

a drugo, ako zelite da spasite klub bitka za spas Slobode mora poceti veceras, gdje ce se dati podrska Fukarama, pokazati da ima ljudi kojima je stalo do Slobode. Ako ih uopste i ima jer ovi su ugasili svaku volju za klubom, meni je recimo totalno svejedno sve ovo. nevjerovatno je sta ljudi koji uradise, ali tako je to kad se okruzis poltronima koji ne znaju nabrojati ni jednog igraca Slobode od prije 6-7 godina
a ako iko dodje odmah i krenuti sa formiranjem plana B i alternative, tjeranje pa onda dalje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!