FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
34
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 233

Kockoglavi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kockoglavi » 13 jun 2022, 18:12

Benko123 je napisao/la:
13 jun 2022, 17:54
Pitar6785 je napisao/la:
13 jun 2022, 17:44
Nadam se da su ovo sve zelje Fedje, da nisu neka menagerske igre. Dobro je sto skoro svaki igrac im ugovor sa znakom plus. Jer to je recept za uspjeh. Budesli Benko cekate produzenje najvjerovatnije i veca zarada, budesli parmakovski ili neki moralista noga

E sad treba dovest 2 spica koji ce dat +12 golova u sezoni i sigurno uz podrsku i fer takmicenje mozemo bit ravnopravan takmac za zrinjskim za titulu.

Fedju i igrace podrzat, kad bude najteze ako kad rezovi nebud odgovarali treba stat uz klub i dat podrsku podstrek ekipi. Jer upravo mi radimo kontra. Mi inace (nasa filozofija) kad ide dobro mi smo uz igrace i ss cim malo krene lose mi smo vjetar i prsa igracima, moramo to promjenit, i radi ekipe a i radi Fedje jer on je ne iskusan trener posebno ako bi se okrenuli prema njemu on bi se raspo i zavrsicemo gore nego sa Jesicem. Fedja zna radit treneraki poso i radi posteno za ono sto je placen i po meni njegov stil fudbala je najbolji dosad sto se igrao u plbh, upravo treneri i negaje taj stil upravo sto je naj zahtjevni i nateze ga je igrat al tereni ce se brzo popravit tako da i to ide na ruku fedji

Minus Fedjin je lizanje sa ivanovim sinom

Pitanje za FEDJU ZASTO NIJE OTJERO I AHMETA KRSTE JE ISPLATIVI OD AHMETA. On zamene nije nista ceca legenda od makedonske prevare??
Izvini druze sto cu ti ovo reci, citam duze vremena sta pises. Al razumijes se u fudbal ko mara u kriv qurac
E Benko neka si mu rekao, i ja citam i ne vjerujem sta lik pise.

Ghost67
Kontakt:

Post Postao/la Ghost67 » 13 jun 2022, 18:13

Marin moze biti bas pojacanje ili teski flop, nadam se da ce bit ovo prvo :D Ajmo sad nekog špica nać, nekog ubicu koji je dat 10+ golova.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 jun 2022, 18:19

Marin 2 sezone - 3 utakmice. To je zabrinjavajuće. Kakav god igračina bio , ovo je Mac sa dvije oštrice dovesti takvog igraca
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 13 jun 2022, 18:23

Koliko je Miličević igrao prije dolaska kod nas ?
Ured pa ista situacija bila, povrijeđen, bez utakmica, ovo ono... na kraju Mili i do repke došao.

Bravo za Hadžiju i Feđu ! Šarajte dalje :opaopa:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 13 jun 2022, 18:25

Benko123 je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:
Nadam se da su ovo sve zelje Fedje, da nisu neka menagerske igre. Dobro je sto skoro svaki igrac im ugovor sa znakom plus. Jer to je recept za uspjeh. Budesli Benko cekate produzenje najvjerovatnije i veca zarada, budesli parmakovski ili neki moralista noga

E sad treba dovest 2 spica koji ce dat +12 golova u sezoni i sigurno uz podrsku i fer takmicenje mozemo bit ravnopravan takmac za zrinjskim za titulu.

Fedju i igrace podrzat, kad bude najteze ako kad rezovi nebud odgovarali treba stat uz klub i dat podrsku podstrek ekipi. Jer upravo mi radimo kontra. Mi inace (nasa filozofija) kad ide dobro mi smo uz igrace i ss cim malo krene lose mi smo vjetar i prsa igracima, moramo to promjenit, i radi ekipe a i radi Fedje jer on je ne iskusan trener posebno ako bi se okrenuli prema njemu on bi se raspo i zavrsicemo gore nego sa Jesicem. Fedja zna radit treneraki poso i radi posteno za ono sto je placen i po meni njegov stil fudbala je najbolji dosad sto se igrao u plbh, upravo treneri i negaje taj stil upravo sto je naj zahtjevni i nateze ga je igrat al tereni ce se brzo popravit tako da i to ide na ruku fedji

Pitanje za FEDJU ZASTO NIJE OTJERO I AHMETA KRSTE JE ISPLATIVI OD AHMETA. On zamene nije nista ceca legenda od makedonske prevare??
Izvini druze sto cu ti ovo reci, citam duze vremena sta pises. Al razumijes se u fudbal ko mara u kriv qurac
Hajd makar mu je pravopis beton
ISTINA ZA VEDRANA!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 jun 2022, 18:31

Sta brat Rahman kaže na posljednje pojacanje
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 13 jun 2022, 18:32

Lecler je napisao/la:
13 jun 2022, 18:25
Benko123 je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:

Hajd makar mu je pravopis beton
Šta ja?

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 jun 2022, 18:36

Imam osjecaj da sve kupimo, sto nam dođe pod ruku ili preporuku, bez neke vizije i plana...

Nadam se da se varam, i da je sve ovo planski i smisljeno.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 13 jun 2022, 18:37

Još 33 dana!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 13 jun 2022, 18:37

Kockoglavi je napisao/la:
13 jun 2022, 18:12
Benko123 je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:

E Benko neka si mu rekao, i ja citam i ne vjerujem sta lik pise.
Juce je piso da trebamo kupit grbavicu na aukciji i na njoj igrat :rol:

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 13 jun 2022, 18:38

Ghost67 je napisao/la:
13 jun 2022, 18:13
Marin moze biti bas pojacanje ili teski flop, nadam se da ce bit ovo prvo :D Ajmo sad nekog špica nać, nekog ubicu koji je dat 10+ golova.
Vidjecemo sve. Mozda se i isplati. Pitanje je kolika mu je plata.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 13 jun 2022, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Generation74
Kontakt:

Post Postao/la Generation74 » 13 jun 2022, 18:38

Nema sanse da bi dovodili patrljka, a najavljivali velike stvari. Za sada ovo dobro ide. Nisu neka marketinski zvucna imena ali su za nase uslove i vise nego odlicni igraci. Ovaj Marin je zestok osigurac na terenu. Malo sam pregledao njegove klipove na YTB i mogu reci da sam prijatno iznenadjen. Lik se nadavao golova u LP i LE, a igra u odbrani. Trpao je Benfiki, Dinamu Iiz Kijeva, Slaviji iz Praga…a ruku na srce 95% igraca iz ove lige su protiv tih timova igrali na Plejstejsnu. Samo da ga zdravlje posluzi bice on ako Bog da za navijackog trofeja. Nadam se da ce jedan od golmana i spica biti bomba, pa da se malo i tribine napune.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jun 2022, 18:41

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 13 jun 2022, 18:41

Samozdravlje je napisao/la:
13 jun 2022, 18:03
Evo kako bih Sarajevo volio:

1. Oformiti tim sa najboljim sto BiH ima(jedno 15 imena). Ne, ne mislim da samo oni budu startnih 11, ali da okupimo reprezentaciju kao ona sto u Aziji uze onaj turnir.
2. Pet stranaca do 27 god., ako ne moze iz J.Amerike i Afrike onda iz komsiluka, bas kao Ikic, Sevelj i Cirjak. Oni bi morali biti bolji od ovih 15 domaci.
3. Ostalo popuniti iz Akademije

Svakako bi prioritet bili ovi pod 1. i 3.
Jednostavno oslabis konkurenciju, a sebe ojacas.
Slažem se u potpunosti, to bi bio neki idealan projekat, ajmo reći. Pokupiti sve najbolje mlade igrače u BiH, pa lagano gurat. Zadrzavat kostur ekipe, svake godine jedan dobar trasfer i mislim da bi kroz neki realan vremenski period zaista mogli napraviti puno.
Ovo za slabljenje drugih, uvijek me podsjeti na CZ, ljudi su bukvalno kupili Radeta Savića samo da ne igra kod nas :urnebes:

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 13 jun 2022, 18:42

Ima li i u čijim planovima mladih igrača, ili smo ih već ****? :D

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 13 jun 2022, 18:45

Pantelic u Velezu?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jun 2022, 18:48

vedinjo98 je napisao/la:
13 jun 2022, 18:45
Pantelic u Velezu?
Doveo si Ikica na njegovu poziciju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 jun 2022, 18:58

vedinjo98 je napisao/la:
Pantelic u Velezu?
Momak pametno uradio, vidio konkurenciju kod nas i Borca.
Po meni steta, odlican igrac.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 13 jun 2022, 19:18

ledesma je napisao/la:
13 jun 2022, 18:36
Imam osjecaj da sve kupimo, sto nam dođe pod ruku ili preporuku, bez neke vizije i plana...

Nadam se da se varam, i da je sve ovo planski i smisljeno.
Nema ni jednog upitnika kod nijednog igrača sem Anicica

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jun 2022, 19:19

Sabinho je napisao/la:
13 jun 2022, 18:58
vedinjo98 je napisao/la:
Pantelic u Velezu?
Momak pametno uradio, vidio konkurenciju kod nas i Borca.
Po meni steta, odlican igrac.
Velika greška sto se nije doveo.
Na svakoj poziciji nam treba po dva kvalitetna igraca.
On i Ikic bi bili jedan drugom velika konkurencija , a time tjeras igrace da na svakoj utakmicu daje 100 %.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, Proximic i 25 gostiju.