Juče sam bio na stadionu,i vidio igrače od "kvalitetnijih" nikoga sve juniori,malo sam pričao okolo svi kolutaju očima,kao priča je ok ALI...Sa Zebom imam zajedničkog prijatelja i onako kroz zezanciju mi je rekao daleko smo...Bliže je Igmanu...simonknows je napisao/la: ↑12 jun 2022, 07:11Eh ovako![]()
Jučer je bio sastanak sa svim igračima, a prozivka je u srijedu (ako nešto ne promijene).
Kažu da ne žure sa trenerom još uvijek, ali sad već kako vrijeme prolazi (jer se njima ne žuri) Vinko otpada, ali što se toga tiče imamo alternativu, ne brinite.
Zeba jeste bio u gradu, pregovara, ali nije još zvanično potpisao, uz to zvali su još jednog čovjeka da bude SD (poznat nam je od ranije).
Iskren da vam budem, ova uprava veze nema, kad treba podržati ja ću rado, ali ovo je strašno!![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Rekao je meni ovaj jedan stariji igrač u petak da će biti sastanci sa svima preko vikenda, tako da vjerovatno su juče nekad osim juniora bili i ovi stariji.Edin1982 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 07:40Juče sam bio na stadionu,i vidio igrače od "kvalitetnijih" nikoga sve juniori,malo sam pričao okolo svi kolutaju očima,kao priča je ok ALI...Sa Zebom imam zajedničkog prijatelja i onako kroz zezanciju mi je rekao daleko smo...Bliže je Igmanu...simonknows je napisao/la: ↑12 jun 2022, 07:11Eh ovako![]()
Jučer je bio sastanak sa svim igračima, a prozivka je u srijedu (ako nešto ne promijene).
Kažu da ne žure sa trenerom još uvijek, ali sad već kako vrijeme prolazi (jer se njima ne žuri) Vinko otpada, ali što se toga tiče imamo alternativu, ne brinite.
Zeba jeste bio u gradu, pregovara, ali nije još zvanično potpisao, uz to zvali su još jednog čovjeka da bude SD (poznat nam je od ranije).
Iskren da vam budem, ova uprava veze nema, kad treba podržati ja ću rado, ali ovo je strašno!![]()
Priča jeste ok, ali djela nisu, neka kažu koliko sad imaju dužni kome, neka kažu da su igračima za prozivku rekli "Nek' dođe ko hoće"

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- RollingPaper
- Kontakt:
simonknows je napisao/la: ↑12 jun 2022, 07:56Rekao je meni ovaj jedan stariji igrač u petak da će biti sastanci sa svima preko vikenda, tako da vjerovatno su juče nekad osim juniora bili i ovi stariji.Edin1982 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 07:40Juče sam bio na stadionu,i vidio igrače od "kvalitetnijih" nikoga sve juniori,malo sam pričao okolo svi kolutaju očima,kao priča je ok ALI...Sa Zebom imam zajedničkog prijatelja i onako kroz zezanciju mi je rekao daleko smo...Bliže je Igmanu...simonknows je napisao/la: ↑12 jun 2022, 07:11Eh ovako![]()
Priča jeste ok, ali djela nisu, neka kažu koliko sad imaju dužni kome, neka kažu da su igračima za prozivku rekli "Nek' dođe ko hoće"![]()
![]()

a prvenstvo za mjesec pocinje, ne mozemo mi bez show-a nekog
-
- Kontakt:
Ako je tako onda je strasno 

Ne sirite negativu,znaju ljudi sta rade 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Mi za sve imamo alternativu, je li možda Vlado Jagodić?simonknows je napisao/la: ↑12 jun 2022, 07:11Eh ovako![]()

-
- Kontakt:
Alternativa ima iza sebe plasman u Europu, reprezentativni staž, karakter, ugled, iskustvo, strategiju koja nam odgovara, kvalitet a pri tome puno manje zahtjevan nego Vinko.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 jun 2022, 09:35Mi za sve imamo alternativu, je li možda Vlado Jagodić?simonknows je napisao/la: ↑12 jun 2022, 07:11Eh ovako![]()
Inače Vlado i njemu slični mogu biti alternativa jednom Vinku. Može li kod nas bar nešto da bude koliko toliko normalno? Ako se neko čudo ne desi nama će još dobro biti da gledamo borbu za opstanak, samo da se opstane, jer kako je krenulo čini mi se imaju planove da ispadnemo.

-
- Kontakt:
Blaž Slišković, Baka! Taman dobro je rečeno samo gledati press poslije utakmice. Dobro eto otvoriti će i s njim pregovore, ali hoće li se dogovoriti, već su pregovarati i s Osimom i Vinkom, i niko nije došao!?simonknows je napisao/la: ↑12 jun 2022, 10:02Alternativa ima iza sebe plasman u Europu, reprezentativni staž, karakter, ugled, iskustvo, strategiju koja nam odgovara, kvalitet a pri tome puno manje zahtjevan nego Vinko.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 jun 2022, 09:35Mi za sve imamo alternativu, je li možda Vlado Jagodić?simonknows je napisao/la: ↑12 jun 2022, 07:11Eh ovako![]()
Inače Vlado i njemu slični mogu biti alternativa jednom Vinku. Može li kod nas bar nešto da bude koliko toliko normalno? Ako se neko čudo ne desi nama će još dobro biti da gledamo borbu za opstanak, samo da se opstane, jer kako je krenulo čini mi se imaju planove da ispadnemo.
![]()
-
- Kontakt:
Nisam rekao da je Bakatuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 jun 2022, 10:06Blaž Slišković, Baka! Taman dobro je rečeno samo gledati press poslije utakmice. Dobro eto otvoriti će i s njim pregovore, ali hoće li se dogovoriti, već su pregovarati i s Osimom i Vinkom, i niko nije došao!?simonknows je napisao/la: ↑12 jun 2022, 10:02Alternativa ima iza sebe plasman u Europu, reprezentativni staž, karakter, ugled, iskustvo, strategiju koja nam odgovara, kvalitet a pri tome puno manje zahtjevan nego Vinko.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 jun 2022, 09:35Mi za sve imamo alternativu, je li možda Vlado Jagodić?Inače Vlado i njemu slični mogu biti alternativa jednom Vinku. Može li kod nas bar nešto da bude koliko toliko normalno? Ako se neko čudo ne desi nama će još dobro biti da gledamo borbu za opstanak, samo da se opstane, jer kako je krenulo čini mi se imaju planove da ispadnemo.
![]()

Daj inicijale

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Onda misliš na Tonija Karačića, koji je bio selektor mlade reprezentacije.
tuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 jun 2022, 10:53Onda misliš na Tonija Karačića, koji je bio selektor mlade reprezentacije.

-
- Kontakt:
Nije mi uopste pao na pamet na prvi momenat, a bio bi za nas i naše uslove i ekipu, najbolje rješenje. Mlad, kvalitetan, stručan i još gospodin, dobro se snalazi u radu sa mladim igračima. Samo me sada već strah da i njega ne ispuste ipak njima se ne žuri sa trenerom može trener doći i 15. jula ako treba.admirrx je napisao/la: ↑12 jun 2022, 10:54tuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 jun 2022, 10:53Onda misliš na Tonija Karačića, koji je bio selektor mlade reprezentacije.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Toni Karacic je puno bolja opcija od Marinovica. Smajic ili Zeba, ko god da bude ne mogu promasit tu. Samo problem je sto mi nemamo igrace. Ne znam kad planiraju da pocnu to rjesavat. Nece niko od gore navedenih doci ako nema barem 70% ekipe da ga doceka
Volim tebe, više od sebe
Navodno je sve dogovoreno sa Jahom....a ovi ko fol dogovaraju sa Vinkom,Tonijem, Zebom, a cekaju transu od grada
.....Jaha napravio i plan priprema, kaze ne treba mu ni pomocnik, moze sve sam 

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Mujarić izgleda ide u Velež, e mutavci jedni niste svjesni koliko ne znate... Umjesto da iskoristite Milenka da malog dovesete iz Banovića ovamo, vi ga pustite tako... A ne možete ustvari ni od Milenka ništa tražiti kad ga niste nikad pitali ni za Saletovića kako napreduje, rekli mu da vam Saletović treba samo kad igrate na treningu da popuni broj... Vrabca uništavate...
Znam da čitate i drago mi je što ćete sve ovo vidjeti, nesposobni uhljebi!
Znam da čitate i drago mi je što ćete sve ovo vidjeti, nesposobni uhljebi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.