RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Babke
Kontakt:

Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Post Postao/la Babke » 12 jun 2022, 13:03

neka je feđa otišao onda. Nisu mu pružili šta je tražio niti su to namjeravali. Osimu želim sve najbolje, ali mi se čini da će ovi likovi imati filozofiju da se oslonimo na omladinski pogon. Evo me žgaravica satra kad pomislim na tu filozofiju, al hajde... ima vremena da se sazrije i nauči da to ne može.

Reds93
Kontakt:

Post Postao/la Reds93 » 12 jun 2022, 13:06

Mostarwolf1981 je napisao/la:
12 jun 2022, 12:49
Sudeci po njegovoj izjavi, vise od 3 igraca ne mozemo ocekivat. Nek zakrpe sto ima sa 3 dobra igraca i extra, bolje nego dovodit bezveze
Da hoce barem jednog kvalitetnog stopera dovesti, rodili bi se. Dugo cekamo neki kvalitet na tom mjestu. Trebat ce neko i naprijed, da bude podrska Haskicu. Bojim se samo da ne bude samo prazna prica i na kraju niko ne dodje. Ne vjerujem da u tom slucaju mozemo zadrzati kontinuitet plasmana u evropu
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 12 jun 2022, 13:08

Babke je napisao/la:
12 jun 2022, 13:03
neka je feđa otišao onda. Nisu mu pružili šta je tražio niti su to namjeravali. Osimu želim sve najbolje, ali mi se čini da će ovi likovi imati filozofiju da se oslonimo na omladinski pogon. Evo me žgaravica satra kad pomislim na tu filozofiju, al hajde... ima vremena da se sazrije i nauči da to ne može.
Nije bas sve tako kako Amar kaze, malo je kontradiktorno u odnosu na sljedece pojacanje koje treba doci :D

Cinjenica je da necemo mijenjat drasticno roster i s tim treba da se pomirite. A ko imalo razmislja, skontat ce da za to i nema potrebe.

Tri igraca ce sigurno doci, i to je sasvim dovoljno na deficitarnim pozicijama. Ta tri igraca ce biti planski dovedena, a ne iskljucuje se ni mogucnost da se igraci kao Mujaric pokazu i ostanu.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

sarajevskirodjeni
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskirodjeni » 12 jun 2022, 13:20

killafrommanilla je napisao/la:
12 jun 2022, 13:08
Babke je napisao/la:
12 jun 2022, 13:03
Nije bas sve tako kako Amar kaze, malo je kontradiktorno u odnosu na sljedece pojacanje koje treba doci :D

Cinjenica je da necemo mijenjat drasticno roster i s tim treba da se pomirite. A ko imalo razmislja, skontat ce da za to i nema potrebe.

Tri igraca ce sigurno doci, i to je sasvim dovoljno na deficitarnim pozicijama. Ta tri igraca ce biti planski dovedena, a ne iskljucuje se ni mogucnost da se igraci kao Mujaric pokazu i ostanu.
Kad dolazi taj igrac? Moze li se znati o kome se radi?
Rođen u Mostaru u najljepše doba,
Mostar u srcu Velež do groba!

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 12 jun 2022, 13:30

Al niko da spomene najaci detalj koji je Amar spomenuo a to je da kostur ekipe isti kao i zadnji par godina sto je ujedno i velika snaga naseg tima da su momci toliko dugo na okupu :salut:

Ja se nadam jednom odbranbenom i u vezi kapitalcu jer to je Amarov stil. Vise nam ni nece trebati vjerujem :salut:

Chuske
Kontakt:

Post Postao/la Chuske » 12 jun 2022, 13:41

Gr0hot je napisao/la:
12 jun 2022, 13:30
Al niko da spomene najaci detalj koji je Amar spomenuo a to je da kostur ekipe isti kao i zadnji par godina sto je ujedno i velika snaga naseg tima da su momci toliko dugo na okupu :salut:

Ja se nadam jednom odbranbenom i u vezi kapitalcu jer to je Amarov stil. Vise nam ni nece trebati vjerujem :salut:
Krila? Hocemo li ostati na Dzankovicu i Dejanovicu citavu sezonu? :rol:

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 12 jun 2022, 13:47

Osim je reko da ie zadovoljan trenutnim kadrom i da ce normalno biti pojacanja na pozicijama koje znamo da nam skripe, nigdje nije spomeno da nece biti pojacanja, vazda se pogresno protumaci na fb i forumu

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 12 jun 2022, 13:54

Chuske je napisao/la:
12 jun 2022, 13:41
Gr0hot je napisao/la:
12 jun 2022, 13:30

Krila? Hocemo li ostati na Dzankovicu i Dejanovicu citavu sezonu? :rol:
Dolaze dva krila u narednih par dansa

Babke
Kontakt:

Post Postao/la Babke » 12 jun 2022, 14:00

Babke je napisao/la:
12 jun 2022, 12:38
šta ste vi zaključili iz ovog intervjua sa osimom?
upitah jer sam i ja od prilike skužio da neće biti nikakvih mega transfera. Po meni smo previše limitirani za neki iskorak s ovim što sad imamo, a na polusezoni će bit kuknjava kako je taj prelazni rok nepraktičan da se nešto napravi... daj bože da me demantuju, ali mi se ovo ne dopada.

Chuske
Kontakt:

Post Postao/la Chuske » 12 jun 2022, 14:03

Iskreno bi volio da nam dodje ovaj Mujaric. Mlad, talentovan, dokazan u prvoj ligi fbih (gdje su se dokazivali mnogi nasi igraci). Dati momku sansu, mislim da ima vrhunski potencijal plus sigurno ne bi trazio neku veliku platu. Kako god okrenes, ne moze biti prevelik flop. :bih:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 12 jun 2022, 14:16

Uprava je posao oko igrača završila i prije kraja sezone.
Većini igrača je produžena saradnja i to treba istaći, jer svi zaboravljaju na taj podatak.
Salčin, Isić nisu zadovoljili, a Peci je istekla posudba.
Iskreno, ne znam ni šta bih rekao za Pecu..Dudić mu je dosta puta mjenjao pozicije.
Brandao je tražio da ide i tu se ništa nije moglo više uraditi.
Dovesti zamjene na ove 4 pozicije i puna šaka brade.
Trenera smo malte ne juče potpisali i zbog toga se nije mogao ostvariti neki transfer.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

radovac99
Kontakt:

Post Postao/la radovac99 » 12 jun 2022, 14:20

Ne treba sad na vrat na nos dovoditi pojačanja, niti to uprava želi (što mi se najviše sviđa). Bolje dovesti dva-tri izuzetno kvalitetna igrača (najprije na poziciji stopera i krila) koji će odmah ojačati prvu postavu nego pet-šest koji su od prosječnih do loših. Uprava drži sve pod kontrolom, dosadašnjim radom su dokazali da znaju šta rade. Mi kao navijači moramo imati malo više strpljenja, povjerenja i razumijevanja.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 12 jun 2022, 14:25

Dakle sve insajderske informacije su bile očito pogrešne.
Amar nije želio ni Fanima,Tatara i ekipu niti je bilo u planu da se dovede.
Čekat samo zvanične informacije i neće biti bezvezni frustracija.
Haskić,Anđušić,Radovac, Radović su sigurno kapitalci i kostur ove ekipe.
Golmane solidne imamo.
Bajrić,Džanković,Šikalo,Sijamija U21.
Uz ostalu ekipu Ćosića, Zeljković,Pršeš,Dino...ako dovedemo dobrog stopera, napadača/krilo i još dva solidna pojačanja imaš već ekipu jaču 20/30 % u odnosu na prošlu sezonu.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 12 jun 2022, 14:30

Mene opet najvise brine ovo u-21 pravilo tanki smo tu o pi… M…… valjda ce se i tu dovesti koji igrac.

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 12 jun 2022, 14:31

Imati pametniji pocetak sezone u odnosu na proslu kada nas je evro euforija gonjala i tu imamo dodatni potencijal za jos 20/30% bolju narednu sezonu u odnosu na proslu.
A to je i Amar isto govorio, tako da ne treba srljati nigdje, samo lagano- korak po korak i bude to sve oke! :thumbup: :kafa:

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 12 jun 2022, 14:36

DembaBa21 je napisao/la:
12 jun 2022, 14:30
Mene opet najvise brine ovo u-21 pravilo tanki smo tu o pi… M…… valjda ce se i tu dovesti koji igrac.
Ja se iskreno nadam da je Ribić potencijal za U21 ove godine.
Odbrana Radović,ekstra stoper, Bajrić,Ovčina ispred Radovac možda bi mogla pretrpiti da Ribić dobije priliku.
Čuo sam da su svi zadovoljni sa njim,fino radi i potencijal je.
Pogledaj Sarajevo izbaciše već dva mlada golmana za par godina Kovačević, Dizdarević
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

carpfish
Kontakt:

Post Postao/la carpfish » 12 jun 2022, 15:27

Ja se samo nadam da će Amar iz neke teke izvući par imena za koja niko nije čuo, a bit će dobri za nas. On je za te stvari odličan. Ovo naši žele, ali nemaju kapacitet da pronađu dobre, a ne previše skupe igrače. Stoper, krilo i neki vezni kao i lijevi bek...

radovac99
Kontakt:

Post Postao/la radovac99 » 12 jun 2022, 17:12

DembaBa21 je napisao/la:
12 jun 2022, 14:30
Očekujem da nam Bajrić i Džanković budu starteri naredne sezone. Tu su još Ribić, Šikalo, Sijamija pa i Drina. Amar je u intervju spomenuo u21 pravilo, svjestan je i on toga naravno. Valjalo bi još bar dva u21 igrača dovesti (po meni jedan koji će biti lijevi bek, rezerva za Radovića, a drugi neka bude krilo ili desni bek možda).

Vjerujem u Bajrića i Džankovića i očekujem dosta od njih. Pogotovo Armana, daje mi taj nekakav Vinicius vajb. Svi su se prije smijali Viniu i govorili da je nesposoban pred golom ili u završnici itd. Ne kažem sad da će Džanković baš tako eksplodirati kao što je Vinicius ove sezone al vidljiv napredak u igri to sigurno. Pružimo podršku i priliku da se dokaže (kao i ovih ostalih).

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 12 jun 2022, 18:07

U velez se tesko ulazi i izlazi izgleda, mi ako kvalutetne igrace sad ne dovedemo mozemo se slikati sa evropom sledecu sezonu iz razloga sto vec sad zrinjski je ogromnom razliku napravio u pohodu za titulu dok sarajevo ce se sigurno uozbiljiti ovu sezonu, a borac i city tu i dalje vrebaju jos ako zeljo se ukljuci u igru ima da nas nema.

Angazovan je sportski direktor plus osim je tu, valjda ce znati ubosti 3 dobra igraca minimalno
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 12 jun 2022, 18:32

Ako ne dovedu makar 5dobrih igraca, svi cemo umrijeti 😂😂

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.