Gradske vlasti nikada nisu imale sluha za mostarski sport,ali po nekim informacijama pomoćni teren bi se trebao renovirati sad na ljeto.Financiranje projekta bi trebalo biti iz kluba,tj od premija te nekih sponzora.Komunikacija je napisao/la:Cestitke Juniorima,jos kad bi im nasa uprava osigurala teren s umjetnom travom na pomocnom to bi bilo idealno,momci su u vrhu zadnjih 4,5 godina i zasluzili su to,barem i sugavi grad da nesto donira jer ipak Zrinjski je no1 in BiH!
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
- el-fighter
- Kontakt:
Zar vam juniori nemaju terewn sa umjetnom travom. Juniori Zrinjskog su najbolji u omladinskoj ligi već nekoliko godina i na njima bi se trebalo više uraditi i više novca se uložiti u njih.Eagles je napisao/la:Gradske vlasti nikada nisu imale sluha za mostarski sport,ali po nekim informacijama pomoćni teren bi se trebao renovirati sad na ljeto.Financiranje projekta bi trebalo biti iz kluba,tj od premija te nekih sponzora.Komunikacija je napisao/la:Cestitke Juniorima,jos kad bi im nasa uprava osigurala teren s umjetnom travom na pomocnom to bi bilo idealno,momci su u vrhu zadnjih 4,5 godina i zasluzili su to,barem i sugavi grad da nesto donira jer ipak Zrinjski je no1 in BiH!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Komunikacija
- Kontakt:
Ma opcenito ,kad vidim gdje djeca treniraju,pogotovo iz Veleza omladinci ,a ovi nasi putuju u predgrađa a na pomocnom kaljuza,covjeku dođe da zaplace,pa gdje ces sutra djete upisat da trenira,da negdje na grbavom terenu slomi nogu a ovi nasi politicari ne znaju nista vec sebi u dzep,klubovima se ne pomaze nimalo.
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
- edo_malesak
jbt. nije moguce da u mostaru nemate terena za treninge omladinskog pogona..prosto za nepovjerovatKomunikacija je napisao/la:Ma opcenito ,kad vidim gdje djeca treniraju,pogotovo iz Veleza omladinci ,a ovi nasi putuju u predgrađa a na pomocnom kaljuza,covjeku dođe da zaplace,pa gdje ces sutra djete upisat da trenira,da negdje na grbavom terenu slomi nogu a ovi nasi politicari ne znaju nista vec sebi u dzep,klubovima se ne pomaze nimalo.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- Komunikacija
- Kontakt:
- edo_malesak
pa dobro mi imam neko kino..ono..dva filma godisnje....al jbg. terena ima gdje god krenes..solidnih terena za treningeKomunikacija je napisao/la:Nemamo ni kino![]()
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- Komunikacija
- Kontakt:
Ima i u nas sad je otvoren cudo stadion u cimu,djeci nebi bilo daleko,uglavnom blize nego u rodoc a i uvjeti su odlicni,samo problem je taj sto je to stadion NK cima i za sad samo ga oni koriste.
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Ma brate kao što sam već jednom napisao gradske vlasti nemaju sluha ni zašto osim za svoje vlastite interese.el-fighter je napisao/la: Zar vam juniori nemaju terewn sa umjetnom travom. Juniori Zrinjskog su najbolji u omladinskoj ligi već nekoliko godina i na njima bi se trebalo više uraditi i više novca se uložiti u njih.
Omladinski pogon nema svog terena ( ima,ali je potpuno neuporabljiv ) te treniraju u predgrađu na igralištu jednog niželigaša.A utakmice igraju na terenima protivnika tako da nikako nisu domaćini,a opet su u samom vrhu lige.Uprava je dala da se finalna utakmica odigra na stadionu u odličnom terminu,pa je i posjeta bila odlična kada se pogleda činjenica da su igrali juniori.
I baš zbog ove situacije i ovakvih uvijeta ovaj treofej ima još veću težinu.
A o dvoranskim sportovima da i ne govorimo.Kada jedan standardni košarkaški prvoligaš ili jedna od najuspješnijih ženskih rukometnih ekipa igra i vuče se po raznim školskim dvorana gdje su svakave gluposti ( predizborne kampanje,razni festivali i zavijuše ) preče od sporta onda se stvarno mora dignut kapa sportašima u Mostaru.
Zrinjski.info : Foto/video izvještaj sa finalne utakmice kupa BiH
http://www.zrinjski.info/news/fotovideo ... 65/3440/2/
http://www.zrinjski.info/news/fotovideo ... 65/3440/2/
Samo da kažem kako vam je trener jedan veliki gospodin i kako se nadam da će doći neka struja koja će ga ukrast i dovest u Želju.
Najžešći su bili oni malci koji su izlazili sa igračima na početku utakmice. Kako su kasnije navijali, posebno u drugom poluvremenu ... i onda ulet u teren

Momče Hercegovče
Video sa proslave,Jadrankov govor na kraju.
Moćna uvertira za subotuEagles je napisao/la:Video sa proslave,Jadrankov govor na kraju.
ŠTA RADIM OD SEBE,SVE OVE GODINE,AL NEMA VEZE ZRINJSKI,MOJ
ZRINJSKI MOSTAR ŠAMPION
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

° 17:00 HŠK Zrinjski - FK Leotar /ulaz slobodan/
° 20:00 Spektakularna proslava na igralištu unutar kampusa Svučilišta u Mostaru
Nastupaju:
° Klapa KRŠ
° Josip Bilać
° Igor Martić - Dark
° Sivi dom
° Grupa Retro
° Malter Ego
° Antonio - Toni Čarapina
° Marijan Ban
- Crveni_1922
Eagles je napisao/la:
Nastupaju:
° Klapa KRŠ
° Josip Bilać
° Igor Martić - Dark
° Sivi dom
° Grupa Retro
° Malter Ego
° Marijan Ban
A bjeri tamo ko su ovi?? Ja konto doce Tomson pa da naletim malko stvarno sam razocaran kao Mostarac i kao patriota......

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Ziku Carapine

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- edo_malesak
koji su ba ovi..nikad cuo za njihEagles je napisao/la:
Nastupaju:
° Klapa KRŠ
° Josip Bilać
° Igor Martić - Dark
° Sivi dom
° Grupa Retro
° Malter Ego
° Marijan Ban
Osim Marjana Bana svi su mostarski pjevači koji pjevaju pjesme o Zrinjskom ili Mostaru.
° Klapa KRŠ - mostarska klaba,na proslavi će premijerno izvest himnu Zrinjskog u klapsoj verziji
° Josip Bilać - mostarski pjevač,do sada već dizao atmosferu na proslavama navijača
° Igor Martić - Dark -mostarski reper , Izvodi pjesmu "Volim te Bola"
° Sivi dom - Mostarska rock grupa , pjevaju himnu Ultrasa "Gori brate"
° Grupa Retro - još jedna mostarska rock grupa,pjevaju "Ajde Zrinjski zabij gol"
° Malter Ego- mostarska grupa
° Antonio - Toni Čarapina,izvođač službene himne
° Marijan Ban
Uglavnom,mostarski izvođači koji znaju šta mostarska publika traži,a tada atmosfera bude bolja neo da nam ne znam ko pjeva.
° Klapa KRŠ - mostarska klaba,na proslavi će premijerno izvest himnu Zrinjskog u klapsoj verziji
° Josip Bilać - mostarski pjevač,do sada već dizao atmosferu na proslavama navijača
° Grupa Retro - još jedna mostarska rock grupa,pjevaju "Ajde Zrinjski zabij gol"
° Marijan Ban
Uglavnom,mostarski izvođači koji znaju šta mostarska publika traži,a tada atmosfera bude bolja neo da nam ne znam ko pjeva.
pa koga bi to rebali dovest da pjeva..lepu brenu možda,ili milu kitića
ove grupe itekako znaju napravit drama atmosferu..za za Marjana Bana suvišno je govorit išta

ove grupe itekako znaju napravit drama atmosferu..za za Marjana Bana suvišno je govorit išta

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
- edo_malesak
pa dobro sigurno su i dobri..ima pjevaca za koje se nikad nije culo a pravo su dobri..uzivajteEagles je napisao/la:Osim Marjana Bana svi su mostarski pjevači koji pjevaju pjesme o Zrinjskom ili Mostaru.
° Marijan Ban
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.