FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Navodno je dogovoreno sa Zebom.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Neka je vala, valjda uskoro dogovore i sa Vinkom, ako već nisu.
Zeba ceka sta ce mu Igman ponuditi,zasad blizi njima nego nama...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Valjda ne ponude više od Slobode...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Valjda ne ponude više od Slobode...
[/quote]
Dole je ko bubreg u loju,lijepo mu ali je profesionalac, radi za pare ko ponudi vise tu ce(slabo se mi možemo i sa kim takmicit sto se para tiče)...Nece guzicom da zatvori vrata
znamo da je i od nas otišao korektno
[/quote]
Dole je ko bubreg u loju,lijepo mu ali je profesionalac, radi za pare ko ponudi vise tu ce(slabo se mi možemo i sa kim takmicit sto se para tiče)...Nece guzicom da zatvori vrata
znamo da je i od nas otišao korektno
-
- Kontakt:
Mislim da bi bilo sramotno da nam Igman, novi premijerligaš, uzme sportskog direktora ispred nosa.
Mi pokušavamo njega preoteti njima,Zajko je dobar momak ali ako sada ne unovci svoju karijeru i iskoristi poznanstva za sto vece pare nece nikada...A mi nismo bas poznati po parama realno.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑11 jun 2022, 17:31Mislim da bi bilo sramotno da nam Igman, novi premijerligaš, uzme sportskog direktora ispred nosa.
-
- Kontakt:
Dobro je da ni Igman nema velikih para.Edin1982 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 18:08Mi pokušavamo njega preoteti njima,Zajko je dobar momak ali ako sada ne unovci svoju karijeru i iskoristi poznanstva za sto vece pare nece nikada...A mi nismo bas poznati po parama realno.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑11 jun 2022, 17:31Mislim da bi bilo sramotno da nam Igman, novi premijerligaš, uzme sportskog direktora ispred nosa.
-
- Kontakt:
Ja imam informaciju da je Zeba već kod nas, pisao sam već, a stvarno bi nam dobro došao čovjek s takvim vezama i ugledom.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Ako ti tako kažeš, siguran sam da je tako. Samo treba uprava malo požuriti još mjesec do početka prvenstva.simonknows je napisao/la: ↑11 jun 2022, 20:16Ja imam informaciju da je Zeba već kod nas, pisao sam već, a stvarno bi nam dobro došao čovjek s takvim vezama i ugledom.

Treba vidit ako imamo sanse za koga iz Rudara i Radnika od igraca, ima zanimljivih.
Blagojevic iako 34 godine treba nam takav tip igraca u veznom, bio bi vodja ekipe.
Blagojevic iako 34 godine treba nam takav tip igraca u veznom, bio bi vodja ekipe.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Misliš na onog iz Istre? Ako o njemu govoriš bio bi sigurno dobar, jest da je igrac samo za jednu sezonu, opet tu bi sezonu bio vođa, a i imao bi sigurno finih partija u HNL-u je solidan, kod nas bi bio odličan.
Jovan Blagojevic strasan igrac za nase uslove !tuzlanskinacin je napisao/la: ↑11 jun 2022, 22:04Misliš na onog iz Istre? Ako o njemu govoriš bio bi sigurno dobar, jest da je igrac samo za jednu sezonu, opet tu bi sezonu bio vođa, a i imao bi sigurno finih partija u HNL-u je solidan, kod nas bi bio odličan.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Moja greška, pa mislim da njega ne bi bio problem dovesti što se tiče novca.samirr je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:19Jovan Blagojevic strasan igrac za nase uslove !tuzlanskinacin je napisao/la: ↑11 jun 2022, 22:04Misliš na onog iz Istre? Ako o njemu govoriš bio bi sigurno dobar, jest da je igrac samo za jednu sezonu, opet tu bi sezonu bio vođa, a i imao bi sigurno finih partija u HNL-u je solidan, kod nas bi bio odličan.
Odlican igrac za nase uslove na svojoj poziciji jedan od najjaci u ligi s njim bi dobili dimenziju vise prema naprijed !tuzlanskinacin je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:24Moja greška, pa mislim da njega ne bi bio problem dovesti što se tiče novca.samirr je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:19Jovan Blagojevic strasan igrac za nase uslove !tuzlanskinacin je napisao/la: ↑11 jun 2022, 22:04Misliš na onog iz Istre? Ako o njemu govoriš bio bi sigurno dobar, jest da je igrac samo za jednu sezonu, opet tu bi sezonu bio vođa, a i imao bi sigurno finih partija u HNL-u je solidan, kod nas bi bio odličan.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Ako ga se sjete mogu ga dovesti, bio bi dobro pojačanja. Jedino ga može ukrasti Željo, jer je kod njih on igrao 3 ili 4 godine.
-
- Kontakt:
Eh ovako
Jučer je bio sastanak sa svim igračima, a prozivka je u srijedu (ako nešto ne promijene).
Kažu da ne žure sa trenerom još uvijek, ali sad već kako vrijeme prolazi (jer se njima ne žuri
) Vinko otpada, ali što se toga tiče imamo alternativu, ne brinite.
Zeba jeste bio u gradu, pregovara, ali nije još zvanično potpisao, uz to zvali su još jednog čovjeka da bude SD (poznat nam je od ranije).
Iskren da vam budem, ova uprava veze nema, kad treba podržati ja ću rado, ali ovo je strašno!

Jučer je bio sastanak sa svim igračima, a prozivka je u srijedu (ako nešto ne promijene).
Kažu da ne žure sa trenerom još uvijek, ali sad već kako vrijeme prolazi (jer se njima ne žuri

Zeba jeste bio u gradu, pregovara, ali nije još zvanično potpisao, uz to zvali su još jednog čovjeka da bude SD (poznat nam je od ranije).
Iskren da vam budem, ova uprava veze nema, kad treba podržati ja ću rado, ali ovo je strašno!

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.