da da radi se o tom igracu Cesaru Canariu.. dobar igrac.. defintivno bih bio ogromno pojacanje za nas ako bih potpisao za Jedinstvo.. golgeter svoje vrste

Moderator/ica: GracanicaAA
A sta je sa "kuvajcani" ?SN96_FOREVER je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/jedi ... inca/51467
da da radi se o tom igracu Cesaru Canariu.. dobar igrac.. defintivno bih bio ogromno pojacanje za nas ako bih potpisao za Jedinstvo.. golgeter svoje vrste
mozda i nesto bude od toga, bolje i da bude sponzor nego da ga kupi, sta ce kuvajcanin da bude vlasnik jedinstva, za mene je to glupo.SN96_FOREVER je napisao/la:ma "obicna laz" je ta prica o Kuvajcanima.. zapravo bio je nekakav Šeik zainterisiran i trebao je doci u februaru tj. sad.. aa sad vidjecemo koliko tu ima istine.. ima jos februara mjeseca hehe..
i da dodju u Jedinstvo ne bih mogli fakticki kupiti klub.. dozvolili bi mu da bude sponzor i vecinski vlasnik ali nista vise.
Dobro to, s tim se slazem ali nebi volio da je kuvajcanin, mozda bi mogao nas neki covjek a da je imucan dosta, ne mora biti s usk, bar nek je s balkana da zna ista..SN96_FOREVER je napisao/la:pa vidis da privatnici bolje vode klubovi.. npr. Olimpic..
ljudi prodaju igracu,potpisuju profesionalne ugovore dok ova nasa Uprava pokrade i boga dragog
hahaSN96_FOREVER je napisao/la:ma ovu su braca muslimani haha
aa samo da ovaj Canario dodje boli me klinac i za Kuvajcanima i za svakim :p
..
SN96_FOREVER je napisao/la:haha ma spektakl zivi jbt!
ima da se podsjetimo starih dana kao sto su prije 6 godina igrali prijateljsku utakmicu u Bihacu, a na tekmi je tad bilo oko 8.000 gledalaca
Mozda nebi bilo lose ali ja kazem da bi mi bilo draze da je neki nas covjek, koji zna nesto o Jedinstvu. Samo moje misljenje.juventus 0244 je napisao/la:Ma što ne bi bilo dobro da oni Kuvajćani kupe klub, to bi bio dobar potez, samo što od toga nema ništa. A teško to kod nas ide, jer mislim da nije regulasano zakon nešto, tako da se mora mjenjati naziv kluba. (tako nešto ako sam dobro skontao). A nadam se da će Jedinstvo ući, jer sramota je da naš kanton nema predstavnika u PL, a imamo i reprezentativaca
Ma kakav naš čovjek malo je takvih koji bi to radili dobro, jer kod nas je mentalitet čudanapocalyps je napisao/la:Mozda nebi bilo lose ali ja kazem da bi mi bilo draze da je neki nas covjek, koji zna nesto o Jedinstvu. Samo moje misljenje.juventus 0244 je napisao/la:Ma što ne bi bilo dobro da oni Kuvajćani kupe klub, to bi bio dobar potez, samo što od toga nema ništa. A teško to kod nas ide, jer mislim da nije regulasano zakon nešto, tako da se mora mjenjati naziv kluba. (tako nešto ako sam dobro skontao). A nadam se da će Jedinstvo ući, jer sramota je da naš kanton nema predstavnika u PL, a imamo i reprezentativaca
Pa bilo bi to fino, ako bude šta od toga. Nadam se da ima istine u tomeSN96_FOREVER je napisao/la:ma oni su navodno prvo htijeli uloziti u igracki kadar pa onda dalje stadion i tako te stvari..
evo bas nesto sam cuo(mahalska prica).. nisam to vidio svojim ocima
.. ima neka prica kao da je neki arhitekt dolazio na stadion i da ce mozda rusiti neke dijelove velike tribine pa nesto nadograđivati i tako nesto :p
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.