RSD Velež - Igrački kadar i transferi
- The_Target
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
likovi osvojili ligu sa 27 bodova vise od drugog na tabeli i sada sredjuju pojacanja za iducu sezonu a mi zavrsili peti i nama ne trebaju pojacanja...koma...da se barem sredstva preusmjeravaju u stadion...ovo nije komentar iz zle namjere nego iz lojalnosti prema Velezu i ocekivanjima da podignemo klub na visi nivo
Rođeni brato
Lakapo ljudi lakapo….cemu srklet? cemu zagledavanje u sta radi komsinica, pardon susjetka?? Libo nas tuki za medjugorce kao i za sve ostale, dajte malo vjere i strpljenja u nas i nas klub, vjerujem da mi nismo u zaostatku nikakvom! Sve ce se srediti vrlo br8o believe you me

stiPu pojačanja.. srijeda ždrijeb KL 

Daj nam Feyenoord da se igramoo 

Dobro si cini mi se ti ovo ubo. Izgleda da ćeš samo Morrisa fulati.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 00:11Haskic
Dzafic Andjusic Dzankovic
Radovac Sadikovic
Radovic Morris Bajric Ovcina
Bogdanovic
Trener: Amar Osim
Sadiković i Dzafić nisu daleko od Veleža.
Mostar u srcu, Velež do groba!
Trebao je Morris kod nas….djemba je napisao/la: ↑12 jun 2022, 19:22Dobro si cini mi se ti ovo ubo. Izgleda da ćeš samo Morrisa fulati.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 00:11Haskic
Radovac Sadikovic
Bogdanovic
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Darko Lazić umjesto Morisa i eto ga.djemba je napisao/la: ↑12 jun 2022, 19:22Dobro si cini mi se ti ovo ubo. Izgleda da ćeš samo Morrisa fulati.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 00:11Haskic
Radovac Sadikovic
Bogdanovic
Moja želja ne pregovara uprava da razjasnimo

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Nije ni Moris bio daleko ali jeb.iga Slovenija je na žalost atraktivnija.djemba je napisao/la: ↑12 jun 2022, 19:22Dobro si cini mi se ti ovo ubo. Izgleda da ćeš samo Morrisa fulati.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 00:11Haskic
Radovac Sadikovic
Bogdanovic
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Pa ako ne vidis da klub dizemo iz godine u godinu onda jbg. Pa raspitaj se kolika je plata data Ovcini npr. tu platu prije 2 godine nismo mogli ni zamisliti. Najvaznije igrace mozemo zadrzati, to prije nismo mogli. Niko nije rekao da nam ne trebaju pojacanja, pojacanja ce doci, a neki su vec dogovoreni.The_Target je napisao/la: ↑12 jun 2022, 18:35likovi osvojili ligu sa 27 bodova vise od drugog na tabeli i sada sredjuju pojacanja za iducu sezonu a mi zavrsili peti i nama ne trebaju pojacanja...koma...da se barem sredstva preusmjeravaju u stadion...ovo nije komentar iz zle namjere nego iz lojalnosti prema Velezu i ocekivanjima da podignemo klub na visi nivo
Zadnja izmjena: Rodjeni81, dana/u 12 jun 2022, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Čini mi se da je Sadikovic jako blizu, da bi mogao kod nas. Pola naseg tima ga prati na insta, a i on je objavio story neceg sto lici na Neretvu (nadam se
)

Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
-
- Kontakt:
Ma mi smo u super stanju.
Pogledajte Želju,Slobodu ,Široki će vjerojatno igrati sa mlađim igračima sve što je valjalo otišlo, Tuzla ne znam koga će dovesti al najbolji igrači su im otišli.
Do sad Borac, Sarajevo,komšije i mi uz par pojačanja to bi trebala borba biti.
Pogledajte Želju,Slobodu ,Široki će vjerojatno igrati sa mlađim igračima sve što je valjalo otišlo, Tuzla ne znam koga će dovesti al najbolji igrači su im otišli.
Do sad Borac, Sarajevo,komšije i mi uz par pojačanja to bi trebala borba biti.
I Mostarske kiše kao da su stale
-
- Kontakt:
Jablanicko jezero, mjesto Donje Paprasko hahahahahah
Rođen u Mostaru u najljepše doba,
Mostar u srcu Velež do groba!
Mišljenja sam da bi Damke mogao lijepo kod nas napredovati, te dodatno karijeru obogatiti, kao što je slučaj bio sa Radovcem. Došao kao ? ,a postao nosioc igre
Dovođenje Džafića, Sadikovića i Senića bi bilo vrh vrhova za naše uslove 

Isto mislimo. Brandaa smo doveli kao anonimusa, Hareta, pa i Muliću smo oživjeli karijeru, Radovcu isto. Mislim da se fino radi u klubu i napredak je bas vidljiv. Jos samo da nekog boljeg stopera dovedemo, mozda cak i dva, bas nam skripi na tom mjestu. Za ostalo se ne bojim
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
-
- Kontakt:
Treba Fejsala vratit
Rođen u Mostaru u najljepše doba,
-
- Kontakt:
I ja sam ubijedjen da ce Dzankovic biti odlican naredne sezone, tacno se vidi koliko mu je onaj go protiv Slobode dao samopouzdanja. Ako dobro starta sezonu mogao bi biti prvotimac lagano bez obzira na U21 pravilo.radovac99 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 17:12Očekujem da nam Bajrić i Džanković budu starteri naredne sezone. Tu su još Ribić, Šikalo, Sijamija pa i Drina. Amar je u intervju spomenuo u21 pravilo, svjestan je i on toga naravno. Valjalo bi još bar dva u21 igrača dovesti (po meni jedan koji će biti lijevi bek, rezerva za Radovića, a drugi neka bude krilo ili desni bek možda).
Vjerujem u Bajrića i Džankovića i očekujem dosta od njih. Pogotovo Armana, daje mi taj nekakav Vinicius vajb. Svi su se prije smijali Viniu i govorili da je nesposoban pred golom ili u završnici itd. Ne kažem sad da će Džanković baš tako eksplodirati kao što je Vinicius ove sezone al vidljiv napredak u igri to sigurno. Pružimo podršku i priliku da se dokaže (kao i ovih ostalih).
I Sikala treba forsirati, svaki put kad je dobio priliku vrhunski je odigro.
-
- Kontakt:
Sikalo ce aBd biti ko beton 

Slažem se u potpunosti. Šikalo definitivno ima jako dobar potencijal, trebaju ozbiljno računati i na njega. Po meni je trenutno spremniji od Drine za prvu postavu.ZauvijekSamoVelez je napisao/la: ↑13 jun 2022, 01:13I ja sam ubijedjen da ce Dzankovic biti odlican naredne sezone, tacno se vidi koliko mu je onaj go protiv Slobode dao samopouzdanja. Ako dobro starta sezonu mogao bi biti prvotimac lagano bez obzira na U21 pravilo.radovac99 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 17:12Očekujem da nam Bajrić i Džanković budu starteri naredne sezone. Tu su još Ribić, Šikalo, Sijamija pa i Drina. Amar je u intervju spomenuo u21 pravilo, svjestan je i on toga naravno. Valjalo bi još bar dva u21 igrača dovesti (po meni jedan koji će biti lijevi bek, rezerva za Radovića, a drugi neka bude krilo ili desni bek možda).
Vjerujem u Bajrića i Džankovića i očekujem dosta od njih. Pogotovo Armana, daje mi taj nekakav Vinicius vajb. Svi su se prije smijali Viniu i govorili da je nesposoban pred golom ili u završnici itd. Ne kažem sad da će Džanković baš tako eksplodirati kao što je Vinicius ove sezone al vidljiv napredak u igri to sigurno. Pružimo podršku i priliku da se dokaže (kao i ovih ostalih).
I Sikala treba forsirati, svaki put kad je dobio priliku vrhunski je odigro.
Šta mislite da pokušamo dovesti Dženisa Beganovića iz Sloboda? Negdje sam vidio da mu ističe ugovor, a početak prošle sezone je poprilično dobro odradio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.