Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

Virtu4l
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la Virtu4l » 07 feb 2011, 21:24

Sad mu je vrijeme da nauči riječ za mjesec februar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 07 feb 2011, 21:24

Pa naravno, svi smo mi to prošli, neki će tek proći, tako da ovo što sad naš jaran radi nije čudno ni neobično. :mrgreen:
:lol:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 08 feb 2011, 10:46

Bas bi volio da me intekektualci kakva ste vas trojica naucite novim rijecima da vidimo koje su to nove rijeci, jedan bi stalno ponavljao ja sam samo realan, drugi nas đeko dijamant zabio gol(naravno kako je presao u premiership osiromasio mu je rijecnik :lol: ) a treci GloVy GloVy Manchestev. Da da zaboravio sam Thunderflop je ono kao nacitan :lol: izvinajvam se :mrgreen:

Newcastle je klub koji je dno Engleskog fudbala a to je potvrdio potplacivanjem sudije a i realno nikad to nije bio zapazen engleski klub tako da im ugled nije okaljan jer realno mali klub i nema neki ugled.
Dio Arsenala

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 feb 2011, 16:11

@Paja,

Kad budeš spreman za lekciju, javi se(nebitno da l' želiš istu iz oblasti za koju misliš da je poznaješ(da, takvih nema, al' ključno je ono boldovano), ili iz neke tebi potpuno nepoznate oblasti. Meni je svejedno).

Nego, Arsenal je mor'o podmititi suce, jer ne biste izvukli ni bod sa St. James Parka. Tako ti je to kad se djeca trpaju tamo gdje im/vam/ nije mjesto.

@Pajino neznanje i kompleksi dominiraju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 08 feb 2011, 16:24

Monolog je napisao/la:

Ukalupljenost i ptičiji mozak dominiraju :mrgreen:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 08 feb 2011, 19:56

Monolog je napisao/la:@Paja,

Kad budeš spreman za lekciju, javi se(nebitno da l' želiš istu iz oblasti za koju misliš da je poznaješ(da, takvih nema, al' ključno je ono boldovano), ili iz neke tebi potpuno nepoznate oblasti. Meni je svejedno).

Nego, Arsenal je mor'o podmititi suce, jer ne biste izvukli ni bod sa St. James Parka. Tako ti je to kad se djeca trpaju tamo gdje im/vam/ nije mjesto.

Hocu haj mi ocitaj lekciju iz statistike, prosta i jednostavna oblast.

Kompleksi od mocnog Newcastla pa sta je sa ovim intelektualcima danas vise im i onih ofucanih intelektualnih fraza ponestalo ali nema veze za sve ostalo tu je Glovy Glovy Manchestev.
Dio Arsenala

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 feb 2011, 20:22

Jedini nacin da New Castl iscupa bod protiv velike cetvorke je da namjesit utakmicu...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 feb 2011, 20:25

Saurman je napisao/la:Jedini nacin da New Castl iscupa bod protiv velike cetvorke je da namjesit utakmicu...
Arsenal - Newcastle 0:1
Newcastle - Liverpool 3:1
Newcastle - Chelsea 1:1

To su ovosezonski rezultati. Dakle, sve 3 utakmice su namještene. Well played. :lol:
Još samo kad bi pojedinci znali napisati ime kluba, sve bi bilo u redu. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 feb 2011, 20:39

Klub koji je donedavno igrao u Coca Coli ligi ne uzimam za ozbiljno..pobjeda protiv Arsenala je vrhunac srece za navijace Newcastl United-a i tu prica zavrsava... :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 feb 2011, 20:42

Saurman je napisao/la:Klub koji je donedavno igrao u Coca Coli ligi ne uzimam za ozbiljno..pobjeda protiv Arsenala je vrhunac srece za navijace Newcastl United-a i tu prica zavrsava... :)
Tu smo isti. Ni ja ne uzimam za ozbiljno ekipu kojoj lekciju očita prosječni bundesligaš poput Kolna, te koja u ovom trenutku ima 13 zdravih igrača, 3 golmana, a ostalo su sve amateri. Da, biće bolje kada Uli i ostala klapa zabace ruku duboko u džep i kupe pola Dortmunda(naravno, niko nije glup da iz mega jakog Dortmunda prelazi u smiješni Bayern koji gleda u leđa ekipi Hannovera. :lol: ).

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 feb 2011, 20:52

Monolog je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Klub koji je donedavno igrao u Coca Coli ligi ne uzimam za ozbiljno..pobjeda protiv Arsenala je vrhunac srece za navijace Newcastl United-a i tu prica zavrsava... :)
Tu smo isti. Ni ja ne uzimam za ozbiljno ekipu kojoj lekciju očita prosječni bundesligaš poput Kolna, te koja u ovom trenutku ima 13 zdravih igrača, 3 golmana, a ostalo su sve amateri. Da, biće bolje kada Uli i ostala klapa zabace ruku duboko u džep i kupe pola Dortmunda(naravno, niko nije glup da iz mega jakog Dortmunda prelazi u smiješni Bayern koji gleda u leđa ekipi Hannovera. :lol: ).
I ovakav Bayern kako si to fino obrazlozio bi nategao svrake sa nekih 5:0..bit citave stvari je da ce Bayern uskoro biti onaj stari ima sve preduslove za to..dok svrake se bore sa mislima kako ostati u ligi i naredne sezone... :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 feb 2011, 21:00

Ovakav Bayern ne bi mi Laktaše na Allianz Areni pobijedio, a kamoli Newcastle il' neki iole jači tim. Naravno da ima preduslove; izuzetno slabu konkurenciju(ovogodišnji Dortmund vam nije konkurencija, oni su prekucali Bundesku, dok se vi morate zadovoljiti mrvicama) i dubok džep. Nego, dosta o smiješnom Bayernu čiji igrači i stručni štab sada u večernjom školi uče lekciju:"Kako zadržati vodstvo od 2:0", a okrenimo se onome što muči Pardewa. Dakle, Best se povrijedio, tako da su velike šanse da već do četvrtka Aliardiere potpiše ugovor do kraja sezone. Pa šta smo to mi skrivili, da u 3 dana ostanemo bez 3 napadača? :(

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 08 feb 2011, 21:08

Aliadere :lol: :lol:
You'll never walk alone.

NEWCASTLE
Kontakt:

Post Postao/la NEWCASTLE » 08 feb 2011, 21:10

Ajd Saurman majke ti idi tuzi se eno ti interpola nesmaraj glupostima ..

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 08 feb 2011, 23:22

volimliverpool je napisao/la:Aliadere :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: nije dovoljno dobar za Boro pa je dobio nogu..ajde ajde dajte nam radije ewerthona...zabio je skoro 150 golova u karijeri, 29 godina, brazilac, free igrač....ako nebude valjo- NOGA :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 feb 2011, 11:06

:mrgreen:
Saurman je napisao/la:Jedini nacin da New Castl iscupa bod protiv velike cetvorke je da namjesit utakmicu...
jedini nacin da ti ispravno napises Newcastle je da pogledas naslov teme pa ga selektiras onda desni klik i copy pa na ovaj prostor za pisanje i paste a mozes ako ti je tesko sa misem to da radis samo selektiras i pritisnes ctrl i c :D
You are someone else I am still right here

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 09 feb 2011, 18:52

Monolog je napisao/la:Ovakav Bayern ne bi mi Laktaše na Allianz Areni pobijedio, a kamoli Newcastle il' neki iole jači tim.
velis bayo ne bi tukao tvog voljenog nizeligasa :lol:
hmmm, postoji sam jedan nacin da se uvjerimo a to je lp ;)
dakle, ako prodjemo inter a vi(?)...pa nas izvuku u 1/4 finalu onda cemo saznati ko je bolji ;)
Monolog je napisao/la:Arsenal - Newcastle 0:1
Newcastle - Liverpool 3:1
Newcastle - Chelsea 1:1

To su ovosezonski rezultati
gledao sam ovu zadnju protiv arsenala i ostao frapiran.
covjece, ono je ocigledna namjestaljka, prevara i pljacka :!: ako u toj ligi ima imalo pravde onda ce zakupiti goli otok i poslati sudiju da do kraja zivota tuca kamen. onako ostetiti arsenal svirajuci dva nepostojeca penala moze samo osoba koja je na platnom spisku tvog voljenog kluba.
Monolog je napisao/la: Dakle, sve 3 utakmice su namještene.
vjerujem.
Monolog je napisao/la:Još samo kad bi pojedinci znali napisati ime kluba, sve bi bilo u redu.
njukastl, ili :?
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 feb 2011, 18:58

fera je napisao/la:
:mrgreen:
jedini nacin da ti ispravno napises Newcastle je da pogledas naslov teme pa ga selektiras onda desni klik i copy pa na ovaj prostor za pisanje i paste a mozes ako ti je tesko sa misem to da radis samo selektiras i pritisnes ctrl i c :D
KoLektor jeli ti pripadas navijacima koji pale dresove nekadasnje ikone i ljubimca Anfiled-a hoce li tako biti i kad vam ode Gerrard.. da bi ublazili bol odlaskom najboljeg igraca kesirate za onu motku Caroll-a 40 mil a ovaj isti vas pocati izjavom da nikad nije zelio preci u Liverpool... :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 feb 2011, 19:47

torrenteS je napisao/la:velis bayo ne bi tukao tvog voljenog nizeligasa
Bayern bi proš'o poput Aston Ville ili Sunderlanda, to odgovorno tvrdim. LvG bi doživio takvu blamažu, da bi mu i @Geronimo uručio otkaz, a ne Hoeness i Rummenige.
torrenteS je napisao/la:dakle, ako prodjemo inter a vi(?)...pa nas izvuku u 1/4 finalu onda cemo saznati ko je bolji
Udarac ispod pojasa, no ne'a veze. Intera sigurno nećete proći(nije valjda da si zaboravio na opkladu :? ), a mi ćemo, nadam se, opet zaigrati u Ligi Prvaka. Nigdje ne žurimo, čekamo da se City odrekne nekih igrača koji im nisu potrebni, pa da to jeftino pokupujemo i dobrano ukomponujemo. Naravno, Pardew i njegovi pomoćnici. Mada, i ja bih bolje ukomponov'o od Mancini-ja, tako da... :lol:
torrenteS je napisao/la:covjece, ono je ocigledna namjestaljka, prevara i pljacka
Istog smo mišljenja. Da sudija nije poništio pogodak Besta, skinuli bismo skalp londonskoj dječici. No, ni ovako nije loše; ovo je najveći povratak u Premiershipu.
torrenteS je napisao/la:ako u toj ligi ima imalo pravde onda ce zakupiti goli otok i poslati sudiju da do kraja zivota tuca kamen
Bravo. Oštetio je Newcastle za 2 boda, al' ipak nisam za drakonsku kaznu. Možemo samo tražiti da nam nikad više ne sudi i to je to. ;)
torrenteS je napisao/la:vjerujem.
U šta? :lol:
torrenteS je napisao/la:njukastl, ili
Samo nek nije New Castle. :lol: Uputi malo svoje, kako sam se ja sa svojim dogovorio, pa Bayern ne zovemo nekim gastarbajterskim klubom?!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 09 feb 2011, 20:01

Aladiere bi dobro dosao Newcastel-u . . .
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.