Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

Urbinato
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la Urbinato » 12 jun 2022, 10:03

dinodino2019 je napisao/la:
12 jun 2022, 09:49
Bolestan narod, jednom igrali na Svjetskom i umislili se da smo mi nesto
Koga bolan ti nazivas bolesnim degencino jedna? Jel se mi trebamo navivi da nas Estonija i tako te nefudbalske zemlje buse?

Nije problem da se ne ode na prvenstvo, problem je igra koju pruza reprezentacija. i nikad gora nije bila.

I nije Petev problem, problem pocinje od Vice i ostalih taldzija i neprijatelja repke.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 12 jun 2022, 10:30

Victor je napisao/la:
12 jun 2022, 01:52
Tekashi je napisao/la:
12 jun 2022, 00:10
Victor je napisao/la:
11 jun 2022, 23:56
Najjace... "daj xy levatu bugarski" ...(ovaj ga uvede)...."yebo te on sta ga zoves kad ima xy kojeg nisi zvao" :rol: :rol:
Hoce kockara Barbareza sa 0 zvanicnih utakmica. Realno, Ivaylo je Alex Ferguson za Barbareza.
Najjace kad ibrulj kaze ne bi trebo barbarez da ga ne ptorismo na ovu ekipu haahah ko da je pep :rol: :rol:
Znaci, i on zna kakve igrace trenutno imamo.

Licemjer klasicni. I interesdzija.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 12 jun 2022, 10:34

Tastatura navijaci dobro jutro….
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 12 jun 2022, 10:35

TheChief je napisao/la:
12 jun 2022, 10:30
Victor je napisao/la:
Tekashi je napisao/la:
12 jun 2022, 00:10

Hoce kockara Barbareza sa 0 zvanicnih utakmica. Realno, Ivaylo je Alex Ferguson za Barbareza.
Najjace kad ibrulj kaze ne bi trebo barbarez da ga ne ptorismo na ovu ekipu haahah ko da je pep :rol: :rol:

:urnebes: :urnebes: nađite taj tvit Boga vam dragog.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 jun 2022, 10:35

Maestro je napisao/la:
12 jun 2022, 02:10
DamirT je napisao/la:
12 jun 2022, 02:09
Zar neki stvarno misle da bi Barbarez ista promijenio u smislu igre i pretvorio nas u Francusku?Petev kakav god da je,trenutno je neuporedivo bolji od Barbareza.Ne znam na osnovu cega bi neki htjeli Barbareza za selektora?
A ko Barbareza priziva?
Pola foruma ga je htjelo za selektora i poredili su njega i Sevcenka u Ukrajini kad je bio.Da ni on nema iskustva,a preuzeo reprezentaciju Ukrajine.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 12 jun 2022, 10:43

Najbolji bugarski arbitar sudi utakmicu BiH i Finske

Povjerenje UEFA dobio je najbolji bugarski sudija u ovom trenutku, Georgi Kabakov, sudija koji ima veliko povjerenje UEFA i spada u red onih od kojih se mnogo očekuje u nadolazećim godinama.

Tridesetšestogodišnji Kabakov nije sudio BiH ili klubovima iz BiH u Evropi, a tek je bio arbitar na utakmicama omladinskih kategorija BiH.

Njemu će pomagati sunarodnjaci Martin Margaritov i Diyan Valkov, a četvrti sudija je Dragomir Draganov. VAR i AVAR sudija također dolaze iz Bugarske, a to će biti Ivaylo Stoyanov i Ivo Kolev.
Petev sredio. :kafa:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 jun 2022, 11:14

1. Petevu do sada zamjerim samo 3 stvari, 2 krupnije i jedna sitnija:
- pogrešna taktika protiv Finske
- nepozivanje Kovačevića umjesto Pirica
- dedic triput na tribinama (ako nema kakav opravdan razlog za to, sitna povreda ili...)

2. U kvalifikacijama smo imali igru ali nismo imali bodove. Sada imamo bodove ali nemamo igru (možemo donekle pravdati mnogobrojnim rotacijama koje su po meni opravdane, 4 tekme u 10 dana).

3. Zanemarujemo činjenicu da Petev nikada nije na okupu imao sve najvažnije igrače izuzev ove LN (uvijek su bivali povrijeđeni ili odsutni Dzeko ili Pjanic ili Krunic ili Kolasinac ili Hadzikadunic...pa vezni smo jedva sastavili u Kazahstanu i Ukrajini).
Sada u LN hem su igrači glavama na odmoru hem imamo Dzeku u najlosijoj formi u karijeri, Pjanica u najlosijoj formi ikada (protekle sezone više povrijeđen nego što je bio zdrav, a i kad je bio zdrav bio je više na klupi u zadnje vrijeme..taj ne zna sta je utakmica), Krunica koji je bio klupiran do zadnje 3 utakmice u Milanu ali je očito i dalje na medenom mjesecu. Imamo Prevljaka, Hotica, Cimirota koji si završili sezone prije 2 mjeseca, itd.
Kolasinac koji je takodjer klupiran i ne moze iznijeti 90 minuta ali za razliku od ostalih je na nivou i napokon onaj pravi, fali inteligencije u igri naprijed, valjda i to popravi.

4. Kažu "hahahahah" Duljevic u prvih 11 protiv Rumunije..Kada je odigrao dobro i dalje se podsmjehuju...Potom kad smo s Crnom Gorom igrali 1:1, isti ti likovi pišu a sto nije uveo Duljevica a zanemaruju činjenicu da frajer zbog povrede nije konkurisao za utakmicu.

5. Daj Hotica a lik nevidljiv obije utakmice (Crna Gora, Finska).
Ja ću to pripisati činjenici da nije igrao 2 mjeseca utakmice.

6. Civica se konstantno blati (za Finsku zasluzeno 1:3) a u isto vrijeme se suti na katastrofalnu partiju Gazibegovica protiv Finske i Susica zadnje dvije...obojica su odigrali 5x gore od Civica ali hajmo se praviti slijepi.

7. Vama je svako ko ne igra bolji od onog koji igra...pa kad dotični dobiju priliku i podbace onda sutite (Demirovic, Prcic, Gazibegovic, Hotic, Susic i da ne nabrajam). Isto tako, Dedic je dobio priliku u prijateljskoj i pogubio se. Svi su ostali nijemi.
Ja bih volio da Dedic dobije priliku protiv Finske da ga kaparisemo i jer smatram da je bolji od Gazibegovica i Susica ali to je moje mišljenje. Struka na treninzima bolje vidi...ali bez obzira treba mu dati minute ako ne vuče kakvu povredu?!

8. Finska u utorak - bit ce to psihološki teška utakmica, znamo zbog čega. Vidjet ćemo kako će je Petev iznijeti. Ona mu odredjuje sudbinu.

9. Meni je zao sto Petev mora sam raditi jer od Muse, Rahimica on nema nikakve fajde.

...Kada bi Petev ispravio greške kao sto su Kovačević i Dedic, moju podršku bi i dalje uživao jer smatram da boljeg selektora nećemo naći...možda samo većeg patriotu ali to nije nikakva garancija boljih rezultata.
A ako i dodje do promjene selektora, nadam se da ce to biti tipa Kodro, Bajramovic i slični koji imaju kakvog takvog iskustva a ne tviteras i cirkusant Barbarez (iako sam bio najglasniji za njega svojevremeno i to sam pravdao nekim razlozima koji su svakako imali smisla, ali mislim da je svojim djetinjastim ponašanjem sam sebe diskreditovao i neka je).

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 12 jun 2022, 11:22

Jednostavno mi smo limitirana ekipa i tu nema price. Sa Miralemom, Radetom(koji je samo fizicki prisutan) i Edinom koji dise na skrge jos uvijek mozemo nesto uraditi ostali su nazalost mrtvi prosjek. Civicevo ponasanje kad ga frajer prtrci ili Gojakov centarsut kad ga Krunic izbaci na lijevoj strani dokazuje da nam je komplet ekipak skup igraca srednje klase svjetskog fudbala. Eh sad na nama je ili cemo ih trpiti i pruzati im podrsku ili cemo ih pljuvati nakon svake utakmice.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 12 jun 2022, 11:29

Njabitnije je naći scapegoat-a u Čiviću, a to što kapetan prodaje svaku drugu loptu, što se Hadziahmet baca kao da je metak u glavu dobio, što štoperi ne idu agresivnije na blok, to ništa.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 12 jun 2022, 11:42

- dedic triput na tribinama (ako nema kakav opravdan razlog za to, sitna povreda ili...)
Ako su samo ovo problemi, onda ga treba ostaviti da bude selektor doživotno.

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 12 jun 2022, 11:48

Sveti je napisao/la:
12 jun 2022, 06:20
Ne mogu da shvatim one sto ga brane, ali nikako.
Kad napisem nesto pozitivno na Peteva mislim
samo na njega znaci nista savez vicu qrac palac, posmatram njega ko trenera nas ko ekipu...mislim da je i vise nego dobar do sad radi raznih argumenata koje sam pisao, al dobro svako ima svoje misljenje nekom mozda nije...

Medjutim idotski je kad neko pljuje peteva iako je taj bio dobar tu tekmu, al pljuje ga jer je to IN

..i jos jedna stvar, DA JE NEZ KOJI SELEKTOR IGRACI..NIKAD necu navijat protiv reprezentacije...nestvarno mi je da se neko raduje porazu
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 12 jun 2022, 11:55

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
12 jun 2022, 10:35
TheChief je napisao/la:
12 jun 2022, 10:30
Victor je napisao/la:

:urnebes: :urnebes: nađite taj tvit Boga vam dragog.
Mislim da je u podcastu nekom reko :rol: :rol: ono eto mi cemo ga potrosit onda cemo zalit jer ce uzet city i osvojit lp
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 jun 2022, 12:05

h1a2s3o4 je napisao/la:
12 jun 2022, 11:42
Ako su samo ovo problemi, onda ga treba ostaviti da bude selektor doživotno.
Naravno da nisu samo to ali ja prema ličnom dojmu ističem te 3.
Ja bih svaku utakmicu LN počeo s 2 klasična napadača ali moguće da čovjek nešto eksperimentiše ili je svjestan da mu je Prevljak nespreman, da se Demirovic nije iskazao u dovoljno utakmica koje je dobio i da s njim vise gubi nego sto dobija, Kodro mu se povrijedio...ne znam, ne bih ulazio u to. Vidi na treninzima neke stvari. Ima jos toga, naravno.
Volio bih da protiv Finske vrati 352 da vidimo kako bi to izgledalo u LN kada su igrači istroseni...da vidim da li bi bilo bolje nego 433(442) koje je forsirao u prve 3 utakmice...moglo bi se koliko toliko uporediti.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 12 jun 2022, 12:06

On eksperimentiše ima dvije godine. :bih:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 jun 2022, 12:21

Ja mu samo zamjeram jer je imao najgore kvalifikacije u historiji reprezentacije.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 12 jun 2022, 12:23

Rezultati sukladni kvaliteti reprezentacije.

Za nešto više od ovog osim boljeg trenera trebaju i igrači koji su u formi.
I to opet ne bi bila konstanta jer bi kad tad nekvalitet isplivao.

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 12 jun 2022, 13:05

Feđu Dudića za selektora! Čovjek bi digo nivo zainteresovanosti i angažovanosti na terenu za 200%

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 12 jun 2022, 13:18

jasmin10 je napisao/la:
12 jun 2022, 12:21
Ja mu samo zamjeram jer je imao najgore kvalifikacije u historiji reprezentacije.
Najmanje bodova smo osvojili samo zato što smo prvi put u historiji igrali u grupi gdje ima 5 reprezentacija.
Prije smo uvijek igrali u grupi sa 6 reprezentacija.
Laž je da je Petev imao najlošije kvalifikacije u historiji reprezentacije.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 12 jun 2022, 14:41

Spahic98 je napisao/la:
12 jun 2022, 13:18
jasmin10 je napisao/la:
12 jun 2022, 12:21
Najmanje bodova smo osvojili samo zato što smo prvi put u historiji igrali u grupi gdje ima 5 reprezentacija.
Prije smo uvijek igrali u grupi sa 6 reprezentacija.
Laž je da je Petev imao najlošije kvalifikacije u historiji reprezentacije.
Sto ba trolas? Je li te to ispunjava? To meni samo pokazuje da si ti u svom odrastanju bio maltretiran od strane svojih roditelja ili tvojih vršnjaka.
Pa si se sad dograbio foruma i tastature pa lupetas...
Odmori malo... Zbog takvih kao ti dosta dobrih forumasa nikako vise ne piše na ovom forumu.
Živ bio, ohani malo...
I nije istina da smo većinom igrali u grupama od 6 ekipa, vec smo tu negdje sa tim brojem ekipama.
Sad je lako doći do tog podatka, odes na Internet i nadjes.
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 12 jun 2022, 14:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo i oni tebe selame!

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 12 jun 2022, 14:45

Zukanovic je napisao/la:
12 jun 2022, 08:53
Ja ne znam sto se uvijek prica ta glupost. prvo nije toliko bitno u kojim klubu ko igra. jedino je bitno da imas tim na terenu i selektora koji zna svoj posao. Pricas za igraca iz " Ferencvaroša, Malmea, Kluža, Dinama, Konjaspora ili Eupena." jesto to MTK Budapest , Tobol Kostanay ,Buducnost Podgorica, FK Sutjeska Niksic i Incheon United bolji? naravno da nisu. ali su oni ekipa na terenu kod nas igraju 11 igraca i 0 ko ekipa.

i drugo selektor je kriv sto igraju te igraci iz ti klubova. sto mora igrati igrac iz Kluza kad imas igraca iz Salzburga? sto mora igrati jeden iz Ferencvarosa kad imas igraca iz Sturma.
Nisam znao da imamo igrača u Salzburgu. A razlika izmedju Sturma i Ferencvarosa je jedino u lakšem zapošljavanju poslije karijere.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.