English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Dajem glavu na panj ako si pogledao 5 utakmica u kojima je taj Darwin igrao. Mislim da nikome nije jasno šta ti želiš reći? Ako zabije 20+, fudbal je u kanalu i ostaje fakt da je Darwin panj, ali zato ako zabije 7 golova, i dalje ostaje fakt da je Darwin panj? Svaka čast, ti si već sada pogodio sa prognozom.
41:34
Nisam gledao nijednu. Ustvari samo onu protiv Barce u LP.
Dovoljno je bilo pogledati taj meč i zaključiti da je igra u polju na niskom nivou. I pored svega toga, činjenica da je jak finišer biće dovoljna za 20ak golova u svim takmičenjima po sezoni.
Dovoljno je bilo pogledati taj meč i zaključiti da je igra u polju na niskom nivou. I pored svega toga, činjenica da je jak finišer biće dovoljna za 20ak golova u svim takmičenjima po sezoni.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Sam se sa sobom brat ne slaze. 
Top mi je sto je ovakvom jakom oku dovoljna jedna utakmica.
Skloni se Jurgene.

Top mi je sto je ovakvom jakom oku dovoljna jedna utakmica.
Skloni se Jurgene.

Zadnja izmjena: gaston, dana/u 12 jun 2022, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Pogledao jedan meč i to je dovoljno. Haj znj

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Darwin 40+ golova u sljedecoj sezoni, cujemo se momci
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Kakve je uopće situacija s Gylfijem, jel može nastupati u EPL
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ma niko ga nije pratio. Ni skauzeri ni bilo ko.
Što je i dobro jer i mene zanima kako će se snaći. Ovako na prvu ima građu za lige. Ako je onaj hrast Weghorst na momente izgledao kao dobar igrač, ne znam zašto bi sa ovim Darwinom bilo drugačije?
41:34
Kakva je razlika izmedju Portugalske i Francuske lige? Tu su sa jacinom lige a eto Mbappe kad siluje Metz, Angers, Lorient i slicne e to je igracina a Darwin je panj jer eto igra u Portugalskoj ligi a vece uspjehe napravili Porto, Benfica u Ligi prvaka u Zadnjih 20 godina
Tu su negdje mbappe i darwin
Postavio je Lukaku standarde za ove skupocjene centarfore, ako njega nadmaši, mi smo zadovoljni.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pustiti Origi-ja na free i pljunuti 100mil na igraca slicnog tipa je Carrol u najavi.AlanSmith14 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 14:49Lošija verzija Andy Carrola. Jedino što ne želim u ovom prelaznom roku Unitedu je nahajpani Darwin i jezivo precijenjeni D.Rice (iako bi momak bio pojačanje za trenutni United).
Darwin ima nepopravljivo lošu tehniku. Graniči sa Lukakuovom ograničenošću.
Taj ako odigra sezonu sa 20 golova u EPL, fudbal je u kanalu.
Bilo ko da je napadač Liverpoola dao bi 10-15 golova bez problema, tako da mu predviđam takvu statistiku. Posebna diskusija bi bila o tome da li Klopp želi promijeniti stil igre od naredne sezone. Ono što je do sada igrao, sa ovim u napadu neće ići.
4-IN-A-ROW
werner i lukaku nisu zajedno zabili 10 golova a 160m cijena
znaci petak da bude kao oni
Inace Haaland ima savrsenu tehniku
Pogledali klip gdje je lik izvukao 3min video iz citave karijere i to je dokaz kao losa tehnika
Van Dijk was so impressed that he named him alongside Sergio Agüero, Lionel Messi, Kylian Mbappé and Erling Haaland as one of the most difficult strikers he had played against
samo sta kaze GOAT stoper 

znaci petak da bude kao oni

Inace Haaland ima savrsenu tehniku

Pogledali klip gdje je lik izvukao 3min video iz citave karijere i to je dokaz kao losa tehnika

Van Dijk was so impressed that he named him alongside Sergio Agüero, Lionel Messi, Kylian Mbappé and Erling Haaland as one of the most difficult strikers he had played against

Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 12 jun 2022, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Postavlja se pitanje da li klopp sada smije kukati kada je u top 3 transfera po cijeni :golmana,branica i napadača neko na koga je on potrosio pare.
Nisam siguran koliko visoko kotira i vezni,keita u toj priči
Nisam siguran koliko visoko kotira i vezni,keita u toj priči
- HuseinKapetan9
Goat stoper nakon 2-3 top sezone?

Poslije povrede nije ni 50 posto isti igrac, i u finalu LP se osramotio
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Ovaj Husein pravo zanimljiv mali, al ne treba mu zamjerit na raspustu je trenutno pa ubija vrijeme pricajuci o Liverpoolovim igracima, samo tako nastavi bice nesto od tebe