Ma nije propalo ali cemo morati jos sacekati
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pet izmjena je olakšalo posao nogometašima koji su se vratili s pauze i tako treneri nisu imali problema kao kada se igrao nogomet s tri izmjene.
Međutim, ovo pravilo bilo je proizvoljno, odnosno nogometni savezi su ga mogli uvesti ukoliko su htjeli, pa se tako u brojnim zemljama igralo s tri izmjene, poput "kolijevke nogometa" Engleske. Od sutra više neće biti tako.
Na sastanku Izvršnog odbora FIFA-e i IFAB-a, koji zajedno donose nogometna pravila, sutra će biti ozvaničeno pravilo pet izmjena u svim profesionalnim nogometnim ligama.
Međutim, ovo pravilo bilo je proizvoljno, odnosno nogometni savezi su ga mogli uvesti ukoliko su htjeli, pa se tako u brojnim zemljama igralo s tri izmjene, poput "kolijevke nogometa" Engleske. Od sutra više neće biti tako.
Na sastanku Izvršnog odbora FIFA-e i IFAB-a, koji zajedno donose nogometna pravila, sutra će biti ozvaničeno pravilo pet izmjena u svim profesionalnim nogometnim ligama.
Valjda smo uspjeli nagurati na cener igraca koji ce biti prisutni.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Samir Bekrić će produžiti ugovor sa Željezničarom na još godinu dana, a nakon toga će ostati u sportskom sektoru Željezničara, saznaje ****.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da se Tramp vrati onda on potpisuje papire.
Mene iznenadilo sto su Bender i Galic odlucili ostati. Mogli su sigurno negdje bar u nasoj ligi igrati i imati redovna primanja.
Ovo ostalo sto ostaje, vecinom skart i nemaju drugih opcija. Situacija je takva da cak ni zeko ne zeli vise igrati. Ovo sa investitorom i strateskim partnerom ce biti gotovo mozda 2025. Jos kad se onaj sutra krene derati “razvali mu zube” …. Cirkus i smijurija
Biće i na probi neki igrači tako da će nas biti

Na sutrašnjem treningu se očekuje nekoliko igrača koji će biti na probi u Željezničaru.
-
- Kontakt:
Ili je štrampla napravio više nikova ili neki pokušavaju biti duhoviti.
Nevjerovatno kako neko moze otvoriti vise nickova i pisati sam sa sobom, samo kao da se njegova poruka bolje cuje, a ono isti mentalni bolesnik pise.
Ti kad citas rekao bi svaki dan po 20 clanaka sa imenima, a ono jedva dva clanka - Santos noc prije i Haracic i to u istom clanku.Mnoga imena se posljednjih dana povezuju sa dolaskom na Grbavicu, ali ostaje da se vidi ko će se od njih pojaviti na sutrašnjoj prozivci ili tokom priprema Plavih.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne bi me cudilo da Zeric opet okusa srecu
- StrikeWarzone
- Kontakt:
On,Dacić,Mujagić, Kenan Delić,Veca.

Širok asortiman vedeta.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- Hadersfild
- Kontakt:
Haracic bi mogao biti pun pogodak. Besplatna opcija s kojom bi mogli itekako profitirati, iskreno kvalitetnije mi djeluje od indisponiranog Vucenovica.
Fin CV iza sebe ima, nastupao je i u HNLu, pa je zbog teze ozljede bio dugo van terena, sto je i bio razlog povratka u Gabelu, gdje je dokazao svoju kvalitetu, sa statistikom najboljeg strijelca lige.
Haracic
Santos Stilic Subasic
^Ovo bi upravo mogao biti pun pogodak, spoj mladosti i iskustva, gdje bi Stilic sa svojim potezima mogao dobro “nasopati” navedene igrace.
Da li se iko ozbiljnije spominje u veznom redu? Ne procitah nista vele, jedino da je Sadikovic u BiH, eh sad, koliko smo u mogucnosti da ga dovedemo?
Sta se desava sa Kemalom Osmankovicem? Nestao je totalno sa fudbalske karte… Neko napisa nesto i u vezi Hirosa, trac ili!?
Fin CV iza sebe ima, nastupao je i u HNLu, pa je zbog teze ozljede bio dugo van terena, sto je i bio razlog povratka u Gabelu, gdje je dokazao svoju kvalitetu, sa statistikom najboljeg strijelca lige.
Haracic
Santos Stilic Subasic
^Ovo bi upravo mogao biti pun pogodak, spoj mladosti i iskustva, gdje bi Stilic sa svojim potezima mogao dobro “nasopati” navedene igrace.
Da li se iko ozbiljnije spominje u veznom redu? Ne procitah nista vele, jedino da je Sadikovic u BiH, eh sad, koliko smo u mogucnosti da ga dovedemo?
Sta se desava sa Kemalom Osmankovicem? Nestao je totalno sa fudbalske karte… Neko napisa nesto i u vezi Hirosa, trac ili!?
Kult glavnog grada.
Mi Dadu i Hirosa ne mozemo ni na igrici dovesti. Produzili smo ugovor sa Bekricem tako da nam to svima treba biti pokazatelj u kojem pravcu idemoHadersfild je napisao/la: ↑12 jun 2022, 21:15Haracic bi mogao biti pun pogodak. Besplatna opcija s kojom bi mogli itekako profitirati, iskreno kvalitetnije mi djeluje od indisponiranog Vucenovica.
Haracic
Santos Stilic Subasic
-
- Kontakt:
Ja kontam za Bendera i Galica da im je to dobar potez jer ce ostati u prvoj postavi, realno dobro su se uklopili i ko zna kako bi se snasli da sada predju u neki drugi premijerligaski klub. Vise mi je izvjesno da ce na zimu ganjati da odu u Europu i hvala im sto su ostali kad je najteze ako tako odluce.MrkiMedo je napisao/la: ↑12 jun 2022, 19:58Mene iznenadilo sto su Bender i Galic odlucili ostati. Mogli su sigurno negdje bar u nasoj ligi igrati i imati redovna primanja.
Ovo ostalo sto ostaje, vecinom skart i nemaju drugih opcija. Situacija je takva da cak ni zeko ne zeli vise igrati. Ovo sa investitorom i strateskim partnerom ce biti gotovo mozda 2025. Jos kad se onaj sutra krene derati “razvali mu zube” …. Cirkus i smijurija
Sto se Zeca tice, moje misljenje je da taj covjek trosi psre kluba sjedeci na klupi. Kada je tek dosao odlican je bio i onda je skontao da nece igrati po livadama. Sjecam se i jednog intervjua gdje je rekao da je ipak mozda trebao ostati jos par godina u inostranstvu pa se onda vratiti. On jeste klasa, ali kada hoce da igra. Ako ce kod nas sjediti na klupi i onih 20ak min na kraju mrljavo odigrati viseci u ofsajdu, sto se mene tice ako ode ostat ce vise para za platu bar dvojici mladjih talenata, pa makar i fulili s njima. Na kraju krajeva Buki i Dzelo bi isto tako mogli odigrati zadnjih 15ak min i vise bi se dali i vjerujem cak i vise doprinijeli, a godine...
Zec ti je ovu sezonu igrao za skoro dzaba,uopće nije bio neki trošak. Zec je majstor i za Bukija i Dzelu,gdje ćeš to porediti s igračem koji je čitavu karijeru igrao vani na visokom nivou. I pored svega toga on više nije za ozbiljan fudbal. Hvala njemu što je došao u nas klub,kako god.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.