FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harishp
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la harishp » 19 maj 2009, 09:55

A mozda i u kup Uefa,pardon evropski kup :D :D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 19 maj 2009, 10:10

Dobro, Rz88, sta bi ti uradio za svog sina?
Buducnost momka je u pitanju(mozda i kompletne famelije) i ne vidim nista lose u tome sto su uradili.
Nek´ ode i poljubi Rummeniggeta u ruku i zatrazi halala :D i pravac Bayern :D plus druga dva pojacanja i dovedite nam barcu da je razbijemo ki beba zvecku 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 maj 2009, 14:54

Ulli poslije sastanka izjavio da Bilal nije na prodaju te da nece kupiti Gomeza...
Usput je dobio dozvolu da trosi novac,ako se plasiraju u LP...
Keln hoce Sosu...
Mi hocemo Srnu(izgleda)...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 19 maj 2009, 15:37

ko bi jos mogao doci u bayern ,diega treba slobodno zaboravit, obranu popunit
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 maj 2009, 15:43

Ma srnu kupuju 100 godina.....nikako ga dovesti a dobar je igrač. Da Sosu hoće Koln na posudbu 1 godinu ali s opcijom da mu otkupe onda ugovor. Ništa novo, ne priča se još ništa o transferima uveliko, čeka se subota i petarda ako Bog da u mreži Stuttgarta.

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 19 maj 2009, 15:44

ma miske ce preci u bayern 100%...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 maj 2009, 15:50

Generalni menadžer minhenskog Bayerna Uli Hoeness je najavio kako će taj klub ovog ljeta dovesti dva pojačanja, ali samo u slučaju da se momčad kvalificira u Ligu prvaka sljedeće sezone. Jedno kolo prije kraja Bayern još uvijek može završiti kao četvrti u slučaju da izgube od trećeplasiranog Stuttgarta, a Hertha u isto vrijeme pobjedi u posljednjem kolu.

"Jedan ili dva igrača će doći, kao podrška Francku Riberyu. Sve će ovisiti o tome što će se dogoditi u subotu. U slučaju da ne izborimo mjesto koje vodi u Ligu prvaka imat ćemo rezervni plan kad se radi o investicijama u igrače." rekao je Hoeness, dodavši kako ne postoji mogućnost da u redove Bayerna dođe napadač Stuttgarta Mario Gomez.

Dakle nista od nekog veceg broja igraca kako se ocekivalo :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 maj 2009, 16:01

Meni je Gomez bezveze napadač. Ja bih volio više vidjeti Hleba u Bayernu, trebali su ga odmah dovesti kad su mogli.....Smiješno je ovo za Gomeza , šta će mi on, jel oni ikad gledaju utakmicu, da zabija ali iz 10 prilika, kako ćeš tako igrati protiv ekipa koja ti dozvoli 1-2 prilike na utakmici. Ipak to je moje razmišljanje.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 maj 2009, 16:15

Kakav Gomez kakvi bakrači. Treba dobiti nadimak: Mario Gomez zvani 102 šanse jedan gol". Identično kao Demba Ba. On nam netreba. Za Diega se još uvijek priča. Vjerujte samo onim informacijama sa zvaničnih stranica klubova. Misketa treba dovesti da malo pomogne Bilalu. Čovjek se slomi trčeći.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 19 maj 2009, 16:33

koga bi van gaal zelio pitanje je sad bice dobro ako dovede nekog nizozemca ili nekoga ovako smo nista budimo realni igta nam se svodi na billala ako on ode gotovi smo
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 maj 2009, 16:40

Koga da uzme iz Holandije a da nije već uzet od nekoga dobroga kluba, neće valjda Bayern opet spasti na nivou da kupuje igrače sa klupe...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 maj 2009, 17:08

Trenutno nevidim nekog holanđanina koji bi mogao zaigrati za Bayern iduće sezone. Naravno ima onih koji sjede na klupi i koji nemaju formu, al neće valjda kupovat slabe igrače.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

arsim_fcb
Kontakt:

Post Postao/la arsim_fcb » 19 maj 2009, 17:43

Evo i ja da pisem nesto citao sam mnogo toga u vezi buducnosti FCB i spekulise dosta toga i ja vjerujem da ce uprava Bayerna dovesti novo igrace jer ovaj FCB polako izgubih identitet i to nama svi FCB fansova jako boli dozivjeli smo dosta toga loseg ove godine 2-5 sa Werderom 1-2 Kolnom 4-2 Leverkusen u kupu 5-1 Wolfsburgom 1-2 Shalke i najveca sramota 4-0 i jos pet zicera Barselone necu i zivotu zaboravit i ja se nadam da je Uli I Rumenige ocitali lekciju da treba investirati kupiti vrhunske igrace jer buducnost bayerna u evropsku elitu je velikom znakom pitanja cak smo izgubili i respect u bundesligi ovkao nemoze vise imamo para medju 4 bogati klubova smo preko 280miliona imamo najbolji stadion na evropu najbolje fans 75hiljada na svakoj utakmicu i tako ja mislim da imamo sve uslove da budemo na vrhu dje smo bili uvjek i treba biti uvjek....
Evo i malo oko transfere ja mislim da ce FCB dovesti Hleba i jednoga napadaca ja znam da uprava vec zna koga ali cekaju i potvrdu van gala i za 10 dana bice saopsten o kome se radi....treba kos jedan desni bek svakako najslabija tacka bajerna ove sezone i naravno dobar golman kazu Neuer ali ja nevjerujem...i ja se nadam da van gal nece dovesti igrace iz Holandije a nikako Van der Varta koji u Real zagrija klupu nama treba brzi igraci jaki koji nemaju probleme sa povredama...
Utakmica sa Stutgartom je fundamentalana ako ne idemo u ligu prvaka ribery i lahm 100% idu i to bi bilo rusenje i katastrofa za bajern jos jedna godina u uefa kup ....

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 19 maj 2009, 22:24

Evo ljudi.. Uli je sve fino objasnio... ukoliko se Bayern plasira u LP, bit ce ulozeno novca u nove igraca... u suprotnom ide plan B...

link: http://soccernet.espn.go.com/news/story ... pe&cc=3888
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 maj 2009, 16:59

Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 21 maj 2009, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 21 maj 2009, 17:01

bistrikboy je napisao/la:Dres za sezonu 09/10 :!:
slika
Kako je krenulo , za nekih pet godina bit ce dresovi totalno pink, sve vishe i vishe teze toj boji haha xD. Sto se tiche izgleda nije losh xD.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 maj 2009, 17:11

bistrikboy je napisao/la:Dres za sezonu 09/10 :!:
slika
http://shop.fcbayern.de/de/97/533/-fcb-Home-Trikot--/

Heh, taman za nekoga Talijana, meni se dosad najviše sviđao onaj crni dres što su ga imali prije 2-3 godine.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 21 maj 2009, 18:27

prelijep dres nema sta :) :) :)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

jerry85
Kontakt:

Post Postao/la jerry85 » 22 maj 2009, 00:47

mocno mocno, nema sta... :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 maj 2009, 00:53

Nevaljaju ako hoce uspjeh moraju nositi Nike dresove :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.