E Benko neka si mu rekao, i ja citam i ne vjerujem sta lik pise.Benko123 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 17:54Izvini druze sto cu ti ovo reci, citam duze vremena sta pises. Al razumijes se u fudbal ko mara u kriv quracPitar6785 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 17:44Nadam se da su ovo sve zelje Fedje, da nisu neka menagerske igre. Dobro je sto skoro svaki igrac im ugovor sa znakom plus. Jer to je recept za uspjeh. Budesli Benko cekate produzenje najvjerovatnije i veca zarada, budesli parmakovski ili neki moralista noga
E sad treba dovest 2 spica koji ce dat +12 golova u sezoni i sigurno uz podrsku i fer takmicenje mozemo bit ravnopravan takmac za zrinjskim za titulu.
Fedju i igrace podrzat, kad bude najteze ako kad rezovi nebud odgovarali treba stat uz klub i dat podrsku podstrek ekipi. Jer upravo mi radimo kontra. Mi inace (nasa filozofija) kad ide dobro mi smo uz igrace i ss cim malo krene lose mi smo vjetar i prsa igracima, moramo to promjenit, i radi ekipe a i radi Fedje jer on je ne iskusan trener posebno ako bi se okrenuli prema njemu on bi se raspo i zavrsicemo gore nego sa Jesicem. Fedja zna radit treneraki poso i radi posteno za ono sto je placen i po meni njegov stil fudbala je najbolji dosad sto se igrao u plbh, upravo treneri i negaje taj stil upravo sto je naj zahtjevni i nateze ga je igrat al tereni ce se brzo popravit tako da i to ide na ruku fedji
Minus Fedjin je lizanje sa ivanovim sinom
Pitanje za FEDJU ZASTO NIJE OTJERO I AHMETA KRSTE JE ISPLATIVI OD AHMETA. On zamene nije nista ceca legenda od makedonske prevare??
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Marin moze biti bas pojacanje ili teski flop, nadam se da ce bit ovo prvo
Ajmo sad nekog špica nać, nekog ubicu koji je dat 10+ golova.

Marin 2 sezone - 3 utakmice. To je zabrinjavajuće. Kakav god igračina bio , ovo je Mac sa dvije oštrice dovesti takvog igraca
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Koliko je Miličević igrao prije dolaska kod nas ?
Ured pa ista situacija bila, povrijeđen, bez utakmica, ovo ono... na kraju Mili i do repke došao.
Bravo za Hadžiju i Feđu ! Šarajte dalje
Ured pa ista situacija bila, povrijeđen, bez utakmica, ovo ono... na kraju Mili i do repke došao.
Bravo za Hadžiju i Feđu ! Šarajte dalje

Hajd makar mu je pravopis betonBenko123 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 17:54Izvini druze sto cu ti ovo reci, citam duze vremena sta pises. Al razumijes se u fudbal ko mara u kriv quracPitar6785 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 17:44Nadam se da su ovo sve zelje Fedje, da nisu neka menagerske igre. Dobro je sto skoro svaki igrac im ugovor sa znakom plus. Jer to je recept za uspjeh. Budesli Benko cekate produzenje najvjerovatnije i veca zarada, budesli parmakovski ili neki moralista noga
E sad treba dovest 2 spica koji ce dat +12 golova u sezoni i sigurno uz podrsku i fer takmicenje mozemo bit ravnopravan takmac za zrinjskim za titulu.
Fedju i igrace podrzat, kad bude najteze ako kad rezovi nebud odgovarali treba stat uz klub i dat podrsku podstrek ekipi. Jer upravo mi radimo kontra. Mi inace (nasa filozofija) kad ide dobro mi smo uz igrace i ss cim malo krene lose mi smo vjetar i prsa igracima, moramo to promjenit, i radi ekipe a i radi Fedje jer on je ne iskusan trener posebno ako bi se okrenuli prema njemu on bi se raspo i zavrsicemo gore nego sa Jesicem. Fedja zna radit treneraki poso i radi posteno za ono sto je placen i po meni njegov stil fudbala je najbolji dosad sto se igrao u plbh, upravo treneri i negaje taj stil upravo sto je naj zahtjevni i nateze ga je igrat al tereni ce se brzo popravit tako da i to ide na ruku fedji
Pitanje za FEDJU ZASTO NIJE OTJERO I AHMETA KRSTE JE ISPLATIVI OD AHMETA. On zamene nije nista ceca legenda od makedonske prevare??
ISTINA ZA VEDRANA!
Sta brat Rahman kaže na posljednje pojacanje
FC United Of Manchester !
Šta ja?Lecler je napisao/la: ↑13 jun 2022, 18:25Hajd makar mu je pravopis betonBenko123 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 17:54Izvini druze sto cu ti ovo reci, citam duze vremena sta pises. Al razumijes se u fudbal ko mara u kriv quracPitar6785 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 17:44Nadam se da su ovo sve zelje Fedje, da nisu neka menagerske igre. Dobro je sto skoro svaki igrac im ugovor sa znakom plus. Jer to je recept za uspjeh. Budesli Benko cekate produzenje najvjerovatnije i veca zarada, budesli parmakovski ili neki moralista noga
Imam osjecaj da sve kupimo, sto nam dođe pod ruku ili preporuku, bez neke vizije i plana...
Nadam se da se varam, i da je sve ovo planski i smisljeno.
Nadam se da se varam, i da je sve ovo planski i smisljeno.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Još 33 dana!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Juce je piso da trebamo kupit grbavicu na aukciji i na njoj igratKockoglavi je napisao/la: ↑13 jun 2022, 18:12E Benko neka si mu rekao, i ja citam i ne vjerujem sta lik pise.Benko123 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 17:54Izvini druze sto cu ti ovo reci, citam duze vremena sta pises. Al razumijes se u fudbal ko mara u kriv quracPitar6785 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 17:44Nadam se da su ovo sve zelje Fedje, da nisu neka menagerske igre. Dobro je sto skoro svaki igrac im ugovor sa znakom plus. Jer to je recept za uspjeh. Budesli Benko cekate produzenje najvjerovatnije i veca zarada, budesli parmakovski ili neki moralista noga

Vidjecemo sve. Mozda se i isplati. Pitanje je kolika mu je plata.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 13 jun 2022, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- Generation74
- Kontakt:
Nema sanse da bi dovodili patrljka, a najavljivali velike stvari. Za sada ovo dobro ide. Nisu neka marketinski zvucna imena ali su za nase uslove i vise nego odlicni igraci. Ovaj Marin je zestok osigurac na terenu. Malo sam pregledao njegove klipove na YTB i mogu reci da sam prijatno iznenadjen. Lik se nadavao golova u LP i LE, a igra u odbrani. Trpao je Benfiki, Dinamu Iiz Kijeva, Slaviji iz Praga…a ruku na srce 95% igraca iz ove lige su protiv tih timova igrali na Plejstejsnu. Samo da ga zdravlje posluzi bice on ako Bog da za navijackog trofeja. Nadam se da ce jedan od golmana i spica biti bomba, pa da se malo i tribine napune.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Slažem se u potpunosti, to bi bio neki idealan projekat, ajmo reći. Pokupiti sve najbolje mlade igrače u BiH, pa lagano gurat. Zadrzavat kostur ekipe, svake godine jedan dobar trasfer i mislim da bi kroz neki realan vremenski period zaista mogli napraviti puno.Samozdravlje je napisao/la: ↑13 jun 2022, 18:03Evo kako bih Sarajevo volio:
1. Oformiti tim sa najboljim sto BiH ima(jedno 15 imena). Ne, ne mislim da samo oni budu startnih 11, ali da okupimo reprezentaciju kao ona sto u Aziji uze onaj turnir.
2. Pet stranaca do 27 god., ako ne moze iz J.Amerike i Afrike onda iz komsiluka, bas kao Ikic, Sevelj i Cirjak. Oni bi morali biti bolji od ovih 15 domaci.
3. Ostalo popuniti iz Akademije
Svakako bi prioritet bili ovi pod 1. i 3.
Jednostavno oslabis konkurenciju, a sebe ojacas.
Ovo za slabljenje drugih, uvijek me podsjeti na CZ, ljudi su bukvalno kupili Radeta Savića samo da ne igra kod nas

-
- Kontakt:
Ima li i u čijim planovima mladih igrača, ili smo ih već ****? 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Momak pametno uradio, vidio konkurenciju kod nas i Borca.
Po meni steta, odlican igrac.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Velika greška sto se nije doveo.
Na svakoj poziciji nam treba po dva kvalitetna igraca.
On i Ikic bi bili jedan drugom velika konkurencija , a time tjeras igrace da na svakoj utakmicu daje 100 %.