Hahahahah ovo su meni radili i ja sad trolam na forumuobrijanopile je napisao/la: ↑12 jun 2022, 14:41Sto ba trolas? Je li te to ispunjava? To meni samo pokazuje da si ti u svom odrastanju bio maltretiran od strane svojih roditelja ili tvojih vršnjaka.
Pa si se sad dograbio foruma i tastature pa lupetas...
Odmori malo... Zbog takvih kao ti dosta dobrih forumasa nikako vise ne piše na ovom forumu.
Živ bio, ohani malo...
I nije istina da smo većinom igrali u grupama od 6 ekipa, vec smo većinom igrali u grupama od 5 ekipa.
Sad je lako doći do tog podatka, odes na Internet i nadjes.
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Ponekad se ga njega napise da igra u Bundesligi.Arnelv52 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 14:45Nisam znao da imamo igrača u Salzburgu. A razlika izmedju Sturma i Ferencvarosa je jedino u lakšem zapošljavanju poslije karijere.Zukanovic je napisao/la: ↑12 jun 2022, 08:53Ja ne znam sto se uvijek prica ta glupost. prvo nije toliko bitno u kojim klubu ko igra. jedino je bitno da imas tim na terenu i selektora koji zna svoj posao. Pricas za igraca iz " Ferencvaroša, Malmea, Kluža, Dinama, Konjaspora ili Eupena." jesto to MTK Budapest , Tobol Kostanay ,Buducnost Podgorica, FK Sutjeska Niksic i Incheon United bolji? naravno da nisu. ali su oni ekipa na terenu kod nas igraju 11 igraca i 0 ko ekipa.
i drugo selektor je kriv sto igraju te igraci iz ti klubova. sto mora igrati igrac iz Kluza kad imas igraca iz Salzburga? sto mora igrati jeden iz Ferencvarosa kad imas igraca iz Sturma.

Onda ih imamo dvojcu.TheChief je napisao/la: ↑12 jun 2022, 14:55Ponekad se ga njega napise da igra u Bundesligi.Arnelv52 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 14:45Nisam znao da imamo igrača u Salzburgu. A razlika izmedju Sturma i Ferencvarosa je jedino u lakšem zapošljavanju poslije karijere.Zukanovic je napisao/la: ↑12 jun 2022, 08:53Ja ne znam sto se uvijek prica ta glupost. prvo nije toliko bitno u kojim klubu ko igra. jedino je bitno da imas tim na terenu i selektora koji zna svoj posao. Pricas za igraca iz " Ferencvaroša, Malmea, Kluža, Dinama, Konjaspora ili Eupena." jesto to MTK Budapest , Tobol Kostanay ,Buducnost Podgorica, FK Sutjeska Niksic i Incheon United bolji? naravno da nisu. ali su oni ekipa na terenu kod nas igraju 11 igraca i 0 ko ekipa.
i drugo selektor je kriv sto igraju te igraci iz ti klubova. sto mora igrati igrac iz Kluza kad imas igraca iz Salzburga? sto mora igrati jeden iz Ferencvarosa kad imas igraca iz Sturma.![]()

Meni ta nedobronamjernost najviše smeta. 80% komentara ovde protiv Peteva vidiš da nisu iz najbolje namjere nego je u pitanju sve drugo od životnih frustracija, navijanja za Barbareza, navijanja protiv Vice, navijanje protiv domaćih, navijanje protiv dijaspore, navijanje za dijasporu, tersanje jer ljudi misle da ako tersaš da izgledaš pametniji itd. a u svemu nigdje reprezentacije.
Treba vas slusati i korupciji dati podrsku. 

Svaka cast za ono samaranje Ibrulja na twitteru.Virtu4l je napisao/la: ↑12 jun 2022, 08:41Znaš kako, evo recimo ja ga branim, ali iz nekih drugih razloga, mada kad pogledam tabelu mogao bih braniti i rezultate koje ostvaruje.
Kao prvo, ekipa je limitirana, nikad slabija i vode se retardirane polemike zašto je stavio ovog igrača, a nije onog, a obojica su ispodprosječni. Znači za većinu pozicija konkurišu slični, prosječni i ispodprosječni igrači tako da je generalno manje bitno kojeg ćeš staviti. To su oni klasični kritičari kojima samo daj da rokaju, da pljuju, neznalice.
Pa onda imaš ove koji bi pokeraša za selektora, oni imaju neke druge motive, idol im je Saša Ibrulj i slični licemjeri koji imaju lične motive. Ja bih recimo prije dao nekom random liku sa foruma da vodi reprezentaciju prije nego Barbarezu.
Realna slika je sasvim drugačija. Reprezentacija je limitirana, prosječna, i Petev ima najteži zadatak od svih selektora prije njega. Skoro da nemamo igrača koji je u top formi, a iza sebe imaš ove gore pobrojane koji očekuju da napraviš rezultat sa igračima Ferencvaroša, Malmea, Kluža, Dinama, Konjaspora ili Eupena.
Sa takvim igračima ne možeš nikoga izdominirati niti natrpati. Sa takvim igračima ideš utakmicu po utakmicu i na kraju gledaš samo rezultat. Svaka utakmica će biti ista, sa usponima i padovima gdje će protivnici imati svoje šanse, jer nismo, ponavljam NISMO toliko kvalitetniji od njih.
Tako da mi je Petev trenutno baš onakav selektor kakav nam je i tim, prosječan, i ne vidim nikoga ko bi od ove selekcije napravio Brazil kako ovi krezavi forumaši i onlajn kritičari očekuju.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Bugarski krimos i poznati sibicar je selektor vec 18 mjeseci, ali lik jos uvijek govori da je vazno da "postanemo tim". Kad cemo biti tim? Nakon 5 godina. Nema ideje, nema plana ni vizije, nakon 18 mjeseci mi ne znamo nikad prije utakmice koja je ta nasa igra? Koja formacija? Igraju oni koje na papir napise Vico krimos, drugi esalon su oni koji najbolje lizu supak nosonji i hvale ga preko medija. Statisticki najgori selektor ikada, ali opet sendvicari imaju izgovor za svaku nezgoodnu situaciju ili poraz.
Novinari niko nista ne smije da pita, ako se slucajno nadje neko sa ozbiljnijim pitanjem odmah ga nosonja napadne i ostala zgadija iz saveza. Prijete i ucjenjuju. Stakor igra na kartu merhametluka, pa onda sa "suznim ocima" trci pred kameru dok svaki mjesec kapne 33.000 BAM na racun za nikakav rad. Kaze iscrpljen
Novinari niko nista ne smije da pita, ako se slucajno nadje neko sa ozbiljnijim pitanjem odmah ga nosonja napadne i ostala zgadija iz saveza. Prijete i ucjenjuju. Stakor igra na kartu merhametluka, pa onda sa "suznim ocima" trci pred kameru dok svaki mjesec kapne 33.000 BAM na racun za nikakav rad. Kaze iscrpljen

Gledaj sta rade u Maroku Vahidu koji je selektorski gigant, koji je preporodio reprezentaciju Maroka i to zbog toga sto nije pozvao neke fudbalere. Nosonju bi u Maroku objesili za damu nakon nekoliko hefti.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Haj nek se neko potrudi i nađe taj klip, Boga vam dragog, ili da se barem prisjetite u kojem periodu je to rekao kad je snimao podkast pa da ja pokušam naći.
To bi bilo licemjerstvo 1/1 od ovog balvan novinara. I to snimljeno kako izlazi iz njegovih usta.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Nisam htio jače, dobar je on lik, ali previše lobira za pokeraša.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije bugarskoj varalici bilo svejedno kad mu Zuka postavio par pitanja poslije utakmice protiv rumuna, sav se preznojio, on bi njemu odbrusio al se sjeti konje Zuka 
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Šta znači "preporodio reprezentaciju Maroka"? Ispade sad Maroko bio kanta za nabijanje prije Vahida, pa došao on i preokrenuo sve. Maroko je igrao SP i prije 4 godine. Imaju ljudi možda i najbolju generaciju igrača u svojoj historiji.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne bih da ulazim u to kakva je osoba. On bi prvenstveno trebao da bude dobar novinar, a to ne moze biti ako nije objektivan.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Pa ne mozes samo bodove gledat..obrijanopile je napisao/la: ↑12 jun 2022, 14:41Sto ba trolas? Je li te to ispunjava? To meni samo pokazuje da si ti u svom odrastanju bio maltretiran od strane svojih roditelja ili tvojih vršnjaka.
Pa si se sad dograbio foruma i tastature pa lupetas...
Odmori malo... Zbog takvih kao ti dosta dobrih forumasa nikako vise ne piše na ovom forumu.
Živ bio, ohani malo...
I nije istina da smo većinom igrali u grupama od 6 ekipa, vec smo tu negdje sa tim brojem ekipama.
Sad je lako doći do tog podatka, odes na Internet i nadjes.
1.Vjerovatno najlosiji roster od svih selektora
2.Izuzetno zeznuta grupa gdje je cak i peti sesir bio neugodni Kazahstan
3.Covjek je bio na utakmicu do baraza za SP,po meni je recimo gore sto se Mesha izbrukao sa onakvim timom ili sto smo fulili euro kad smo bili prvi sesir..
4.Nekad smo imali vise bodova, al smo uredno ostajali bez sansi 3/4 kola prije kraja..valjda je cilj plasirat se a ne bit 4.sa dosta bodova
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
dobra postavka selektora sad za vikend,Crna gora ipak spada u sami vrh Evropskog i svjetskog nogometa i kad se uporedi s nasom ekipom mi smo nekvalitetni.Bod u gostima ko kuca,sad bod kuci protiv uvijek jake Finske koja zna namuciti i englesku ,brazil,njemacku i ostale velesile bit ce dovoljan za mirne vode.
Onda Bod protiv Hađijeve Rumunije koja je jako nezgodan protivnik to smo vidjeli i u Zenici ,samo oprezno.
Zadnje kolo napasti Crngorce pa sta bude,ako nam to ne uspije ,onda nista makar smo do zadnjeg kola isli na prvo mjesto,sretni ovi dupeuvlakuse,selektor zadovoljan,Vico presretan,tam da dobije mandat za jos kvalifikacija a mi cemo pricat kako nam je grozna generacija fuj ,kako igraju po nekim italijanskim,turskim,belgijskim,njemackim,engleskim ligama ,nemamo jednog Ronalda
Onda Bod protiv Hađijeve Rumunije koja je jako nezgodan protivnik to smo vidjeli i u Zenici ,samo oprezno.
Zadnje kolo napasti Crngorce pa sta bude,ako nam to ne uspije ,onda nista makar smo do zadnjeg kola isli na prvo mjesto,sretni ovi dupeuvlakuse,selektor zadovoljan,Vico presretan,tam da dobije mandat za jos kvalifikacija a mi cemo pricat kako nam je grozna generacija fuj ,kako igraju po nekim italijanskim,turskim,belgijskim,njemackim,engleskim ligama ,nemamo jednog Ronalda
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:

Covjek vam sve objasnio sta je ustvari problem i to u jednom postu i ja to danima isto objasnjavam ali ovde su ljudi toliko da ne kazem sta....
Da uopce ne razmatraju srž problema vec se hvataju nekih povrsnih nestrucnih analiza. Ne zanima meene kako mi guramo i kakav roster imamo, ne zanima me i to sto smo prvi i grupi jer svako ko iole poznaje nas i nas mentalitet zna da cemo kiksat kad bude najpotrebnije sve zbog toga sto gradimo kucu na truhlim temeljima.
Nas ovdje zanima neki konkretni pomaci, ideja, ocekivanja a toga nema nazalost a vi nadrkavajte svojim pametovanjem koliko hocete.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz